metea 02.04.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Witam:) Mamy do sprzedania stemple dł.2,90 po 3 zł za sztuke oraz przyczepe campingową dł 4,5 m z kuchnią i 2 sypialniami:) za 3,5 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
linkad 03.04.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Do metea w sprawie przyczepy :proszę odezwij się do mnie na priv. ewentualnie na komórkę,bo ja nie wiem jak ja mam to zrobić/tzn.skontaktować się z tobą/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
linkad 03.04.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Czy mogę dołączyć ?Miejsce przyszłej budowy to Sokolniki Las,czekamy na warunki przyłączy,projekt był w cenie domku,p.architekt adaptuje nam go teraz do warunków tut.podobno w maju mamy otrzymać pozwolenie na budowę-p.architekt/zresztą polecana na forum/prowadzić będzie sprawy papierkowe aż do chwili otrzymanaia pozwolenia,myśleliśmy również czy by nie mogła zostać naszym kierbud,ale czy to się praktykuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 03.04.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Praktykuje... zaleta jest taka, ze kierownik nie ma konfliktow z architektem w przypadku zmian (o ile kierownik sie zdecyduje na zmiany ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
linkad 03.04.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 No tak...masz rację,więc zapytam przy najbliższym kontakcie,czy przyjmie taką propozycję dalszej współpracy i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
linkad 03.04.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 A tak w ogóle to będę miała do wszystkich tu budujących ogromną prośbę!Jesteśmy z woj.lubelskiego,poruszanie się po rynku usług i towarów budowlanych na tym terenie jest dla nas już dziś b.b. trudne np.koparka i pan koparkowy -gdzie szukać,dobra betoniarnia-grucha i pompa,ekipa do fundamentów,piasek,bloczki i pozostałe materiały do ocieplenia tychże,to na początek! Liczę,, na pomoc szanownych budujących Ps.podczytywałam was już od jakiegoś czasu,wię na pewno skorzystam z namiarów na instalatorów elektr.,wod.-kan,z innych równie cennych rad już korzystam.DZiEKUJE! Pozdrawiam Halina GG 1860800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkkk 03.04.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 witam wszystkich wiosna jak ta lala. u mnie cud nad wisłą ciągną prąd do mojej chatki po prawie 3 latach czekania no i przy okazji bedą mieli prąd wszyscy ci którzy nie dołożyli palca do tego aby położyli kabelek ale co mi tam mam satysfakcję że to ja wywalczyłem sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 03.04.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Do metea w sprawie przyczepy :proszę odezwij się do mnie na priv. ewentualnie na komórkę,bo ja nie wiem jak ja mam to zrobić/tzn.skontaktować się z tobą/ Masz wiadomość na priv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 04.04.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 jJOANA dzięki za wiadomość o stolarzu. Proszę Cię jeszcze raz o namiary na tego stolarza! Post wtedy z tymi danymi "nie wszedł". Dzięki z góry. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 04.04.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 jJOANA sorry. Była wiadomość o stolarzu. Nie zauważyłem,że mam od Ciebie dwie wiadomości na priv. Dzięki. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 04.04.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Gdzie i po ile mozna kupic tluczen (do przydomowej oczyszczalni sciekow)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.04.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Gdzie i po ile mozna kupic tluczen (do przydomowej oczyszczalni sciekow)? Jak chcesz to wezmę cennik bo za oknem mam czły plac z tłuczniami piachami i żwirami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pooh 04.04.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Ja też poproszę o cennik, bo szukam żwirku na opaskę wokół domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 04.04.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Gdzie i po ile mozna kupic tluczen (do przydomowej oczyszczalni sciekow)? Jak chcesz to wezmę cennik bo za oknem mam czły plac z tłuczniami piachami i żwirami. A masz do nich numer telefonu? I gdzie to jest? Bo chodzi rowniez o transport - w kosztorysie mam stawke za dowoz 2,40/km, ale tych kilometrow jest 130...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.04.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Gdzie i po ile mozna kupic tluczen (do przydomowej oczyszczalni sciekow)? Jak chcesz to wezmę cennik bo za oknem mam czły plac z tłuczniami piachami i żwirami. A masz do nich numer telefonu? I gdzie to jest? Bo chodzi rowniez o transport - w kosztorysie mam stawke za dowoz 2,40/km, ale tych kilometrow jest 130...! tłuczeń 10-31,5 57zł +22% Vat / tona 31-65 57 zł + 22% Mają jaszcze kliniec drogowy .żwiry, grysy granitowe, grysy bazaltowe ,piach płukany telefon na priv a jak będziesz kupował i nie wejdziesz do mnie na kawę , bo ja po sąsiedzku , to nakopię ci do d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.04.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Gdzie i po ile mozna kupic tluczen (do przydomowej oczyszczalni sciekow)? Jak chcesz to wezmę cennik bo za oknem mam czły plac z tłuczniami piachami i żwirami. A masz do nich numer telefonu? I gdzie to jest? Bo chodzi rowniez o transport - w kosztorysie mam stawke za dowoz 2,40/km, ale tych kilometrow jest 130...! mmmad "ARTUR" Skład Żwirów i Kruszyw Łódź -Andrzejów ,ul.Szaniawskiego 5 Tel. 0-42-6488908,0-501-232518 transport ci jakiś oni polecą u mnie jeździł gość Baryła Mariusz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 04.04.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Dzieki!!! Nakopac do d...omu mi mozesz, mniej bedzie mnie kosztowac koparka Tylko, zeby sie w to potem dalo drenaz ulozyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.04.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Poczekaj jak przyjedziesz po ten ..... to będziesz miał tłuczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 05.04.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Długi.Patrząc na Twój emeblemat mam dzisiaj wielką radość na twarzy po wczorajszej wygranej ŁKS-u ( jest przed Widzewem) oczywiście nie antagonizując z Tobą . Kibolem nie jestem, ale całe życie sercem byłem z ŁKS-em, choć to daaawano było. Pozdrawiam Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msci 05.04.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Kolego drogi nie rozmywaj nam tematu grupy. Poza tym, tabela najbardziej wiążąca jest po ostatniej kolejce i jestem przekonany, że nie będzie tak wyglądałą. Sorry za offtopic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts