tdxls 23.06.2003 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Marekd, Pawidor witam w grupie.Cała grupo łódzka, to jak z tym spotkaniem?Będzie ktoś?Dajcie odzew.Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 23.06.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Witajcie po tygodniowej przerwie. Ja oczywiście bardzo się postaram by być w piątek na spotkaniu (około 17-17.30). Dopiero wtedy oddam moją pociechę mężowi bądź przywlokę go z sobą. Ale wybieram się. 16 odpada bo pracę kończę 15.15 i muszę pojechać do domku. Czy Piotrkowska 77??? Gdzie tam najlepiej zaparkować??? (taka ze mnie łodzianka od 3 lat że czasem jeszcze potrzebuję pomocy). Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. U mnie od jutra będzie się budowało piętro. Teraz zastanawiam się nad tynkami - gładzie czy może jakiś inny? Jakie macie doświadczenia bądź propozycje. Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 23.06.2003 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Ja robie tynki tradycyjne. Majstrzy robia je bardzo dokladnie, wiec mam nadzieje, ze wyjda ladnie. Trzeba dodac, ze czasami taka nie do konca gladka sciana tez ma swoje uroki. Na spotkaniu bede.Najlepiej, jesli jest miejsce, to zaparkowac na chodniku na Kosciuszki, albo na parkingu Pizza Hut.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 24.06.2003 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Witam wszystkich. Widzę, ze owoce spotkania będą i to cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzynio 25.06.2003 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Witam po długiej ale usprawiedliwionej nieobecności! To ja – facet co zbudował dom w 4 miesiące! Mieszkam od 1 stycznia 2003.Luśka – gratulacje za finisz i życzenia spokojnego mieszkania!Stefan – dzięki za maila z info o spotkaniu – moja skrzynka wysłała mi SMS-a i wtedy jakoś dostałem się na forum. Bez tego pewnie bym się nie zorientował, a to dzięki temu, że TPSA łaskawie zaszczyciła mnie telefonem na radiolinii - internet mam tylko teoretycznie. Moja propozycja jest prosta – serdecznie zapraszam na spotkanie Grupę Łódzką do siebie.Zamiast teoretycznie będziemy mogli pogadać o budowaniu opierając się na żywym przykładzie! Ja podejmuję się wygłosić kilka uwag na temat zmiany w filozofii budowania (to jest mój drugi dom)Żeby nie burzyć wcześniejszych ustaleń z Piotrkowskiej 77 będę czekał od 19.00 (wcześniej też nie za bardzo mogę). Żona wie o wszystkim więc bądźcie spokojni!Podaję adres: Łódź, Grotta 5a (Złotno) (parkingu ile dusza zapragnie) i sposób dojazdu: Al. Włókniarzy – Konstantynowska – Krakowska – Złotno – Podchorążych (obok kościoła) – Grotta (mała żwirowa uliczka na wysokości Podchorążych 55).W razie problemów dzwońcie (0) 601 342339. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm2000 26.06.2003 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 czyli piatek 27.06 od godziny 16tej Piotrkowska 77 znak murator Mam nadzieje ze mi sie uda, jak by cos sie zmienilo prosze o telefon 602279222 Jarek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 26.06.2003 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Myślę, że aktualne. Ja postaram się być. Leszek PS W razie czego proszę o kontakt 0-501-415-483 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm2000 27.06.2003 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 PRZEPRASZAM WSZYSTKICH Wiem juz teraz ze nie bede mogl Moze nastepnym razem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzynio 28.06.2003 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 Nie wiem jak na Piotrkowskiej 77, ale punkt kontaktowy na Grotta był pusty! Domyślam się, że sezon budowlny w pełni. Mam nadzieję, że kiedyś może będzie lepiej. Pozdrawiam wszystkich zapracowanych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 28.06.2003 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 Sezon trwa, bo przy siudemkach był tylko Tommco i Tdxls.Słuchajcie a może zrobić tak spotkanie w niedzielę?Może nawet u Krzynia na Grotta?Czekam na odzew.Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 28.06.2003 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 Ja juz sie przyzwyczailem do szumnych spotkan.....na ktore przychodza dwie osoby. Jesienia bylem ja i Rchmielewski. Teraz Leszek i ja. Jakos wszystkim widac nie jest po drodze na takie spotkania. Moze rzeczywiscie nastepne zrobimy na Grotta - bedzie mozna na zywo podpatrzec jakies pomysly... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 30.06.2003 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 To ja. przepraszam wszystkich (głownie Tomcco i Tdxls) - tak chciałam być. ale nie wyszło. Jak ma się na głowie dom (teściowie na wczasach), małe dziecko i jeszcze budowę (w piątek kończyli wieniec) a mąż w rozjazdach (ktoś musi zarabiać na ten wymarzony dom) to niestety. tak wychodzi (a raczej nie wychodzi). Jeszcze raz przepraszam. Myślałam jednak, że więcej osób się stawi - Luśka też pisała, ze może będzie (jedyna którą znam "na żywo") - też jej się nie udało. Może faktycznie następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martin 30.06.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Witam wszystkich po dłuższej przerwie! Oczywiście gratuluję Ci Lusiu przeprowadzki! Ja przez 2 tygodnie praktycznie, z powodu urlopu, wziąłem rozbrat z komputerem i widzę, że spotkanie grupy przeszło mi koło nosa. Może wymyślimy jakiś nowy termin. U mnie prąd już jest. Ja teraz siedzę prawie czas na działce. Główne zajęcie to sprzątanie. W sobotę mieliśmy odbiór prądu. Teraz kończymy zakładać gniazdka i przełączniki. Jeden pokój już pomalowany, a w drugim na razie sufit. Pozdrowionka dla forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 30.06.2003 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Witam wszystkich po weekendzie.U mnie planowany koniec montażu płyt g-k na poddaszu. I oczekiwanie na hydraulika, miał być od dziś, podobno ma być od środy jak znam życie będzie od soboty.Ot takie uroki budowlane.Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekd 30.06.2003 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 witam po weekendzie łódzka grupo trzymajcie kciuki ,mam pozwolenie na budowę w ręku,od jutra ruszam trzęse sie jak osika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 30.06.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Marekd gartulacje. Nie się co trząść, raczej trzeba niektórymi czasami potrząsnąć. Może zdradzisz kilka szczegółów co budujesz i gdzie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekd 30.06.2003 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Buduje domek w antoniewie pod łodzią,nie duży 160 m.kwz użytkowym poddaszempozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 30.06.2003 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Marekd: codziennie przejezdzam przez Antoniew w drodze do mnie na budowę 160 mkw to wcale nie az tak malo. Dobrze, ze uznales, ze to dom na miare, bo latwo w tych marzeniach sie pomylic i.....bardzo wpasc w tarapaty. Ciekaw jestem gdzie dokladniej stawiasz ten domek. Jak cos sluze pomoca i opinia o najblizszych skladach budowlanych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekd 30.06.2003 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Chetnie pogadam o najbliższych składach w okolicy moze podpowiesz gdzie mozna wywalczyc najnizsze rabaty....a domek stawiamprzy ul. malwinkipozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 01.07.2003 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Dzisiaj widzialem gdzie jest Malwinki. Troche sie spieszylem, wiec nie moglem tam skrecic i sie przyjrzec. Jesli chodzi o sklady to nie ma problemu, ale to nie na forum. Moze Ci napisac cos na prywatna wiadomosc, albo mozemy sie kiedys spotkac. Nie chce robic reklamy, a innym kolo ....ogona. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts