forum_user 02.04.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 juz przekonałem, a w fachu pieczenia ciast to ja ja jestem wtajemniczony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 03.04.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2005 Jutro znowu jadę do Stolycy....3majcie kciuki, chociaż łatwo nie będzie T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.04.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2005 kciuki zlapane, ale daj znac zebym juz mogl puscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 03.04.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2005 To możesz 3mać między 10 a 11.45 Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.04.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Witam wszystkich po bardzo długiej przerwie. Tommco taz trzymam - kciuki oczywiście . Nie odzywa lem się dość długo , ale nie bardzo było o czym pisać . Obudziłem się już z zimowego snu i zaczynam działać. [b]Jeżeli ktos zna godną polecenia ekipęmurarską (POROTHERM) to proszę o info. Mojego murarza pogieło , jakos inaczej rozmawiał jesienią a inaczej teraz . Troczę mu sie terminy poprzesuwały i musieliśmy się rozstać .[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 04.04.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 veni vidi vici...cdn 20 maja... Dziś właśnie finalnie podpisałem umowę na kuchnię...miodzio będzie...mówię Wam Pozdrawiam Tommco PS. Acha...mam obronę 19 kwietnia, więc nadal u mnie gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkkk 04.04.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 byłem dzisiaj pod Katedrą na mszy o 21.37 czyli o godz. śmierci Papieża mówię wam ile tam było ludzi tysiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 05.04.2005 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Ja przeszedłem z Placu Wolności do Piłsudskiego. Dalej się zapchało i skapitulowałem. Może to nie ładnie, ale miałem wczoraj dzień pełny wrażeń...i już czułem, że muszę wracać. Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 05.04.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Ja byłam na Placu Wolnosci o 18.30 , doszlismy do katedry o 21.15 i jeszcze byly miejsca siedzace. Msza zaczela sie o 21:37 , w domu bylam przed 24:00... trudno chyba wyrazic co wszyscy czujemy, czuje sie jakbym caly czas sie modliła w tych ostatnich dniach z ...przerwami na zycie, prace, codzienne obowiazki, ktore nagle staly sie malo wazne.W piatek nie bede w Rzymie, zdceydowlam ze wole modlic sie w Polsce, bede w Krakowie na Błoniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.04.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 A ja ciągle szukam .Dzięki Honorato za info . Umówiłem sie na dzisiaj. Gdybyś mogla napisać jaki drogi był to bym był wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 05.04.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 W moim wątku w Galeria domów Muratora (link poniżej) możecie zobaczyć moje schody, drzwi i szafy, które sobie sprawiłem. Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.04.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 juz sprawdzam Tomcio, juz sprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 05.04.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Tzn. drzwi i szafy są w moim albumie zdjęć, do którego również link jest poniżej T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.04.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 wiesz ze te schody sa super moze to jest alternatywa dla mnie na poddasze?? kto je robił jaki koszt opowiem i pokarze je mojemu projektantowi który wlasnie sie zabrał za robote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 06.04.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 witam jaki kocial gazowy polecacie .... interesuja mnie Wasze doswiadczenia z konkretnymi modelami Tommco a mozna niedyskretne pytanie zadac o koszt Twoich schodow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 06.04.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Ależ proszę...5000 z materiałem na gotowo Też uważam, że to dobry deal Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 06.04.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Tommco To jesli mozna to poprosze o reklame i namiar na firme z ktorej sa schody ... dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.04.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 czy 5000 to malo, duzo?? jak to oceniac?? fakt ze ładne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 06.04.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Wydaje mi się, że za 5 koła takie schody to super cena. Porównywalne (tylko nie dębowe) w Rintalu są dwa razy droższe. Jeśli chodzi o namiary, to właśnie muszę się spytać osoby, która je robiła, czy mogę podać. Jest to facet, który schoddy robi po godzinach, więc bardzo długo mu schodzi. Postaram się na dniach do niego zadzwonić i spytać się co i jak. Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 07.04.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Dziś właśnie złożyłem pracę mgr do dziekanatu. Tak więc nie pozostaje mi nic innego, jak teraz wydrukować i oprawić pozostałe egzemplarze, dać komu trzeba i zabrać się za przygotowania do obrony, którą mam 19go kwietnia. Pozdrowienia, Tommco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts