Tommco 05.11.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 U mnie pogoda srednia. Powiedzialbym, ze nawet bardzo. Powietrze strasznie wilgotne, wiec nawet wtedy, gdy juz nie pada, to i tak sie wydaje jakby padalo. Na depresje stosuje saune....ktora, mam nadzieje, da sie tez zainstalowac w domku. Czy Wy planujecie saune? Trzeba przyznac, ze to znakomity wynalazek....jak sie z takiej pluchy wchodzi do srodka i wygrzewa....ach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 05.11.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Zapomnialem jeszcze o tym....tu zachodnia-zachodnia strona Lodzi. Rabien AB jesli ktos wie gdzie to jest, a jak nie to dodam, ze to miedzy Aleksandrowem a Konstantynowem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzikus 05.11.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Sauny nie planujemy z 2 względów - trochę nie ma na nią miejsca a po drugie w domu gdzie teraz mieszkamy jest sauna (sucha) i średnio statystycznie używamy jej raz w roku. Tak przy okazji wczoraj wreszcie rozpoczęli tynki w środku (na razie rzucona rapówka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rublow 05.11.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 No dobra, czwartek 13-go o 19. Może jeszcze warto, żebyśmy się odmeldowali, kto zamierza przyjść. Żeby znowu nie były to 2 osoby, jak pisaliście wcześniej.Jazzga to jest taki całkiem miły pub (jazzowy jak sama nazwa wskazuje) na Piotrkowskiej 17. Można by tylko sprawdzić, czy akurat na czwartek nie planują jakiegoś koncertu. Znalazłem ich stronę http://www.jazzga.pl, ale z jakiegoś powodu nie mogę na nią wejść. Może ktoś zna jeszcze jakieś fajne miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 05.11.2003 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Może być Jazzga - nigdy tam nie byłam, to najwyższa pora odwiedzić. Czwartek, 19.00 się melduję - może z którymś z moich chłopaków, jeśli nie będą mieli innych planów. Lecę na zajęcia, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 05.11.2003 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Ja też będę. Moje dziecko podrzucę dziadkowi bo nie nadaje się na wyjścia do knajpki (średnia siedzenia w jednym miejscu 2 min.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rublow 05.11.2003 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 o, mamy dziesiątą stronę! fajnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregg 05.11.2003 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Witam,bawię się w budowanie już drugi sezon ale dopiero teraz znalezłem "grupę z Łodzi" -to fajne, właśnie finiszuję ze skrajnym segmentem w ok. Rabieńskiej,pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rublow 05.11.2003 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 gregg, to całkiem blisko mnie, bo ja blisko Aleksandrowskiej. Tylko że w odróżnieniu od Ciebie mam dopiero kawał placu. A tak w ogóle, jak widać obok właśnie opanowałem sztukę wklejania obrazków. Jakby ktoś chciał porad jak to się robi, to służę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzikus 05.11.2003 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Zrobię wszystko aby być na spotkaniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzikus 05.11.2003 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 rublow - coś ten adres tej knajpy jest lipny - mam nadzieję, że sam klub lepszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregg 05.11.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 rublow-$$$$$$ witaj, miałem szczęście do solidnych wykonawców, gdybyś był czymś zainteresowany daj znać / oczywiscie inni też,pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rublow 05.11.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 dzikus - dlaczego lipny? Piotrkowska jak Piotrkowska, numer 17, w podwórku, co w tym jest nie tak? gregg - wybierasz się na spotkanie? Aha, co do mnie, to jest jedna malutka możliwość, że nie będę mógł przyjść. Otóż... hm... może się zdarzyć, że do tego czasu zostanę tatusiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzikus 05.11.2003 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 SPROSTOWANIE: adres lipny - myślałem o adresie internetowym - wyrzuca info, że dostęp do strony zabroniony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 05.11.2003 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Jeszcze jakis czas temu jak ktos wpisal posta raz na tydzien to bylo swieto, a teraz dziennie po kilkanascie.... Pieknie, szkoda tylko, ze nie bede mogl sie pojawic na spotkaniu. Gregg - w jakich dokladnie okolicach budujesz....czesto tamtedy przejezdzm jadac z lub na budowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregg 05.11.2003 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 dokładnie jest to ul. Piechura,na spotkanie ciężko będzie się wybrać bo akurat 15/11/03 musze wyprowadzic się z bloków do jakiegoś tymczasowego lokum ale może na chwilkę spróbuje........ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 05.11.2003 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Hello, wreszcie się zalogowałam bo zagubiłam hasła:)) też chcę uczestniczyć w spotkaniu, Napiszcie aila jak bedzie ustalone miejsce, dzień, godzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 06.11.2003 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Wygląda na to że spotkanie w czwartek 13-tego o godz. 19 w klubiew Jazzga (Piotrkowska 17). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 06.11.2003 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Proponuje dowiedziec sie, czy tego dnia nie ma tam jakiegos koncertu, bo jesli tak, to bedzie przyjemnie ze wzgledu na muzyczke, ale pogadac to sobie nie pogadacie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 06.11.2003 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Wczoraj umieszczono nasz domek w galerii zdjęć forumowiczów - także możecie zobaczyć jak wygląda prawie na dziś- zdjęcia sprzed mniej więcej dwóch tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts