Tommco 19.04.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Nie-dziękuję Aniu!!! Podziękuję po wszstkim Pozdrawiam serdecznie, Tommco Z terminem postaram się dostosować, chociaż nie mogę nic na 100% powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.04.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 No to żeby się nie przekrzykiwać 'kiedy spotkanie' zarządzam ankietę: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=630856#630856 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 19.04.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 http://www.thisisthelife.com/photos/experiences/large/opening-champagne.jpg To chyba mówi samo za siebie Teraz mam zagwozdkę, czy szukać pracy, czy też może jakiś miesiąc wakacji...? Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 19.04.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Teraz już mogę podziękować tym, którzy za mnie trzymali kciuki DZIĘKUJĘ BARDZO!!! Tommco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.04.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 gratulacje Tomek.... Mysle ze powinienes znalezc prace bez problemów... rynek pracy otwarty jest na ludzi po szkole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 19.04.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tommco Ja radzę wakacje - ostatnie bez karty urlopowej PS. Kwiecień nie jest dla mnie niestety najlepszy na spotkanie - tym razem beze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 19.04.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Dziękuję... Z tą pracą...to na początek będę szukał czegoś, co mi się spodoba...więc nie wiem czy będzie łatwo.... Luśka...no co Ty...aż tak zapracowana jesteś? Pozdrawiam T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 19.04.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Tommco ja tez serdecznie gratuluje! WSZYSTKIEGO DOBREGO PANIE MAGISTRZE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 20.04.2005 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Tomccooo BRAWO!!!! Zrób sobie WAKACJE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gtca 20.04.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Tommco - gratulacje. Ja też głosuję abyś wybrał teraz Wakacje ... Z tą pracą...to na początek będę szukał czegoś, co mi się spodoba...więc nie wiem czy będzie łatwo.... Hm, no cóż - To zalezy od tego co Ci się podoba . Pracy szukasz w Łodzi - czy cały świat? pozdr i jeszcze raz gratulacje - Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 20.04.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Jeszcze raz Wszystkim bardzo dziękuję No właśnie chyba zrobię sobie małe wakacje połączone z: - nadzorowaniem montażu kuchni - sprzątaiem na działce - uczeniem się do rozmów kwalifikacyjnych, które mam 20 maja (jeśli mi się uda, to będę musiał się przenieść do W-wy - ale będzie szansa na duża zw. karierę) - poszukiwaniem pomysłów na to, gdzie mógłbym pracować w Łodzi... - załatwianiem papierologii na studach (obiegówki itp) No to wychodzi, że pracowite te wakacje będą Pozdrawiam Tommco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 20.04.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Tomku, gratulki! Koniecznie wakacje! Narobić to ty się jeszcze w życiu zdążysz... Polecam jakiś dłuugi tramping gdzieś po bliższej lub dalszej Europie, miesiąc to tak w sam raz, potem w pracy to juz tylko daja 2 tygodniowe urlopy... Spotkanie -optuje najlepiej za ta sobota, czyli 23.04., nastepny weekend to juz długi weekend, a wiec czesc osob pewnie gdzies wyjedzie. Ja np. wybieram sie w Beskid Niski -przepiekny o tej porze roku! A wogóle to ustalmy cos, bo demokracja nie zawsze sie sprawdza , Gosiu narzuc jakis termin, czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darwol 20.04.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Tommco - dołączam się do gratulacji i popieram, że najpierw wakacje a potem do pracy. Moja budowa jest etapie wykończeniówki. Stąd jeśli możecie kogoś polecić do zabudowy w kuchni, ocieplenia, do rozprowadzenia drenażu albo dobre miejsca do kupna przede wszystkim polskich płytek (Tubądzin, Paradyż) to będę zobowiązany. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.04.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Darwol my tez szukamy terakoty. Brukowa 6/8 Tuwima okolice numerów 90 ale nie budohurt... co do mebelków to BRW raczej nie ceny jak na Batorym, może Brukowa 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 21.04.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 PODSUMOWUJĄC Chętni na spotkanie:piątek 22.04.2005r. godz 18,001. Anna 992. Aggi3. Gosia Lodz sobota 23.04.2005r. godz? ? ?1. Honorata2. Tomcco Więc w wyborach demokratycznych wygrał PIĄTEK 22.04.2005r. godz 18,00 Proszę o potwierdzenie na 100% kto będzie na tym spotkaniu - proponuję Rolling Stone godz 18,00 wtedy zarezerwują stolik na jutro.DZIŚ zgłoszenia, dziś potwierdzenia. Spotkanie JUTRO.lub sms. 609-770-440 Małgorzata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 21.04.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Gosiu, piatek 22.04.05. tez moze ostatecznie byc, chociaz zdecydowanie wole sobote! Kochani aktywnosci troche, spotkanko w planach i to rychło, a tu na forum pustka i nuda jak w polskim filmie! Czas sie poznac, tym bardziej z nowobudujacymi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gtca 21.04.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Ja (jak zwykle) nie mogę się określić co do spotkania. Powiem szczerze juz mnie to zaczyna nudzić/denerowować , że nie jestem panem swego czasu.Znowu mam tzw. "projekty", 'wyjazdy", "terminy". Zaczynam się zastanawiać - po co mi dom - skoro i tak głównie jestem "w drodze" lub w biurze.Więc - Niezależnie od terminu - jeśli tylko będę mógł to postaram się wpaść.pozdr Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 21.04.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 PIĄTEK 22 kwietnia to już jutro w Łodzi w Pubie Rolling Stone od 17,30 jest zarezerwowana salka na spotkanie GRUPY ŁÓDZKIEJ Sala Klubowa od 17,30 na nazwisko Fortecka ( Małgorzata)Wszystkich chętnych zapraszamy. Mile widziane projekty zdjęcia, usmiechniete buzie:) Do zobaczenia p.s. adres Moniuszki 6 ( miedzy Piotrkowska a Sienkiewicza) bliżej Sienkiewicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 21.04.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Czy będziecie punktualnie? Wtedy może udało by mi się wpaść na godzinę. Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 21.04.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Czy będziecie punktualnie? Wtedy może udało by mi się wpaść na godzinę. Pozdrawiam T. Ja z Anią 99 będziemy punktualnie przed czasem 17,30:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts