Tommco 17.05.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 To może tamtego łebka w okularach już nie ma.... T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.05.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Ktokolwiek tam jest, to ma w d. Kombinuje jak moze zeby sie nie przepracowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 17.05.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 jaka kasa, ile chcą za ten gazociąg od osoby u mnie tez taka kwestia jest ale sie jeszcze nie dowiadywałem Wstepne wyliczenia: nitka 150 metrow gazociagu w drodze utwardzonej (bez asfaltu) dla trzech odbiorcow ok 4-5 tysiecy na glowe. Jakby bylo szesc osob chetnych, to taka nitke gazownia wykonalaby na wlasny koszt, a my placilibysmy ryczaltem ok. 1000 za podlaczenie. Tzn. chetnych to jest wiecej niz wspomniana trojka, ale niekoniecznie chca juz budowac domy, a gazownia chce od wszystkich odbiorcow deklaracji ODBIORU gazu w przeciagu 2-3 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 17.05.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Cześć Ja tak po trochę dłuższej przerwie ... Chwaliłem się już w dzienniku, pochwalę sie tu : BĘDĘ TATĄ !!! To już wiecie czemu była dłuższa przerwa ... No i pytanko naturalnie : macie namiary może na studniarzy od studni głębinowych i od robót ziemnych ( wjazdy ) na działki ? Będę wdzięczny, pozdrawiam, Majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominoxs 17.05.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Co do tego gazu - jak to jest ?!!!!!? 4-5 tysiecy NA GLOWE , podczas gdy wlasnie zaplacilismy za 120 metrow 4800 netto SAMI !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 17.05.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Gratulacje Majki!!! Grupa Łódzka rośnie w siłę i ma świetlaną przyszłość Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.05.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 szambo zakoapne .... ufffffff no prawie zakopane dwa kominki stoja piekne w piatek elektryk przychodzi a w zasadzie 2, jeden na zewnatrz drugi wewnątrz i tynki ścianek działowych robimy i po wszystkim wpuszczam wykonawcow do wylewek i calej zadymy sufitowej no i hydraulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 18.05.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 U mnie Pan Gucio (przemiły zresztą) dalej rozkłada kable w domu, przyjechała tez ekipa z Velux Team (za montaż zawołali najtaniej a chyba zrobia to najlepiej) i montują veluxy, no i trwają prace nad poddaszem. W sumie w naszym małym domku pracuje dziś 10 chłopa!!!A po południu mam kolejne spotkanie z facetem od piecy akumulacyjnych Inproela, będziemy szczegółowo omawiać ile, gdzie i jakie. Kiedy w końcu będzie ciepło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosias 18.05.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Witam wszystkich. Jejku - jak tak czytam, to aż wam zazdroszę. W większości kończycie już swoje domki. A czy jest w grupie ktoś, kto tak jak ja - jeszcze w polu? Dopiero czekam na pozwolenie, architekt mówi, że za tydzień bedzie. Sprawdzam oferty cenowe paru wykonawców - i - z tego co tu się naczytałam, jak do tej pory mam ceny z kosmosu. Od 45 tys. za stan surowy otwarty, następny - 35 tys., może teraz w Łodzi sa takie ceny? Pozdrawiam wszystkich i uważnie śledzę na przyszłość wasze doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 18.05.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Gosias - w polu to chyba jednak nie ty, a ja jestem, i to dosłownie Projekt jeszcze się robi, media dopiero mają być, a działka - no cóż, pole na razie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.05.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 u mnie stoii dom na srodku działki a reszta to tez pole moze tylko tyle ze siatka ale nawet zywego trawka nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzba75 18.05.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 AKACJA -Gosias - w polu to chyba jednak nie ty, a ja jestem, i to dosłownie Pozdrawiam Na tym polu to nie jestes sama, ja tez tam jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 18.05.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Fakt!! Jest pole, na polu wierzba, obok akacja... A naokoło krowy sąsiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosias 18.05.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 właśnie wróciłam od kolejnego potencjalnego wykonawcy - wycenił robociznę na 32 tys.( można coś jeszcze wynegozjować) - w tym: wykopy pod fundament, fundament, ściany zewn. i wewn., dach z pokryciem blachodachówką i z oknami - bez wylewek i ocieplenia dachu. Powiedzcie, czy to jest do przyjęcia? Gość zajmuje kupuje też materiały - bierze za pośrednictwo 5%. Już sama nie wiem, czy szukać dalej , do tej poryceny mnie powalały ( pierwszy majster powiedział - 45 tys. ). Chętnie posłucham waszych ocen. Pozdrawiam grupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
URBANEK 19.05.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 GosiaJa też w polu co z tego że działka jest ,fundament też i na tym koniec brak środków na ciąg dalszy a z kredytem kłopoty. Pewnie w tym roku moge zapomniec o murach.Pozdrawiam cała grupe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 19.05.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Gosias to wszystko zalezy co , jaki dom, jak duzy, z czego, czy z piwnicami czy bez, etc, etc? Wiesz, ja buduje maly domek 9 x13 bez piwnic, murarka jednowarstwowej sciany z BK -24, wiec mnie za maurarke wyszla prawie polowa tych cen ktore przedstawiasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.05.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Co do tego gazu - jak to jest ?!!!!!? 4-5 tysiecy NA GLOWE , podczas gdy wlasnie zaplacilismy za 120 metrow 4800 netto SAMI !!!! Hmmm... a Wy placiliscie za przylacze 120 m czy to byla rozbudowa gazociagu? Nas podsumowali za przylacze lacznie z wybudowaniem nitki w ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.05.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 oddalem 3/4 pracy magisterskiej pani promotor dzis mialem egzamin z prawa bankowego, udało sie zdac jezeli uda sie zdac wszystkie 4 które zostaly to moze obrona przed wakacjami?? nasz dzidziolek ma chyba koleczke.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 20.05.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 W Warszawie mnie nie chcą ...więc muszę sobie znaleźć pracę w Łodzi... Powraca pomysł na studia doktoranckie... Pozdrawiam T. PS. Płakać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.05.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 czemu cie nie chcą?? bo jestes z Łodzi czy nie masz doswiadczenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts