AxLe 05.03.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 AxLe odwied� firmę ZAMEK ul. Brukowa 16/18 (http://www.zamek.pl) majš duży wybór pokryć dachowych. Osobi�cie polecam dachówkę cementowš BRAAS od 01-03-2006 będzie nowa niższa cena. Pozdrawiam. Odwiedziłem mają mi przeliczyć dach i zrobić wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.03.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 AxLe odwied� firmę ZAMEK ul. Brukowa 16/18 (http://www.zamek.pl) majš duży wybór pokryć dachowych. Osobi�cie polecam dachówkę cementowš BRAAS od 01-03-2006 będzie nowa niższa cena. Pozdrawiam. Odwiedziłem mają mi przeliczyć dach i zrobić wycenę To sobie sprawdź jeszcze w 2-3 firmach. Mnie hurtownia na subdilerce Zamku dała taniej niż Zamek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krulik 05.03.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 jeszcze raz, bo sprawa jest pilnaszukam DOBREGO kierownika budowy (Bukowiec, parę kilometrów za Łodzią przy drodze na Tomaszów). DOBREGO to znaczy takiego, który: 1. jest względnie dyspozycyjny (żebym nie musiał czekać 4 dni na wizytę) 2. sprawdzi, czy ekipa robi ok 3. wytłumaczy co i jak i doradzi w razie wątpiwości najlepsze rozwiązanie 4. nie zedrze ze mnie skóry z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.03.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 krulik ja mam ale z Aleksandrowa qrcze na dojazdach cie zadusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jJOANA 05.03.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Rosa,Po tego stolarza zapraszam na priv. Masz wiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.03.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 jeszcze raz, bo sprawa jest pilna szukam DOBREGO kierownika budowy (Bukowiec, parę kilometrów za Łodzią przy drodze na Tomaszów). DOBREGO to znaczy takiego, który: 1. jest względnie dyspozycyjny (żebym nie musiał czekać 4 dni na wizytę) 2. sprawdzi, czy ekipa robi ok 3. wytłumaczy co i jak i doradzi w razie wątpiwości najlepsze rozwiązanie 4. nie zedrze ze mnie skóry z góry dziękuję Znajomy mial sygnaturke: "Tanio, szybko, solidnie. Wybierz dwa". Jesli chodzi o mojego kierownika, wybierz trzy (pierwsze). Ale na razie bylo warto. Jak jestes zainteresowany, to kontakt Ci wysle na priv-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.03.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Z radoscia informuje, ze grupa lodzka reprezentowana przez bozyszcze forumowiczek dlugiego i mnie, zajela dwa miejsca w pierwszej osemce w konkursie wiedzy o "Forum" Muratora Z przykroscia informuje, ze z grupy lodzkiej nikt wiecej sie nie pojawil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.03.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Mmmad nie nabijaj się bo wiesz ......żonę masz ładną........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.03.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 No tak, ale ani ona, ani (jeszcze) ja nie wiemy, o co chodzi ze "zbokami" i "dresami". Ale znajde na forum i moze wtedy zrozumiem... Ja sie nie nabijam, ja po prostu nie wiedzialem, ze jestes taki popularny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krulik 06.03.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Znajomy mial sygnaturke: "Tanio, szybko, solidnie. Wybierz dwa". Jesli chodzi o mojego kierownika, wybierz trzy (pierwsze). Ale na razie bylo warto. Jak jestes zainteresowany, to kontakt Ci wysle na priv-a. bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.03.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Rozumiem, że byliście na spotkaniu Muratora? Ja dogorywałam na grypę. Może w przyszłym roku będzie lepiej...A fajnie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 06.03.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 krulik ja mam ale z Aleksandrowa qrcze na dojazdach cie zadusi Pablo a dobry jest ten twój kierownik ? Pomoże ,doradzi , zaproponuje czy to tylko figurant? Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 07.03.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 witamjJOANA dzięki za stolarza, zaraz tam zajrzę.Kto jest na etapie tynków to coś poradzę: glazurnik mi poradził aby wszystkie cokoły "wpuścić" w ścianę bo:- ładnie to wygląda- oszczędza miejsce- można cokoły ciąć z płytek, nie trzeba kupować drogich cokołów- nie ma miejsca na kurz- przy wykonywaniu mebli, szaf i zabudów nie trzeba robić podcięćJa przy tynkowaniu nie podłożyłem desek w miejscach cokołów i miałem teraz kilka dni kucia. Nikt nie chciał tego robić. Dzisiaj ledwo ręką ruszam.Postaram się za niedługo podesłać kilka fotek, gdy będą już położone płytki. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 07.03.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Rozumiem, że byliście na spotkaniu Muratora? Ja dogorywałam na grypę. Może w przyszłym roku będzie lepiej... A fajnie było? Fajnie bylo! Chociaz krotko... Atmosfery nie da sie opisac, to trzeba poczuc. Po tym spotkaniu zupelnie inaczej patrze na to forum - do tej pory przegladalem glownie "Wymiane doswiadczen" i "Liste plac", a teraz zagladam jeszcze gdzie indziej... Polecam np. watek "Jak sie poznaliscie" w "Psychologu dyzurnym" - od 3-ej strony watek jest jak najbardziej łódzki A przy okazji - zawsze mozemy urzadzic spotkanie grupy lodzkiej - najlepiej jeszcze przed sezonem budowlanym, bo potem nikt nie ma czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.03.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Ja jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm3844 07.03.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 AxLe odwied� firmę ZAMEK ul. Brukowa 16/18 (http://www.zamek.pl) majš duży wybór pokryć dachowych. Osobi�cie polecam dachówkę cementowš BRAAS od 01-03-2006 będzie nowa niższa cena. Pozdrawiam. Odwiedziłem mają mi przeliczyć dach i zrobić wycenę To sobie sprawdź jeszcze w 2-3 firmach. Mnie hurtownia na subdilerce Zamku dała taniej niż Zamek. A jakieś konkretne namiary? Wielkie dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.03.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 I ja jestem za, ale obawiam się, że nie wiele z nas przyjdzie. Już od jakiegoś czasu ta grupa łódzka jest raczej grupą informacyjną, niż towarzyską. Ale możemy spróbować. Tylko niech się cieplej zrobi troszkę, bo na takie zimno to nawet nie chce mi się wychodzić do pracy a co dopiero do miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkkk 07.03.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 witam po długiej nieobecności trochę drętwo się zrobiło na forumŁ u mnie jeszcze na budowie nic się nie dzieje po zeszłym roku zostało mi dokończyć ocieplenie na zewnątrz i w środku sufity i gładzie, no i wtedy zacznie się kafelkomania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 07.03.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 No cóż, trzon grupy inicjatywnej albo po budowie siedzi z cygarami i tequilą przed kominkami odcięty od interka albo przeżywa rozterki wczesnego macierzyństwa tudzież ojcostwa... Ja też ze spotkaniami nie bałdzo ze względu na świeżą drugą pociechę jestem z lekka uziemniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.03.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Kropi, gratuluję dzidziusia. Aby przeżyć pierwszy miesiąc, potem 3 miesiące, potem 3 lata a potem jakoś leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts