ddoommiinniikk 06.06.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Do Pablo 1979:pisze się ddoommiinniikk a nie dddooommmiinniikk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 06.06.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 nie wiem, ale chyba dla mnie będziesz dominik x 2...to się nie będzie ilość liter mylić. Może nie często się taką pracę znajduje, ale szukać mogę T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.06.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 dla mnie tez dominikx2 a wiec dominiku x2 co cie do nas sprowadza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 06.06.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Na forum muratora sprowadza mnie to samo co i innych: chęć wymiany poglądów na tematy ogólnobudowlane i okołobudowalane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 06.06.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Dalszy ciąg przedstawiania się: mam żonę i dwoje dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 06.06.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Do Tommco:ja jeszcze o tej pracy...Po paru próbach namierzyłem taka pracę dla siebie i cały czas podejmuję starania aby tam pracować (wykonując po drodze rożne ine zajęcia). Niestety moja praca znajduje sie w takiej sferze, gdzie pojęcia "kolesiostwo", "nepotyzm" bliższe są ciału niż przysłowiowa koszula... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 06.06.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 co do mojego nicka to wolałbym ddoommiinniikk, bo ta wyższa matematyka to mnie przeraża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 06.06.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 I oto w jeden wieczór zostałem sympatykiem forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 06.06.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 No właśnie tak myślałem, że jest jakiś cel w tym rozbijaniu wypowiedzi na drobne... Ale jeśli możesz, to na Forum Łódzkim raczej tego nie rób...do tego najlepiej się nadaje kawiarnia klubowa. T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 06.06.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Nie, to nie tak! Ja naprawde chcę wymieniać poglądy na tematy ogólnobudowlane i okołobudowlane.A co do kawiarni - nie lubię kawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 07.06.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Jak sobie radzicie z rozjechana droga? Po paru gruszkach z betonem i dostawie bloczkow betonowych zjazd z utwardzonej drogi juz nie istnieje...Co gorsza, dostalo sie tez drodze od strony sasiada z naprzeciwka, bo samochody musza jakos manewrowac...Liczylem sie z tym, ze moja czesc drogi sie rozpadnie... Ale sasiadowi nie chcialbym sprawiac takiego problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 07.06.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Jak sobie radzicie z rozjechana droga? Po paru gruszkach z betonem i dostawie bloczkow betonowych zjazd z utwardzonej drogi juz nie istnieje... Co gorsza, dostalo sie tez drodze od strony sasiada z naprzeciwka, bo samochody musza jakos manewrowac... Liczylem sie z tym, ze moja czesc drogi sie rozpadnie... Ale sasiadowi nie chcialbym sprawiac takiego problemu... utwardzam, utwradzam i jeszcze raz utwardzam gruzem jaki mi zostaje po budowie, nic innego nie wymyslilam "nowy dominiku" witamy na grupie, niestety wybrales sobie taki nick, ze nie da sie go napisac bez bledu, mimo dobrych checi, wiec pozostaje ci akceptacja dominik2, albo...przyzwyczjaenie sie do bledow w swoim nicku-taka prawda, intrenet to szybka forma komunikacji i bledy anpewno beda napisz jakie mas zplany budowlane, szukasz dzialki, projektu, zbierasz fundusze, planujesz na razie wszytsko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 07.06.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Moje plany budowlane:nie mam nic.Nie mam działki, nie mam projektu, nie mam oszczędności na budowę, nie mam natle dobrze płatnej pracy, aby na budowę odkładać, nie mam zdolności kredytowej (praca na czas określony). Mam chęci, bardzo wielkie chęci. Mam także sprecyzowane wymagania co do działki (kształt, wielkość, położenie) i co do domu (te same cechy co działki). Wiem gdzie chcę i jak chę mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 07.06.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 To może trochę pofantazjujesz, ja chętnie posłucham,serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 07.06.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 AxLe - jak sobie życzysz:-dach dwuspadowy lub mansardowy,-symetryczna elewacja frontowa,-komin (kominy) w kalenicy,-powierzchnia ok. 90 mkw.,-działka w mieście wystarczy 500 mkw., prostokąt w złotej proporcji,-działka na wsi może być dowolnej wielkości,-3 (ostatecznie 2) pokoje i salon,-oddzielny budynek gospodarczy w ostrej granicy,-skromny z dbałością i wyważeniem detali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.06.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ale o co chodzi....... ja mam taki dom :) czy takie sa w modzie teraz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 07.06.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Pablo 1979, taki dom mi się podoba i taki chciałbym mieć. Czy takie są teraz w modzie? nie wiem i nie będę tego sprawdzał.Co do opisu: przed domem dwie magnolie, w "ogrodzie" czereśnia, wiśnia i grusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.06.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 jak zrobic ogród na działce pow 500m2 ?? popatrz w dziale : Pamietajcie o ogrodach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 07.06.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Napisałem "ogród" a nie ogród! Chodzi mi o tą niewielką wolną przestrzeń pomiędzy domem a ogrodzeniem, dlatego też uzyłem takiej konstrukcji zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 08.06.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 dominik2 a jak chcesz zrealizowac swoje marzenia? masz jakiś plan, pomysł na ich urzeczywistnienie? marzenia to piękna rzecz, kilka lat temu, też myślałam, ze rysuję swój dom palcem na wodzie, nie było działki, kasy itd, a teraz kończę budowę, w tym roku pewnie się wprowadzimy, więc jak masz realny cel to napewno znajdziesz środki na jego realizację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts