EZS 20.02.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witam wszystkich Jestem z Łodzi. Dostałem cały dom z niemiec postawiony metodą szkieletową. Potrzebuje namiar na jakiegoś dobrego i niedrogiego architekata. Mam zdjęcia domu, i rzut parteru. Chodzi mi o załatwienie wszystkich innych rzeczy. moge liczyć na pomoc? Zupełnie nie wiem za co mam sie brać najpierw a do końca tygodnia musze dać odpowiedz czy biore dom czy nie. Pozdrawiam Arek [email protected] Witaj w klubie. Architekta szukałam pare postów w górę. A po co ci architekt? Dom masz. Chdzi o te posadowienia i mapki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.02.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Co do targów, to czwartek raczej nie, piątek też ale w sobotę to już na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 20.02.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 20.02.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Polecam wszystkim fachowca od gazu i hydrauliki - właśnie skończył robotę u nas. Info. na priv.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papaj 20.02.2006 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witam wszystkich Jestem z Łodzi. Dostałem cały dom z niemiec postawiony metodą szkieletową. Potrzebuje namiar na jakiegoś dobrego i niedrogiego architekata. Mam zdjęcia domu, i rzut parteru. Chodzi mi o załatwienie wszystkich innych rzeczy. moge liczyć na pomoc? Zupełnie nie wiem za co mam sie brać najpierw a do końca tygodnia musze dać odpowiedz czy biore dom czy nie. Pozdrawiam Arek [email protected] Witaj w klubie. Architekta szukałam pare postów w górę. A po co ci architekt? Dom masz. Chdzi o te posadowienia i mapki??? Witam Dom mam. Ale bez rzadnych planów. Mam tylko techniczny rzut parteru. Tu musze mieć wszystki dokumenty, plany i projekty. Myle się? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.02.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Polecam wszystkim fachowca od gazu i hydrauliki - właśnie skończył robotę u nas. Info. na priv. Pozdrawiam Charli dawaj dobrych namiarów nigdy dość. Skrobnij też jaki kosztowny ten fachman, będzie wiadomo czego się trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 21.02.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 WitamDla wszystkich budujących w gminie Zgierz podaję namiary na panią architekt z pełną obsługą urzędową i ze wszystkimi uprawnieniami: Krystyna Fluder-Skubisz 0-607/691-377. ( http://[email protected]) Sam korzystałem i korzystam z jej usług. Ma b.dużą praktykę i doświadczenie. Za adaptację gotowego projektu, mapki i całą papierologię pięć lat temu wzięła 1.200zł. To chyba niedrogo? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 21.02.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Cześć Charlie poprosze o namiary na twoich fachowców skoro ich polecasz. dodaj dwa slowa co ci robili i jakie to są koszty pozdrawiam Jacek Polecam wszystkim fachowca od gazu i hydrauliki - właśnie skończył robotę u nas. Info. na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msci 21.02.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 charliedołączam się do prośby o namiary PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.02.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Charlie Co prawda dla mnie to pieśń przyszłości, ale ktoś do gazu będzie na pewno potrzebny. Może nawet hydraulik . Są dobrzy, to ich dawaj, przetestujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 21.02.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Pan Przemysław Matuszak, Tel. 042 658 38 23 GSM 0 606 485 819.Na GAZ ma uprawnienia - robotę wykonywał non-stop, punktualny. Materiały napisał mi na kartce i sam pojechałem kupić. Cenę za robotę uzgodniłem na podstawie 3 wycen (zrobiłem "casting") i on był w średniej pólce (umotywował mi logicznie dlaczego nie jest najtańszy a chodziło o jakość proponowanych materiałów przy najtańszej ofercie co potwierdziło się przy zakupach !!! Z gazem, wodą czy prądem nie ma co ryzykować moim zdaniem). Mam też sprawdzonego elektryka - jak macie potrzebę to zapodam.Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.02.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Dziękuję w imieniu wszystkich. Elektryk też się przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 22.02.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 [color=red]Mamy kredyt!!![/color] Teraz tylko wiosny nam trzeba!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 22.02.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 WitamPrzepraszam, podałem zły e-mail do mojej pani architekt. Powinien być http://[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.02.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 antemar, gratuluję Też bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm3844 22.02.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam Dla wszystkich budujących w gminie Zgierz podaję namiary na panią architekt z pełną obsługą urzędową i ze wszystkimi uprawnieniami: Krystyna Fluder-Skubisz 0-607/691-377. ( http://[email protected]) Sam korzystałem i korzystam z jej usług. Ma b.dużą praktykę i doświadczenie. Za adaptację gotowego projektu, mapki i całą papierologię pięć lat temu wzięła 1.200zł. To chyba niedrogo? Pzdr. Teraz bierze trochę więcej ale też polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.02.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Jedzie ktos na spotkanko muratora ?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 23.02.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 O ile cos nie pokrzyzuje planow, to wybieramy sie na spotkanie Muratora. Z innej beczki: byl juz dzis ktos na Interbudzie? Jak tak, to jakie wrazenia? Pewnie wszyscy sie szykuja na sobote... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.02.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Ja sobota . Może kogoś z was spotkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 23.02.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Do startujacych: bylo kilka pytan o architektow, w zwiazku z tym cytuje za strona targowa: "Galeria Architektów Wystawa biur i pracowni projektowych, które zaprezentują swoje dokonania i usługi zarówno wystawcom targów (producentom i firmom wykonawczym) jak i bardzo licznie odwiedzającym targi indywidualnym inwestorom. Jest to jedna z okazji aby w sposób aktywny uświadamiać indywidualnym inwestorom wręcz konieczność korzystania z profesjonalnego doradztwa i usług architektów. Pawilon D-antresola. 23 - 26 lutego 2006 r." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts