mmiodek 04.05.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 chętnie posłucham bo pojecia nie mam co to jest pompa zastanawiam sie nad ogrzewaniem prądowym bo coraz wiecej o nim słysze Firma w której pracuję - "ENGOREM" produkuje pompy ciepła i wykonuje instalacje do nich - praktycznie wszystko do uruchomienia włącznie. Pompa jest dobrym, nowoczesnym rozwiązaniem, ekologicznym itd. niestety drogim. Drogim jako inwestycja, a cena eksploatacji choć niższa niż inne systemy grzewcze nie spowoduje szybkiego zwrotu nakładów. Potrzeba też sporego kawałka gruntu do ułożenia wymiennika, lub trzeba wykopać studnię. Nie jestem do końca w temacie, zapraszam na stronę http://www.engorem.com.pl/informacje_pompy.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmiodek 04.05.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 W sprawie PC były też dyskusje na forum, np: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=651327#651327 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 04.05.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Hej, witam po powrocie z moich dzikich, ukochanych Beskidów Niskich, ktore wbrew nazwie moga dac niezle w kosc nawet wprawnemu piechurowi! Okna i drzwi jeszce są co jakis czas podjezdzaja pod dom panowie z Kobry i dzialaja na zasadzie straszaka, a pan Marek dodatkowo podlaczyl mi lampe zmierzchowa z czujnikiem ruchu. Niestety Polska to "nie je bajka"... Przyznali nam tez kredyt w Multibanku, takze teraz wszystko na budowie powinno pójsc jeszcze szybciej, ciekawa jestem ile z tego kredytu wykorzystamy, bo tak jak radzili forumowicze wzielismy poki co z naddatkiem. Szukam drewna kominkowego, jak ktos cos usłyszy niech da znac, ma byc dobrze i tanio, jak zwykle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpalys 04.05.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Poszukuję ekipy do zrobienia zabudowy poddasza z płyt GK.Ma ktos kogoś godnego polecenia?M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 04.05.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Ja swojej absolutnie nie mogę polecić. Wiem, że Leszek - Tdxls miał dobrą ponoć. Ja przez dwa dni szorowałem górną łazienkę...właściwie, to po ilości roboty, mogę ją nazwać salonem kąpielowym... Zabieram się teraz do uprzątania kuchni, co by mieli gdzie szafki wstawiać Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.05.2005 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 mpalys: jezeli jestes z Aleksandrowa to zadzwoń 607-220-143 i powołaj sie na braci Binkowskich ze od nich masz numer. Wykonawca nazywa sie Pietrzykowski, ściślej to są dwaj bracia. Cieszą sie bardzo dobrą opinią ale nie są tani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.05.2005 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 pędze do szpitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 05.05.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Pablo To już jakoś chyba czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 05.05.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Pablo informuj nas koniecznie, co tam się Wam porodzi! Ciocie i Wujkowie z forum mocno trzymają kciuki z amaleństwo, mamusię i oczywiście dzielnego tatusia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darwol 05.05.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Mplays: dobra i sprawdzona ekipa to Robert z Rawy Maz. robią dobrze, szybko i raczej niedrogo. Tel. 0-601-88-75-45. Robi on u mnie wykończeniówkę a wcześniej także u Ani. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 06.05.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 KLĘSKA!!! Po burzy moja świeżo zasiana trawa po prostu spłynęła. Okazało się, że na działce jest niezbyt równo i w ten dołek wszystko spłynęło i jeszcze stoi woda. Nawet po roztopach nie było tego, a po tej burzy (czy to było oberwanie chmury??) mam mały staw. 160 zl za trawę w plecy, nie mówiąc o pracy przy bronowaniu, grabieniu, sianiu, wałowaniu itp. Chyba będę musiała w ten dołek jeszcze nawieść ziemi ze 2 wywrotki. Warzywnik też lekko podtopiło. Niestety ja mam niżej niz sąsiedzi, poza tym tylko ja nie mam jeszcze zagospodarowanego ogrodu. U wszystkich naokoło trawa wciąga i różne nasadzenia. Zatem przy wysokim poziomie wód gruntowych - trzeba szybko robić ogród. Tylko czy mozna mieć wszystko od razu?? Ja oczywiście polecam p. Roberta a Rawy Maz. (patrz namiary wyżej). Widać, że Darwol tez jest zadowolony. Ja nie mam zastrzeżeń. Pablo Czy rodzinka juz w powiększonym składzie?? Pisz szybko, czy grupa budowlana łódzka rośnie w siłę i ilość!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 06.05.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Pan Robert zrobił na mnie faktycznie dobre wrażenie podczas spotkania, niestety nie miał dla mnie czasu juz w tym roku, zawalony robotą. Aniu, powiedz sobie nic to! Jeszcze neijedna taka przygoda z ogrodem nas czeka, ja tez sie załamałam jak wypieliłam dzielnie 100m2 ogrodu, posadziłam parę krzaczków, okorowałam i...wyjechałam na 2 tygodnie rok temu w lipcu. Po powrocie krzaczki od nowa tonęły w chwastach na pól metra! P.S. Cały czas szukam drewna kominkowego dla nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 06.05.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Dzień dobry wszystkim po długiej przerwie. Odnośnie płyt G-k to mam namiary na ekipę, która jest w miarę solidna, ale trzeba ją pilnować, bo czasem idą na łatwiznę. Odnośnie drzewa do kominka to mój kominakrz ma jakieś namiary na gościa godnego polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.05.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 urodził sie wczoraj ma 3,220kg 54 cm i 10 punktów w skali ... wiecie czyjej oboje z mamą czuja sie OK ja własnie jade do szpitala tylko do auta sie boje wsiaść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 06.05.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 GRATULACJE PABLO!!! Szybko pstryknij jakąś fotkę i wrzuć tutaj, bo już się forumowe ciotki i wujki nie mogą doczekać Pozdrawiam T. PS. Dziś mnie wzywali do stolarni po końcowe ustalenia odnośnie mebli kuchennych. Mam nadzieję, że we wtorek bez skuchy ruszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darwol 06.05.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Jest syn, zaraz będzie dom, pozostaje zasadzić drzewo i... można myśleć o emeryturze. Gratuluje i pozdrowienia dla młodej mamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.05.2005 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 dziekuje, dziekuje, z drzewem nie bedzie problemu gorzej z domem a jak sie wstawia obrazekmusi byc w wewnetrznej galeryjce??avatara tez nie mumiem[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.05.2005 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 jeszcze jedno mam do zrobienie tynk wewnetrzny na te moje Ytongi jaki uzyc, zdaje sie ze na spotkaniu mówiliście o jakimś specjalnym jaki producent?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 07.05.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Pablo, gratulacje!! Tylko w ferworze budowy nie dajcie mu na imię Ytong A jak ma na imię? Pozdrowienia dla szczęśliwej Mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.05.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 o qrcze przepraszam zapomnialemjestem troszku na rauszu od momentu jego narodzin nie wiem jak te zdjecia wstawic bedzie mial na imie Oliwer dziewczynka miala byc Oliwia... ale synek to synek .... jest cudowny mam kolejne fotki ... akacja dziekuje wszystkie pozdrowienia regularnie przekazuje i rad jestem jak zona sie z nich cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts