Agik 10.10.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Witam grupe LODZKA Na razie jestesmy z mezem na etapie wyboru projektu ale juz doswiadczenia forumowiczow bardzo sie przydaja zwazywszy ze jestesmy ,,poczatkujacy,, Mamy do wyboru dwa projekty z Archipelagu-ALE2 albo Blanke.Ja jestem za ALA a maz za Blanka.Jesli moglabym prosic was o zdjecia tych domkow w waszej realizacji bylabym bardzo wdzieczna [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz 11.10.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Witam grupe LODZKA Na razie jestesmy z mezem na etapie wyboru projektu ale juz doswiadczenia forumowiczow bardzo sie przydaja zwazywszy ze jestesmy ,,poczatkujacy,, Mamy do wyboru dwa projekty z Archipelagu-ALE2 albo Blanke.Ja jestem za ALA a maz za Blanka.Jesli moglabym prosic was o zdjecia tych domkow w waszej realizacji bylabym bardzo wdzieczna [email protected] Witaj Agik, Wasze typy są identyczne jak u nas , na początku też miała być Blanka, a teraz powstaje ALA II , zobacz więcej w "projektach" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 11.10.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Wydawalo mi się, ze wybralismy wreszcie ekipe do ukladania kostki ...ale rzeczywiscie tylko wydawalo mi sie . Pan fachowiec ze Zgierza, który na etapie rozmów wstepnych robil dobre wrazenie, dzis jak przyslzo co do czego i do rozpoczecia prac, polozyl sie na calej linii. Po 3/4 dnia spedzonym na użeraniu sie z nim, niemoznosci skomunikowania sie i wysluchiwania pod naszym adresem zlosliwosci, glupich komentarzy i pokrzykiwan definitywnie sie rozstalismy. skonczylo sie tylko na rozrzuceniu piachu na podjezdzie. Chyba to dobrze ze rozstalismy sie teraz, niz w trakcie prac. Tak wiec ciagle szukam ekipy do ulzoenia mojego bazaltu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agik 11.10.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Witaj,, gochasz,,!!Juz przewertowalam strone projektow od gory do dolu Nawet poprosilam ,,zuzie,,o zdjecia ma emaila.Niestety mimo jej dobrych checi nie doszly Czy mozesz mi napisac co ostatecznie przekonalo was do Ali 2??pozdrowionka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.10.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Honorata: uzeranie sie z wykonawcami to sama przyjemność, smaczek, miodzik budowania domu najfajniejsi sa tacy którzy chcą po swojemu zrobić Twój własny dom a nie daj Boże jak to ktoś z Twojej najblizszej rodziny rzeba umieć sie wyleczyć se wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 12.10.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Honorata: uzeranie sie z wykonawcami to sama przyjemność, smaczek, miodzik budowania domu najfajniejsi sa tacy którzy chcą po swojemu zrobić Twój własny dom a nie daj Boże jak to ktoś z Twojej najblizszej rodziny rzeba umieć sie wyleczyć se wszystkiego Swięta prawda; do tej pory nie mialam negatywnych doswiadczen z fachowcami, bo mam 1 ekipe, ktora robi mi wszytsko i z ktorej jestem naprawde zadowolona, ale nie ukladaja kostki kamiennej. Ten wykonawca wlasnie byl z takich, ktorzy maja "pomysła", ale nie chca go przekazac i oczywiscie sa przekonani o jedynie slusznej racji. A rodzinki do budowania, podejmowania decyzji, wykonczeniówki itd wogóle nei dopuszczam, to by dopiero bylo "łolaboga"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 12.10.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Qrcze, u mnie buduje wlasnie ekipa kuzyna. Korzystam z jego rad (ale nie wszystkich, zwlaszcza z tych, gdzie chce isc na skroty), ale traktuje go i rozliczam jak zwyklego wykonawce. Czy to dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 12.10.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Qrcze, u mnie buduje wlasnie ekipa kuzyna. Korzystam z jego rad (ale nie wszystkich, zwlaszcza z tych, gdzie chce isc na skroty), ale traktuje go i rozliczam jak zwyklego wykonawce. Czy to dobrze? jezeli nie masz z nimi problemow i konfliktow na tym tle, to pewnie ze dobrze, pozazdroscic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz 12.10.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Witaj,, gochasz,,!!Juz przewertowalam strone projektow od gory do dolu Nawet poprosilam ,,zuzie,,o zdjecia ma emaila.Niestety mimo jej dobrych checi nie doszly Czy mozesz mi napisac co ostatecznie przekonalo was do Ali 2??pozdrowionka!! Witaj Agik, odpowiedź na Twoje pytanie jest bardzo prosta - Ala II daje znacznie więcej przestrzeni niż Blanka, gdzie rozmiary pomieszczeń są niewiele większe niż w tradycyjnym bloku. Ala II to przestrzeń, przestrzeń i jeszcze raz przestrzeń (oczywiście w porównaniu z Blanką). I zwróć uwagę, że przestrzeń można jeszcze zwiększyć np. poprzez przesunięcie ściany salonu, aż do podpór - my tak robimy i z niecierpliwością czekamy co z tego wyjdzie. Co do zdjęć, to wysyłam Ci na podany przez Ciebie adres wszystko co zebrałam od innych Alowiczów, u nas dopiero rosną ściany. A gdzie będziecie się budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agik 12.10.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Witaj Gochasz!!!! Dziekuje Ci bardzo za zdjecia .Konmax tez pisal ze Ala 2 ma duzo wieksze pokoje od Blanki. Teraz musze obrac taktyke przekonywania meza Kupilismy dzialke w Czarnocinie,ok.20 km od Lodzi. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 12.10.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Gochasz- dzięki za podpowiedz...wchodze w google ale niestety jak na złość nic nie ma:( chyba jednak zamówimy nowy garaż bo nie mamy czasu na szukanie.A jak u Ciebie na budowie..? jakie postępy prac? u mnie razie zalane ławy a w piątek zaczynają bloczki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz 13.10.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Gochasz- dzięki za podpowiedz...wchodze w google ale niestety jak na złość nic nie ma:( chyba jednak zamówimy nowy garaż bo nie mamy czasu na szukanie. A jak u Ciebie na budowie..? jakie postępy prac? u mnie razie zalane ławy a w piątek zaczynają bloczki. Pozdrawiam Metea, szukaj nie na google, a na allegro i tam garaż. My tam znaleźliśmy namiary na producenta, przywieźli na miejsce, montaż w 1 godz. i stoi. co do postępu prac to trwa wyścig z czasem, na razie rosną ściany, a pogoda ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 13.10.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Sluze namiarami na dwoch producentow garazy blaszanych (sam kupowalem na wiosne). Z transportem i montazem 3x5 1300-1500 w zaleznosci od firmy i blachy.(041) 2545356693 363 780 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz 15.10.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Witam, czy ktoś z Was mógłby polecić mi ekipę do wykonania więźby i pokrycia dachu? Sprawa dość pilna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 16.10.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Skasowałam, bo się dałam podpuścić Szczegóły poniżej http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=880762#880762 Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.10.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 dzis zalali mi butle gazem a ja podlaczylem koze do wygrzewania domu i pomalowałem sufit w kuchni tzn z tesciem i zona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.10.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Witam, czy ktoś z Was mógłby polecić mi ekipę do wykonania więźby i pokrycia dachu? Sprawa dość pilna! Namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz 17.10.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Witam, czy ktoś z Was mógłby polecić mi ekipę do wykonania więźby i pokrycia dachu? Sprawa dość pilna! Namiary na priv. dziękiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 19.10.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 forumowicze łódzcyszukam namiarów na sprawdzone ekipy do instalacji elektrycznejinstalacji wodno kanalizacyjnejinstalacji grzewczejwylewki wewntynki wewnocieplenie i tynki zewnocieplenie dachu i skosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.10.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 mack teraz nie dam rady bo mam dziecko uspione ale jutro dam ci naprawde solidny namiar na hydraulike i tynki gipsowe ocieplenia oraz glazure i t wszystkie inne roboty wykonczeniowe elektryków mam ale drogichwylewkarzy słabych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts