Luśka 31.08.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Zarezerwowałam - Quo Vadis, piątek najbliższy, godz. 19. Stoliki na 10 osób na dole. hasło - Grupka Łódzka Muratora. Do Karolki - bądź w piątek to Ci naopowiadamy wszystko co wiemy, albo i więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.08.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Lusia dziekujemy Karolka ja mialem taki dylemat, wybralem kupno w stanie surowym zamknietym przyjdz na spotkanie to opowiem na wszystkie pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 31.08.2005 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Dzięki Pablo Oj nie wiem czy zdołam przyjechać ale dzięki serdeczne za zaproszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 31.08.2005 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Dzięki Lusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.08.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 ale co ??? znoof problemy wszyscy sie stawiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 31.08.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Będę napewno Karolka ja odwrotnie niz Pablo 1979 kupiłem działkę i sie buduje wieć na spotkaniu napewno osiwiejesz od sprzecznych wiadomości no cóź komuna sie skończyła i ...tyle zdań co FORUMOWICZÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 31.08.2005 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Tomku z Łodzi jeśli chodzi o moją śiwiznę to spoko już ją mam, a spodziewam się sprzecznych opini, ale wiesz warto posłuchać innych i rozważyć to i owo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 31.08.2005 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Tomku z Łodzi jeśli chodzi o moją śiwiznę to spoko już ją mam, a spodziewam się sprzecznych opini, ale wiesz warto posłuchać innych i rozważyć to i owo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.09.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Zarezerwowałam - Quo Vadis, piątek najbliższy, godz. 19. Stoliki na 10 osób na dole. hasło - Grupka Łódzka Muratora. Do Karolki - bądź w piątek to Ci naopowiadamy wszystko co wiemy, albo i więcej Oj dobrze, że mi matka powiedziała, że to sie już dzieje i w ostatniej chwili zdążyłam przyjąć do wiadomości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 02.09.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Kochani, strasznie mi przykro ale psiapsiółka od serca przeniosła swój wieczór panienski z soboty na dzis, a ze jest on poza Łodzią, więc żadną miarą nie dam rady dojechac do Was na Pietrynę! Także tym razem będę z Wami calym sercem, ale nie osobiscie. Gorące pozdrowienia macie wszyscy również od Gosi_Łódź, która mnie odwiedziła wczoraj na budowie (porównywałysmy gresy podłogowe jakie własnie wybralysmy, rozmawialysmy o ogrzewaniu itd), w kazdym razie Gosia ostro rusza od pazdziernika z dalszym etapem wykonczeniowki, a ja cóż, cały czas licze na to, ze do grudnia uda mi sie zdarzyc i bede juz na swieta u siebie ! Całuski od nas dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 02.09.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Hmmm... tydzien temu fragment wieczoru kawalerskiego kolegi mial wlasnie miejsce w "Quo Vadis". Moze to jest rozwiazanie dla Honoraty & Co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.09.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 utknelismy na budowie potem obowiazki (kąpiel synka) nie dojade zebym nawet niewiem co szkoda i serce sie kroji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 02.09.2005 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Witam Ja też miałam ogromną ochotę pojechać i Was wszystkich poznać i dowiedzieć się co nieco ale niestety siła wyższa Może innym razem pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 02.09.2005 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Witam Ja też miałam ogromną ochotę pojechać i Was wszystkich poznać i dowiedzieć się co nieco ale niestety siła wyższa Może innym razem pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.09.2005 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 No i co? Jak to co? Fajnie było!!! Cieszę się, że poznałam część grupy łódzkiej w tzw. realu, było piweńko (Luśka pamiętaj, następnym razem JA stawiam!!! ), pogaduchy z tematu na temat sobie skakały, o edukacji było, o budowaniu rzecz jasna, o sporcie (przy muzyce ), o polityce nawet (kurturarnie bardzo, do rękoczynów nie doszło ), oplotkowaliśmy też parę nicków, a co! Ogólnie było wesoło, luźno i swobodnie, szkoda tylko, że było nas tak mało, szt. jeno 7... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 03.09.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Matka ty nawet nie wiesz co o Tobie dowiedziałem się od LUŚKI...... tak konkretnie to nic, ale jak powiedzała kiedyś Hanka Bielicka: Trzeba mieć odwagę pierwszej wychodzić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 03.09.2005 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Witam szanowne grono Jak plotkowaliście o wszystkich , to co mówiliście omnie ??????? Hahahahaha Powiedzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 03.09.2005 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Witam szanowne grono Jak plotkowaliście o wszystkich , to co mówiliście omnie ??????? Hahahahaha Powiedzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.09.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Matka ty nawet nie wiesz co o Tobie dowiedziałem się od LUŚKI...... tak konkretnie to nic, ale jak powiedzała kiedyś Hanka Bielicka: Trzeba mieć odwagę pierwszej wychodzić.... No ładnie! A co Wy tam żeście o mnie plotkowali, co??? Żeby Wam się tak języki połamały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.09.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Witam szanowne grono Jak plotkowaliście o wszystkich , to co mówiliście omnie ??????? Hahahahaha Powiedzcie Trzeba było przyjść i wyjść przede mną, to bym Ci powiedziała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts