jacekkkk 22.08.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 witam po przerwie u mnie zrobiono instalacje wodną i centralne , zaczynają się wyleweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkkk 22.08.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Pablo u mnie deszcze też nie rozpieszczały, najgorzej było przy stropie ledwo zalaliśmy jak przyszła biiiigulewa trwała z godzinę albo lepiej myślałem że wymyje mi cement z zaprawy byłem bezsilny jak nigdy wyłem do nieba ze złości ale następnego dnia po oględzinach okazalo się że nie jest źle ulewa nie zniszczyła konstrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz 23.08.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Witam, mam problem, po półrocznym wojowaniu z dokumentacją niedługo (być może ) rozpoczniemy naszą budowę i mamy problem - potrzebujemy coś na "składzik" (barak, kontener, szopa!?, namiot cyrkowy ). Czy ktoś z Was może mi pomóc? Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 23.08.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Jeżeli dwa - trzy tygodnie wytrzymacie to może mój blaszak-garaż. Ale pytanie gdzie budujecie( koszt transportu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz 23.08.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Dzięki, jasne, możemy czekać, cóż to jest kolejne 2 - 3 tygodnie, gdy nasza projektantka "trzyma" nas już tak długo (podobno, wkrótce ma sie to skończyć) - budujemy w Aleksandrowie. Co do warunków, to może napisz na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 23.08.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 A co sądzisz o spotkaniu grupy czy 2-3 września ci pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wacława 24.08.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Czy przyjmiecie mnie do grupy łódzkiej?? buduję Mały Dworek niedaleko Lutomierska. Stan surowy otwarty. Chciałabym skorzystać z doświadczenia a i podzielić się swoimi. Pozdrawiam Wacława Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 24.08.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Wacława witamy! Dziel się, dziel doświadczeniem, kazde mile widziane kiedy jest juz nas tyle i sporo nowych osób się zgłasza, moze sfinalizujemy wreszcie kolejne spotkanko, ostatnie bylo strasznie dawno, bo w kwietniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wacława 24.08.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Dzięki za zaproszenie do grupy. Jestem na etapie wyboru banku, który sfinansuje mój domek a takze drewnianych okien, drzwi zewnętrznych oraz systemu CO. jeśli ktoś może mi coś doradzić to będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpalys 24.08.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Czy przyjmiecie mnie do grupy łódzkiej?? buduję Mały Dworek niedaleko Lutomierska. Stan surowy otwarty. Chciałabym skorzystać z doświadczenia a i podzielić się swoimi. Pozdrawiam Wacława ooo i ktoś jeszcze niedaleko Mały Dworek buduje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.08.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 ja tez w Aleksandrowie tez chyba maly dworek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz 24.08.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Wacława, w Kredyt Banku, tam gdzie ja biorę kredyt w CHF już od 1,68 oprocentowanie, a prowizje od kredytu mam 0,3 procenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 24.08.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Ja gdzieś widziałem 1% dla franciszka ale na razie się tym za bardzo nie interesowałem (jakiś bank na Piotrkowskiej -reklama w oknie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wacława 25.08.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Idę na spotkanie w sprawie pieniędzy do GE Money. Zobaczymy. Ale na pewsno sprawdzę też kredyt bank. Do budujacych Mały Dworek: Czy robiliście lub robicie podłogówkę na dole domku? I ile sie płaci od jej założenia? z góry dzieki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gtca 25.08.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Dzięki za zaproszenie do grupy. Jestem na etapie wyboru banku, który sfinansuje mój domek a takze drewnianych okien, drzwi zewnętrznych oraz systemu CO. jeśli ktoś może mi coś doradzić to będę wdzięczna. Cześć Słyszałem, że teraz BOŚ ma ofertę (do połowy września) na kredyt cos ok. 1,8% w CHF pozdr Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.08.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A co sądzisz o spotkaniu grupy czy 2-3 września ci pasuje? nie do mnie adesowane, ale sie wypowiem, a co mi tam . Pasuje!!!! To co, zmobilizujemy się tym razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 26.08.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Mam nadzieje, ze tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 26.08.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Zaproponujmy moze jakis ogródek na Pietrynie, co powiecie na 2 wrzesnia wieczorkiem? Moze Quo Vadis? Tylko spotkanie ma to być tą najwazniejsza i priorytetową rzeczą tego wieczoru, nie chce słyszeć, ze dla kogos wazniejsze byly jakies zajęcia z koszykówki, wieczorami nosi cegły na budowie, w domu daieci płacza, musi się uczyć do egzaminu, etc, etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 26.08.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 To Honorata Dokąd idziesz może być a wieczór to która i podaj namiary część jest z poza Łodzi a i niektórzy Łodzianie (patrz ja -rzadko w ciągu ostatnich 8 lat bywałem w pubach) mogą mieć problemy z trafieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.08.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Honorata co sie czepiasz studentów z dziecmi co?? ja znajde czas spoko spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts