anna99 09.09.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Mobby, namiary wysłałam na priv. Ale piekne słoneczko mamy!!! Wszystkiego najlepszego wszystkim budującym. Ja juz sie lenię na tarasie i popijam zimne piwko!!! Pycha!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.09.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 jutro z tesciem ocieplamy dom ciekawe co nam wyjdzie pod okiem fachowca... oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkkk 10.09.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 mam dylemat gdzie kupić drzwi wejściowe drewniane jakiś producent oferował mi na giełdzie ładny model za 2200 tylko mają 5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.09.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 ja wziolem hundrexy http://www.hundrex.com.pl Ibiski I w machoniudaja zamek listwowy i inne bajerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkkk 10.09.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Pablo ile płaciłeś za drzwi i jakiej grubości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz 11.09.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Witajcie , czy ktoś może polecić sprawdzoną przez Was ekpię do budowy ścian z betonu komórkowego? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.09.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 jacekkIbisy 6 cm grybe 1850 netto chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 12.09.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Dziekuję Aniu za namiary Pozdrawiam wszystkich Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 13.09.2005 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Witam szanowne grono Coś mało Was widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.09.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 kazdy buduje wykancza ociepla podbija ciagnie ups przeciaga: kable, rury, druty lub termin oddania pracy magisterskiej - ja przynajmniej btw BUDOHURT jest do dupy.... póltora miecha sciagali nam płytki z Laserbergera zamówilismy 5 sierpnia, wczoraj dotarły glazurnik ma piane na ustach bo dopiero teraz zacznie układac a robota inna czeka, no trudno .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 13.09.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 zrobiłem w Plus Dachu wycene Nelskampa i rozważam szary łupek - czy możesz podać adres żeby zobaczyć jak wygląda Twój dach w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 14.09.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 mack nie wiem do kogo piszesz? ale moze byc, ze do mnie bo ja mam ta dachwoke, wiec prosze:ul. Wodna 14, Dobra pod Strykowem. od skrzyzowania Wycieczkowej ze Strykowska jedziesz prosto na Strykow, Łowicz, mijasz skret w lewo w pole na Dobra Nowiny, tam nie skrecasz, skrecasz z szosy w lewo dopiero na wies, na drogowskaz Dobra, jedziesz prosto i skrecasz we wsi w pierwsza w prawo -ul. Wodna, dom jest po prawej stronie, szary dcah, jasnoniebieska fasada.W tym tygodniu tam pracuja i spia , a wiec sa non-stop robotnicy, wiec smialo mozesz zajrzec na budowe. Powiem ci ze nam dokaldnie chodzilo o taki kolor -nie grafit i nie jasno-szary. Dekarze mowili ze jakosc dachowki jest bardzo dobra, my na razie nie mamy wątpliwosci, ze to byl dobry wybor. A ja juz wysiadam przy kaflach, ach te wybory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 14.09.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 mack nie wiem do kogo piszesz? ale moze byc, ze do mnie bo ja mam ta dachwoke, wiec prosze: ul. Wodna 14, Dobra pod Strykowem. Dzięki za adres pojade zobaczyc, ale nie wiem czy wezme Nelskampa bo w ostatniej chwili zmieniłem z Braasa a na Nelskampa trzeba czekać - powiedzieli że 2 tygodnie a tymczasem dekarz już kończy więźbę. Powiedz ile czekałaś na dostawę czy dotrzymali terminu, czy nie było kłopotów typu popękane dachówki i znowu czekanie 2 tygodnie na wymianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.09.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Honorata: jak ty bedziej jezdzila z tamtąd codziennie do roboty:) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 14.09.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Hej Grupko!Pilna sprawa - jest do wzięcia sunia śliczna, którą ktoś wyrzucił z samochodu koło mojej pracy. Ma koło 5-6 miesięcy, jest przeurocza pieszczocha i szuka domu. Za duża nie urośnie, a wyziera z niej absolutna łagodność i ciąg do ludzi. Na razie ją dokarmiamy, ale zatrzymać nie możemy. U nas jest dużo ludzi, ale każdy ma jakąś zwierzynę w domu, albo i po kilka sztuk. Popytajcie bliskich i znajomych - a może ktoś z Was tej ślicznej mordce ofiaruje dom. Oddamy z posagiem i po szczepieniach (już zrobiliśmy zrzutkę!) http://img273.imageshack.us/img273/948/sunia13qr.jpg http://img32.imageshack.us/img32/4851/sunia29kt.jpg http://img32.imageshack.us/img32/4985/sunia32qa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 14.09.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Kochani, ja wiem, że nie wszystkie samotne psy na świecie da się uratować, ale może chociaż tego się da.... Inaczej czeka go Marmurowa i 2 tygodnie życia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 15.09.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Lusiu ja wziełam juz w lutym psa z budowy autostrady i to dużego (1,40 dlugosci z ogonem, 75 cm wysopkosci), który jak an razie mieszka z nami w jednym pokoju na 40m2, wiec niestety nastepny odpada pablo pewnie bede dojezdzac do Łodzi tak samo jak ty z Aleksandrowa, a sa nastepujace mozliwosci: a. samochod -do mojej pracy na Wieckowskiego jedzie sie minimalnie 20 minut, maksymalnie 35 minut b. autobus miejski -bodajze 60A c. mini busy z Łowicza, Glowna i Strykowa kursujace co pare minut d. pks mack czekalam na dostawe do 2 tygodni, przyjechaly na paletach, szczelnie ofoliwowane, zadna nie byla polamana. Mnie jakosciowo i jezeli chodzi o kolor zdceydowanie bardziej pasuje Nelskamp. widzialam sporo dachow w tym graficie z Braasa i w sloncu wyglada on jak braz, a Nelskamp raz jest szary, a raz grafitowy, ale nigdy nie wpada w odcien brązu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annelie 15.09.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Moze napisze Pani cos wiecej o suni, bedzie latwiej podjac decyzje.. wiadomo jak reaguje np. na inne psy, co je? Chcialabym jej pomoc ale zeby to takie proste bylo, nie mam jeszcze wlasnego mieszkania w ktorym moge rzadzic a liczy sie dobro psa. Mama jest w domu wiec nie bylaby sama, szanse sa, jezdzimy na wies, moglisbysmy ja brac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 15.09.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Wiadomość doszła - odpisałam Ci Annelie maila. Dzięki!!! A wszystkich informuję, że sunia dziś znalazła dom - akcja szczęśliwie zakończona Honorata - dzięki ogromne za działania. Wiadomo, że na Grupkę można liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pooh 16.09.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Ja trochę 'z innej beczki': Ostro przygotowuję sie do odbioru budynku mimo, że nie wszystko mam wykończone na cacy. Robiłem już wstępne rozeznanie w nadzorze budowlanym i ponoć nie będzie kłopotów o ile zgromadzę stosowną kupę papierów. W związku z tym mam pytanko i prośbę o pomoc w oszacowaniu kosztów protokołów, oświadczeń itp. Głównie chodzi mi o koszt pomiarów elektrycznych, opinie kominiarskie, geodeta...Wiecie coś na ten temat? Jakieś namiary na tanich 'protokolantów'... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts