jm2000 11.06.2003 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 WITAM WSZYSTKICH Jestem na forum od niedawna i widze ze sie tutaj jednak troche dzieje na tej lodzkiej grupie.Postaram sie stawic na spotkanie 21.06. Jesli chodzi o moja budowe to jestem na etapie czekania na ciesle moze juz 21 bede mogl powiedziec ze juz zaczal dzialac. Dom buduje w miejscowosci Samotnik to jest zaraz za Smardzewem (takie fajne spokojne miejsace). Musze powiedziec ze jestem bardzo zadowolony narazie z postepow budowy (zadnych problemo z ekipa, nadzorem itp.) W najblizszym czasie czekaj mnie ciezsze tematy takie jak poprowadzenie instalacji oraz wybor okien. Ciekaw jestem czy juz ktos z was przeszedl ten etap i moze sie podzielic spostrzezeniami Pozdrawiam wszystkich budujacych i tych co maja dopiero zaczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 12.06.2003 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 O co chodzi ze spotkaniem 21-06? Czy o czymś nie wiem? Proszę o informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 12.06.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Chyba juz wiem o co chodzi - jm2000 - on czy ona - nie wiem- przeczytał posty z 1 strony grupki łodzkiej. 21-06 spotaknie miało być ale w 2002r. Nonem-omen- może by zorganizować jakieś spotkanie ???? Czekam na propozycje. Ja osobiście byłabym za 27-06 tj. piątek. Może piwo gdzieś na Piotrkowskiej- czekam na odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm2000 13.06.2003 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 HEHEHEHE Ale numer faktycznie Niezle nie ma co. Ale jesli juz o tym mowa to zorganizujemy jakies w 2003r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stefan 15.06.2003 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2003 Czekam na propozycje. Ja osobiście byłabym za 27-06 tj. piątek. Może piwo gdzieś na Piotrkowskiej- czekam na odzew. Pomysl przedni - jestem za! Tylko, ze ja nie dosc ze nowy jestem to jeszcze budowac nie zaczalem wiec nie wiem czy mnie wpuscicie A jeszcze pytanko: czy ktos z Was buduje sie mzoe w rejonie 'parku krajobrazowego wzniesien lodzkich' np w okolicach kalonki, grabiny.. Chcialbym poznac ceny za dzialki w tym rejonie - bede wdzieczny za info na priva (na pewno wybierajac swoja ogladaliscie wiele dzialek). Dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm2000 16.06.2003 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 buduje sie na granicy w miejscowosci Samotnik zaraz za Smardzewem W mojej okolicy dzialki uzbrojone zaczynaja sie od 29zl (ostatnio slyszalem o tej cenie ale zaraz byla sprzedana) wiec pewnie taka normalna cena to 35zl i wiecej . Ludzie od ktorych kupilem dzialke jeszce maja pare sztuk i teraz sprzedali niedawno jedna dzialke po 25zl (nieuzbrojone) i narazie nie sprzedaja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martin 16.06.2003 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Z tymi cenami to nie wiem, bo u nas okolice Tuszyn-lasu ostatnio mało transakcji, ale myślę, że są one zbliżone do cen przedmówcy. U mnie wielkie sprzątanie po poprzedniej ekipie. Pierwsza noc w domu już zaliczona. Na razie w gołych murach i "unplugged" czyli bez prądu (ale co tam ). Drzwi wewnętrzne na dole mam już wstawione, w wiatrołapie i garderobie panele ścienne też. Teraz rozplantowuję ziemię przy domu, a niedługo na urlopie biorę się za malowanie ścian i sufitów. Rozglądam się też za dobrą i niedrogą oczyczalnią przydomową. Czy ktoś ma już na tym polu jakieś doświadczenia? Pozdrawiam, Martin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 17.06.2003 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Co do cen działek to się nie wypowiadam. Ja akurat swoją otrzymałem w spadku.Co do spotkania to jestem za. 27.06.2003 Piotrkowska jakiś ogródek piwny (jaki?) godzina 16:00.Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stefan 17.06.2003 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Co do spotkania to jestem za. 27.06.2003 Piotrkowska jakiś ogródek piwny (jaki?) godzina 16:00.Leszek Pewnie jestescie b zajeci.. jak nie dachem to stropem.. albo ogrzewaniem Poniewaz moja budowa jest jeszcze w planach.. a bardziej moze w sferze marzen, to buszuje po internecie szukajac wiedzy (chlone co sie da). Przegladajac poprzednie dostepne posty stworzylem liste osob wchodzacych w sklad naszej 'grupy lodzkiej' i pozwolilem sobie wyslac do wszystkich (22 osob!!!), ktorzy w profilu podaliscie swoj adres informacje o tym, ze obecnosc na spotkaniu 27 czerwca jest obowiazkowa Jesli kogos pominalem to przepraszam i chetnie dopisze. Oto lista (mniej wiecej chronologicznie w kolejnosci wypowiedzi na forum): Luśka, rchmielewski, krzychol, Młody, Aleksander, Tommco, mch, FOXAL, Martin, Agucha, Pawidor - Kalonka , Krzynio, PS, zibi, morfeusz32, AndrzejS, Ciechanka, Edzia, JarekA, hippo, tdxls, Darkop, jm2000 .. i ja tez nieskromnie dopisuje sie do tego doborowego towarzystwa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 17.06.2003 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Jak dla mnie 27.06 może być. Tylko jeszcze kwestia ustalenia miejsca...ale patrząc na Piotrkowską, to z tym nie powinno być problemu. Chociaż właśnie może być problem z różnorodnością. U mnie właśnie fachowcy tynkują. Bardzo wolno to idzie, ale jak ma być dokładnie, to musi iść powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 18.06.2003 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Przegladajac poprzednie dostepne posty stworzylem liste osob wchodzacych w sklad naszej 'grupy lodzkiej' i pozwolilem sobie wyslac do wszystkich (22 osob!!!), ktorzy w profilu podaliscie swoj adres informacje o tym, ze obecnosc na spotkaniu 27 czerwca jest obowiazkowa Warto uściślić jeszcze gdzie, może ogródek przy Piotrkowskiej 77 (tzw siódemki). Znak rozpoznawczy tradycyjnie Murator. To dla takich jak ja, który nie są znani i nie znają nikogo. Czekam o 16-tej. Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 18.06.2003 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Grupko Łódzko kochana, Chciałam uroczyście poinformować, że w dniu dzisiejszym 10.06.2003 AD przeprowadziliśmy się do nowego domu. Kurczę, co to za frajda!!!! Sama sobie zazdroszcze, choć to może niezbyt skromne Ale jak mi sił i czasu wystarczy, to się na spotkaniu odmelduję z Muratorem w zębach i różą w ręku lub na odwrót. Ponieważ neostradę będę miała dopiero za jakiś tydziń (jak dobrze pójdzie), to na Forum też w dalszym ciągu rzadko. Ale będę!!! Pozdrowionka serdeczne Luśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 19.06.2003 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2003 Gratuluje Lusiu ! Termin przeprowadzki wypadł w pięknym okresie - kiedy dnia przybywa, wiec i Tobie będzie się wiodło i tego Ci zycze. Odwiedzaj forum i pisz bo znasz zycie i Twoje releksje przydadzą sie na pewno ! pozdrawiam serderdecznie sku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm2000 20.06.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 27.06 jest OK ustalcie miejsce (ktory ogrodek ) jesli chodzi o mnie to jest wszystko jedno (Piotrkowska 77 bedzie ok) Tylko godzina niech bedzie troche pozniej powiedzmy ok 18-18.30 Mam nadzieje ze ciesle nie zepsuja terminu ale jak by co to dam jeszcze znac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm2000 20.06.2003 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 gratulacje dla Luski wszystkiego dobrego w nowym DOMKU Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 20.06.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Tylko godzina niech bedzie troche pozniej powiedzmy ok 18-18.30 Mam nadzieje ze ciesle nie zepsuja terminu ale jak by co to dam Ja bym wolał jednak tą 16-tą (nie warto mi wracać do domu i znów drałować do Łodzi), myślę, że posiedzimy dłużej i spóźnialscy z 18-tej do nas dobiją. Luśka gratulacje. Następnym razem wpraszamy się do ciebie na spotkanie grupy łódzkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 20.06.2003 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Dzięki wszystkim za życzenia - w dalszym ciągu jestem w euforii, choć totalnie zmęczona. Oczywiście, że zapraszam do nas, jak się tylko trochę zorganizujemy. Dobrze, że trochę pada bo moje roślinki podrosną no i przede wszystkim trawa! Będę się odmeldowywać, jak tylko dopadnę jakiś komputer z internetem.PozdrowionkaLuśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekd 22.06.2003 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekd 22.06.2003 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 jestem również budującym z Łodzi i mam zamiar się do Was przyłączyć,na początek poszukuję ekipy godnej zaufania do budowy,może macie jakieś namiary,będę wdzięcznypozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawidor 22.06.2003 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Stefan dzięki za maila. Też jestem za spotkaniem ale niestety 27 i cały ten tydzień jestem nieuchwytny. Ale może nastepnym razem. Bawcie sie dobrze . Paweł C. PS wprowadzam sie we Wrześniu właśnie kończa mi glazure na dole. Góra w planach za parę lat. Na razie poprawiam błędy , co do których sam się troszke przyczyniłem. Ale tak jest gdy sie buduje pierwszy dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts