kropi 25.05.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Potrzebuję jakiejś sprytnej firmy od alarmów co się kontaktronom nie kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 25.05.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Potrzebuję jakiejś sprytnej firmy od alarmów co się kontaktronom nie kłania Masz na priv mojego a jak się dogadasz to i flaszeczkę może jaką postawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 25.05.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Flaszeczkę to swoją drogą, w końcu miejsca zamieszkania nie wybiera się przez przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonga 26.05.2006 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Nam adaptację CO robiła projektantka od wod-kan. Nie wiem czy to jest standard, ale mamy rozrysowane dość szczegółowo, ustalaliśmy sobie z panią, gdzie chcemy jakie ogrzewanie - podłogowe i standardowe, nawet umiejscowienie grzejników itd., choś mówiła nam też, że ogrzewanie podłogowe w szczegółach zaprojektuje nam dopiero instalator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 26.05.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Witam Myślę ze nie ma co tak biadolić na tych co już są na budowie a jak przyjadą do domu to nie mają czasu na nic.Wszyscy tutaj chcemy dosięgnąć swych marzeń.Ze swojego doświadczenia wiem że czasami po powrocie z placu budowy(doglądanie fachowców)jestem padnięty.Ale cele....i marzenia ......mimo wszystko warto. To nie bylo personalne. Ja tez caly czas po pracy spedzam na szeroko rozumianej budowie (plac, ale rowniez urzedy, hurtownie, markety, wykonawcy). U mnie nawet komorka nie ma zasiegu, nie mowiac juz o internecie i rozumiem zaganianie. A to co pisze - pisze w wiekszosci przy sniadaniu w pracy. Ale czasem chodzi mi po glowie taki motyw (chyba Jamal) "Halo, halo i po co ja tak biegne?". I zastanawiam sie, czy istnieje jakies zycie pobudowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HusMac 26.05.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 tadaaaaaa !!!!! Mam już pozwolenie na budowę Tzn jeszcze nie mam fizycznie w rękach ale dzwonił mój archi, że wczoraj odebrał. Teraz czeka mnie maraton po bankach i może do końca roku postawię stan S.O. Najważniejsze, że nie ma ciśnienia. Mam gdzie mieszkać i nie śpieszy się z tą budową w sensie, że już musi być Najbliższy miesiąc napewno bedzie związany z przyłączem elektrycznym. Muszę postawić się w lini ogrodzenia i przeciągnąć ok 10mb przewodu do złącza. Ile może to kosztować ? Pozwolenie na rozkopanie piaszczystej drogi też już mam. Zresztą dziwna sprawa z tą drogą bo w ewidencji istnieje jako działka prywatna a gmina mówi że to droga Najważniejsze, że odnalazłem właściciela (mieszka w Radomsku) i nie robił problemów z pozwoleniami, oświadczeniami i innymi papierkami. pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 26.05.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 tadaaaaaa !!!!! Mam już pozwolenie na budowę Tzn jeszcze nie mam fizycznie w rękach ale dzwonił mój archi, że wczoraj odebrał. Teraz czeka mnie maraton po bankach i może do końca roku postawię stan S.O. Najważniejsze, że nie ma ciśnienia. Mam gdzie mieszkać i nie śpieszy się z tą budową w sensie, że już musi być Najbliższy miesiąc napewno bedzie związany z przyłączem elektrycznym. Muszę postawić się w lini ogrodzenia i przeciągnąć ok 10mb przewodu do złącza. Ile może to kosztować ? Pozwolenie na rozkopanie piaszczystej drogi też już mam. Zresztą dziwna sprawa z tą drogą bo w ewidencji istnieje jako działka prywatna a gmina mówi że to droga Najważniejsze, że odnalazłem właściciela (mieszka w Radomsku) i nie robił problemów z pozwoleniami, oświadczeniami i innymi papierkami. pozdrawiam Maciek A własnie czy jak potrzebuje prad na czas budowy to też musze do umowy załączyć projekt przyłacza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Floyd 26.05.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Od jakiegoś już czasu śledzę to forum.Ale kończyło się tylko na czytaniu bo na więcej nie starczało sił.Teraz mam dwa tygodnie wolnego od budowy(zalany strop) i staram się nie myśleć o niczym co z nią związane,ale tak naprawdę to się nie da. Bo.....Jakie wybrać ogrzewanie.bo..... jak tanio i dobrze zrobić POŚ. bo..bo..bo..i.t.d.Internet wieczorami i to nie zawsze,BO...zwykłe życie.Umyć dziecko,Poczytać mu na dobranoc.Ale jak już zamieszkam to wtedy ponacieszam się swymi pasjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonga 26.05.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Gratulacje HusMac! My też nie możemy się doczekać, kiedy dostaniemy swoje (na razie czekamy 3 tyg.) Opisuj koniecznie postępy w budowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.05.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 witamy Floyd masz extra nick powodzenia czytaj czytaj czytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 26.05.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Słuchajcie, jest na Brzezińskiej firma od ogrzewania szeroko rozumianego - tuż przy dachach Tondachu, ktoś miał z nimi jakąś okoliczność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm3844 27.05.2006 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Ja trochę z innej beczki. Nasza córeczka Michalina przyszła na świat o godz. 21.07 w święto mamy, która była bardzo dzielna. Obie mają się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 27.05.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 czy ktoś może polecić ekipę od płyt g-k na poddasze która potrafi zrobić tak żeby nie pękały na złączach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 27.05.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Ja trochę z innej beczki. Nasza córeczka Michalina przyszła na świat o godz. 21.07 w święto mamy, która była bardzo dzielna. Obie mają się dobrze. No to gratulacje dla całej rodziny Teraz zapewne motywacja do budowania nowego domu będzie jeszcze wieksza Ja jak na razie budowę traktuję w kategoriach idealnej wymówki antymacierzyńskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 27.05.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 mm3844 GRATULACJE!!!!!!!!!! dla mamy i taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Floyd 27.05.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Ja trochę z innej beczki. Nasza córeczka Michalina przyszła na świat o godz. 21.07 w święto mamy, która była bardzo dzielna. Obie mają się dobrze. Już teraz i zawsze.na zawsze.dla dziewczyn i taty. GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogloszka 27.05.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Ja trochę z innej beczki. Nasza córeczka Michalina przyszła na świat o godz. 21.07 w święto mamy, która była bardzo dzielna. Obie mają się dobrze. .....ta noc jak morze muzyki, ta noc o złotych ramionach, ta noc pod oknami kliniki, ta noc,gdy rodziła moja żona........ .....a w kołysce są pieluszki, małe rączki,miłe nóżki... sny...koguty...berła...króle... przepowiednie dobrej wróżki- Dziecko ...,,baba" i ,,tata''i ,,mama'' i,,bobo''-i nagle krzyk- O,skrzypko zwariowana. O,zwarjowany smyk...... szczere gratulacje i powodzenia Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 27.05.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Ja trochę z innej beczki. Nasza córeczka Michalina przyszła na świat o godz. 21.07 w święto mamy, która była bardzo dzielna. Obie mają się dobrze. Moje gratulacje pozdrowionka dla dziewczyn jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 27.05.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Zadzwonił do mnie znajomy i pyta się jak ma załatwić tema zwrotu odsetek (odpisać od podatku ) od kredytu hipotecznego . Zdziwił mnie totalnie. Kiedyś słyszałem że miał być taki projekt ale wedłg mnie nie wszedł w życie. Czy coś wiecie na ten temat ?jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2r 27.05.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Zadzwonił do mnie znajomy i pyta się jak ma załatwić tema zwrotu odsetek (odpisać od podatku ) od kredytu hipotecznego . Zdziwił mnie totalnie. Kiedyś słyszałem że miał być taki projekt ale wedłg mnie nie wszedł w życie. Czy coś wiecie na ten temat ? jacek musi wziac z banku zaswiadczenie z banku ze tyle a tyle zaplacil odestek od takiego i takiego kredytu w danym roku rozliczeniowym wstawia do pita i odlicza od podatku dziala to od dwoch lat pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts