forum_user 11.07.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 ponawiam pytanie o panele i parapety czy mam isc w kronopola??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkkk 11.07.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 dzisiaj mam ostatni dzień odpoczynku w tym tygodniu więc zajrzałem sobie jeszcze na forum-a do soboty ma być ciepło także woda mineralna będzie mi szła na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 12.07.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 W najblizszym czasie musze zrobic projekt DGP i wstepnie wybrac kominek. Mozecie kogos polecic?Poza tym, rozgladam sie juz powoli za dekarzem do wiezby i dachowki cementowej - rowniez bede wdzieczny za namiary. Najlepiej za takie, z ktorych sami jestescie zadowoleni. Akurat w tym wypadku planuje troche pojezdzic, zeby zobaczyc, jak pracowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 12.07.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Bardzo mi się podoba drewutnia Ani. Sami ją robiliście? Może macie kogoś kto takową może wykonać? http://foto.onet.pl/upload/29/51/_498266_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/42/96/_498267_n.jpg Bardzo sie cieszę, że nie tylko mnie podoba sie ta drewutnia. Naszą robił stolarz-emeryt z Aleksandrowa, przyjeżdżał popołudniami rowerkiem z małą krajzegą na bagazniku. Zajęło mu to ponad dwa tygodnie. A wszystkie elementy wg spisu z "Ładnego domu" przycięli mi w tartaku. Schemat i spis elementów jest w którymś z numerów "Ładnego domu" z ubiegłego roku lub jeszcze wczesniej. Już Tommco sie o to dobijał do Gosi_Łódź, bo jej przekazałam te numery. Dam jej znać, że jest duże zainteresowanie. Niech szuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 12.07.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Mam ten projekt!!! Aniu Jeśli możesz, to zdradź mi (chociaż na priva), ile ten pan emeryt policzył sobie za jej wykonanie Ciekaw jestem czy by miał siłę dojechać do Rąbienia na rowerze....? T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ULA Łódź 12.07.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Witam to ja Ula byłam bardzo zajęta i dlatego się nie odzywałam.„Chłopa’ nie udało mi się przekonać do projektu C110. Mamy na oku nowy bielik http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=226,ciekawa jestem waszych opinii , który projekt czy tamaryszki czy bielik a może jeszcze jakiś - ratunku jak to jest ciężka decyzja http://www.archon.pl/index.php?act=32&lang=pl&all=1&sid=m400baa2f53379&intra=8511a95e2f4205fee8a5afc4944190de&crc=3119bda37e62c3c3e8398244f5f7b89b&lang=plMoże Wy zobaczycie jakies plusy i minusy tych projektów i je nam pokażecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 12.07.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Przypomonam wszytskim o planowanym spotkaniu forumowym, wpisujcie swoje glosy, juz czas: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=745847#745847 Co do lekarzy i łodzkiego pogotowia, to akurat w pelni zgadzam sie z Tomkiem, w dodatku jestem lokalnym patriotą, uwazam ze Łódź jest miastem calkiem ok do mieszkania i zycia, a ma niezasluzenie tak zlą opinię w calej Polsce, az strach powtarzac, pewnie sami wiecie, ze nie ma co jeszcze miedzy soba podgrzewac atmosfery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.07.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Ja tez baardzo lubie Łodz, bo: urodził sie tam moj syn i ja , i w ogóle fajnie tam jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 12.07.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Tommco, stolarz-emeryt wziął ... 200 zł, bo tyle chciał. Jest to naprawdę bardzo starszy pan, któremu absolutnie sie nie spieszy. Obawiam się, że do Rąbienia ... nie dojedzie. Ale spróbuję sie skontaktować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 12.07.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Jej, to może nawet na dwie takie bym się zdecydował Bo muszę mieć na conajmniej 10 m.sz. Zastanawiam się tylko ile może materiał na taką drewutnię teraz kosztować... Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darwol 12.07.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Mam ten projekt!!! T. Świetnie Tommco! Od razu mam gorąca prośba o zeskanowanie tego projektu i przesłanie na mojego emaila. Zrestą chyba znajdzie się wiecej zainteresowanych tą drewutnią a przy zamówieniu hurtowym to może i wykonawcę będzie łatwiej znaleźć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 15.07.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Darwol Szukałem wczoraj przez pół wieczora tego projektu i gdzieśsię zapodział. Może jeszcze dam radę go znaleźć...ehh...głupio mi. Pozdrawiam T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.07.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Sluchajcie to kiedy ostatecznie to spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 16.07.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Troche beznadziejnie z mojej strony wyzlo z tym spotkaniem...ze nie moge... Ale Wy przeciez nadal mozecie sie spotkac Projekt drewutni przeslalem Darwolowi na maila. Teraz przez kilka dni mnie nie bedzie, wiec jakby ktoś z Was go chciał na szybko, to do Darwola Pozdrawiam T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 17.07.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Witam, czy mogę "podpiąć się" do grupy łódzkiej? Jestem z Piotrkowa, a więc "rzut beretem" od Łodzi , którą często odwiedzamy. Szukam w tej chwili niedrogiego projektanta wnętrz i elektryka, który byłby godny polecenia. Czy ktoś może mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.07.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 witamy żone... Ja wybralem własnie panele classena tak jak wszyscy radzili mimo ze Kronopol podobno osiaga te same parametry Europejskiej to zdecydowalismy ze klassen no i kupilismy parapety jutro jeszcze musze dokonac pewnych korekt z elektrykiema robotnicy robia gładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darwol 18.07.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Potwierdzam, mam od Tommco projekt drewutni i jeśli jesteście zainteresowani to mogę go Wam przesłać. Tommco - wielkie dzięki! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 18.07.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Cześć Pojawiam sie tu rzadko ostatnio, bo człowiek taki zalatany ... Ale jak zwykle poszukuję pomocy : może macie kogoś albo Wam robili przeciski czy przewierty pod drogami. Chodzi o przyłącze prądowe podziemne no i właśnie muszę w tej formie przejść pod drogą. Gdybyście mili jakiś kontak to byłoby wspaniale. Pozdrawiam Was, Majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.07.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Wiem, to wszystko przez forumowiczow. Zamiast siedziec przy komputerach i pisac - oni buduja!!! Jak mozecie! Rzuccie ten budowlany sport i wroccie do internetu. Przeciez to przez Was do mnie nie docierają dostawy materiałów Dzis nie dojechaly dwie dostawy, na szczescie po poludniu dotarla ta z wczorajszego poranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.07.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Właśnie się okazało, że zamiast zamówionej na więźbę dachową sosny - przyjechała jodła. Sprzedawca zaklina się, że jodła lepsza. Czy ktoś ma jakieś dane na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts