Luśka 05.09.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Hi, hi, hi - swoje zdjęcie też sobie umieściłam Ten świerszcz miał ze 20 cm - świergolił przecudnie, ale jak tymi wąsiskami ruszał, to ciarki chodziły po plecach. I tak sobie pomyślałam, że to niemożliwe, żeby mnie nie zjadł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.09.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ten świerszcz miał ze 20 cm - 20 cm??? No to nie dość, że faktycznie potwór, to chyba jeszcze jakiś mutant! No nie, to te moje miały najwyżej 10 cm, czyli bardziej ludzkie wymiary. Luśka, a jak zmniejszasz zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 05.09.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Nie wiem Matka jaki masz program, ale ja robię to w Photo Edytorze. Jest tam w górnej linii poleceń "Obraz" i potem opcja "zmień rozmiar"- no to zmniejszam A ten świerszcz był wyjątkowo ogromna bestia. Takie to widziałam tylko na południu Francji i naprawdę nie po 2 butelce wina Absolutnie bez! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.09.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 ja tam nie umiem tych fotek wkładacnie wiem czemu Tommcio jak to przyległośc, to miłośc jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkkk 05.09.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 jaka tam znowu miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkkk 05.09.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 no i jutro ruszam do boju wylewki mam zakończone z betonowych prac mam jeszcze do zrobienia tarasy a przed tym jeszcze ocieplene ław fundamentowych, w tygodniu mają przyjechać wymierzyć bramkę do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.09.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Mnie latwo rozpoznac na zdjeciu, avatar podobny Moj wykonawca w tamtym tygodniu mowi, ze bedzie pracowac do poniedzialku (do wczoraj) - rzuci styropian na lukarne i posmaruje klejem, bo dobrze, zeby przeschlo przed tynkowaniem. Tak dwa tygodnie moze schnac - to bedzie dobrze, a on w tym czasie sie przerzuca na inna budowe, a jak wroci - to wykonczy. Wczoraj wieczorem przyjezdzam - ledwo konczy robic szkielet lukarny... Co z tym styropianem? Jak wroci za dwa tygodnie to przyklei - to raz-dwa-trzy wyschnie przed tynkowaniem... Rozbawil mnie ta szybka zmiana zdania. Ale niech tam, z robota jest prawie miesiac do przodu, byleby zdazyl przed kladzeniem dachu. Po czesci troche rozumiem to opoznienie: w sobote byla wyplata i dwoch ludzi w poniedzialek "zaniemoglo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.09.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Mnie latwo rozpoznac na zdjeciu, avatar podobny No faktycznie, wypisz-wymaluj! Moi mili! Uśmiecham się do Was ładnie i proszę... Moglibyście mi polecić solidną firmę do wywiercenia studni głębinowej? Jeśli tak, to bardzo proszę o namiary, już lada moment powinnam sobie taką wywiercić. Z góry dzięki i pozdrawiam w ten piękny, wrześniowy dzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 06.09.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 No cóż , miło, że udało Wam sie spotkać. Ja biorę się za remontowanie..... wykańczanie itp. Szukam majstra od klinkieru, kuchni, ogrodzenia z drewna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.09.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 u mnie glazurnik warjuje z kafelkami które z powinny byc a ich nie ma dzrzwi wewnetrzne wstawia zle ucieli maskownice i trzeba kupic nową 18 z mb a ja powinienem pomyslec o ociepleniu tylko qrcze cos kasy mało sie zaczyna robic pod koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 06.09.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Jeżeli chodzi o zdjęcie to ja pośrodku chłopakówa co do robót to wpuszczam się w kanalizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosias 07.09.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Hm - dopiero teraz weszłam na forum - i co widzę!!! - była impreza! Cholibka - naprawdę żałuję , ale nic to, mam nadzieję, że niebawem kontynuacja. Jestem na etapie przyłączy : gazowe juz mam, a teraz szukam do wody i szamba. Czy to możliwe, żeby szmbo z montażem kosztowało 7tys. - coś mi się wydaje, że chcą mnie skroic. Ile płaciliście za wodę i szambi i może macie namiary na porządnych instalatorów. Będę wdzięczna. U mnie juz dach z okienkami dachowymi - z 6 dwa do wymiany, bo przywieźli uszkodzone. Pozdrawiam grupę.Gosias. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 07.09.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 U mnie juz dach z okienkami dachowymi - z 6 dwa do wymiany, bo przywieźli uszkodzone. Pozdrawiam grupę.Gosias. Jak wygladaly/jak odkrylas uszkodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosias 07.09.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 uszkodzenia były ewidentne - każdy by zauważył, niestety, moi dekarze tak bardzo się spieszyli do innej roboty, że wstawili wadliwe. Popękane skrzydło wzdłuż całego okna - w obydwu to samo. Jeszcze raz prośba - ile płaciliście za przyłącze wodne i za szambo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.09.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 szambo betonowe 2 tyś plus 600 transportkoparka 400 podłaczenie osobiste, ale chyba kiepsko wykonane zw wzg na ulewe która zmoczyła sklejone podączenia.musze jeszcze odkopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 08.09.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja płaciłam 6500 zl za szambo ekologiczne dla 4 osob, z wymiana gruntu z gliny na zwirek i piach. wiec jesli u ciebie tyle wołaja za szczelne to stanowczo za duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 08.09.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Woda - ZGKM w Nowosolnej: 3750 (studzienka + wodomierz + badania + przekop przez ulice 7 m + 3 m). Plus geodeta 250. Mam jeszcze teraz do pociagniecia kawalek od studzienki do budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosias 08.09.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 wielkie dzięki - ale mnie chcieli skroić! Za wodę - tuz przy płocie, nie trzeba sie przekopywać przez jezdnię, jeden spryciulek powiedział - 5tys. Horror - zakręciło mi się w głowie, ale na szczęście jest forum i można się zorientować, jak takie prace realnie kosztują. . I tak wyczytałam, że wcinka - 150 zł, studzienka ok. 400, a za metr kanalizy - 50 zł. Szukam zatem dalej hydraulików, którzy nie bedą starali się zarobic na mnie na swoje wakacje w np. Hiszpanii. Dzięki za odzew. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 09.09.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Kochani "gładziowanie" zmierza ku końcowi (i dobrze bo pyli się niemiłosiernie), a ja biegam cały czas za kafalmi do 2 łazienek i kuchni. Na szczęscie gresy do kuchni i wiatrołapu juz zakupiłam. Z licznych salonów płytek i ich asortymentu, jezeli chodzi o stosunek ceny do jakosci i roznorodnosc towaru zdecydowanie u mnie na pierwsze miejsce wysunelo sie Fumino z 2 salonami (Północna, Lipowa), a jakos nic ciekawego dla siebie nie moglam znalezc np. w Cermagu, obok ktorego mieszkam. Także definitywnie w przyslzym tygodniu sfinalizuje wybór kafli! Co do parkietów drewnianych (ja wlasnie takie wybieram na pieterko do siebie) to polecam skład drewna parkietowego na Ogrodowej 74, drewno dobrej jakosci i w naprawde dobrych cenach. Tommco dzięki za namiary na saunę, juz sie konsultowalam i wiem co i jak! Życzę wszytskim słoneczka w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 09.09.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Witam wszystkich Szukam sprawdzonej ekipy do ocieplenia poddasza wełną i płytami G/K.Może ktoś polecić sprawdzoną ekipę Pozdrwiam Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts