EZS 14.06.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Oj joj, kilka dni mnie nei było, a już tyle ludzi Złożyłam papiery o pozwolenie. Wreszcie. Ciekawe, ile będę czekać? Podobno dużo ludzi buduje, ale może nie na Bałutach.. Co do Ikei, ja bym się cieszyła, tylko żeby oan wreszcie powstała! Gadają już od chyba 4 lat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 14.06.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Co do Ikei, ja bym się cieszyła, tylko żeby oan wreszcie powstała! Gadają już od chyba 4 lat.. Hehe - ja do tej pory też miałam b. pozytwne nastawienie dio tej budowy Ale w tej chwili - gdy od tego przybytku ma mnie dzielić ok. 100 - 200 m w linii prostej, to już taka "chętna" nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majkel_B 14.06.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 to komunikat ze strony Radia Łódź, w dacie 25-05-2006: "Jeszcze w tym roku powinny rozpocząć się prace przy budowie centrum handlowego IKEA - obiecują władze Łodzi. Prezydent miasta zaakceptował plan zagospodarowania przestrzennego w okolicach ulicy Pabianickiej. Dokument będzie teraz konsultowany z mieszkańcami okolicznych terenów. Prawdopodobnie we wrześniu nowo powstały plan będzie mogła uchwalić Rada Miejska - planuje wiceprezydent Marek Michalik. Na rozpoczęcie inwestycji przy ulicy Pabianickiej szwedzki koncern czeka już od ponad 8 lat. Najpierw okazało się, że są to tereny rolnicze na których nie można budować marketu. Później do planu zagospodarowania przestrzennego szereg uwag składali okoliczni mieszkańcy. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mysz_a 15.06.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 to komunikat ze strony Radia Łódź, w dacie 25-05-2006: "Jeszcze w tym roku powinny rozpocząć się prace przy budowie centrum handlowego IKEA - obiecują władze Łodzi. Prezydent miasta zaakceptował plan zagospodarowania przestrzennego w okolicach ulicy Pabianickiej. Dokument będzie teraz konsultowany z mieszkańcami okolicznych terenów. Prawdopodobnie we wrześniu nowo powstały plan będzie mogła uchwalić Rada Miejska - planuje wiceprezydent Marek Michalik. Na rozpoczęcie inwestycji przy ulicy Pabianickiej szwedzki koncern czeka już od ponad 8 lat. Najpierw okazało się, że są to tereny rolnicze na których nie można budować marketu. Później do planu zagospodarowania przestrzennego szereg uwag składali okoliczni mieszkańcy. " Ja za to czytałam, że spór rozbija się o jakiś mieszkańców, który za każdym razem oprotestywują plan zagospodarowania i fakt, że koło ich nieruchomości będzie biegła droga dojazzdowa do Ikei. To już przerabialiśmy i sprawa kończyła się w sądzie - co trwało b, długo. Czytałam też, że babeczka od inwestycji Ikei w Polsce odgrażała się, że jeśli nie zaczną prac do jakiejś tam daty, to pieniądze na tę inwestycję zostaną przesunięte gdzie indziej Pożyjemy, zobaczymy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 15.06.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Szybka zmiana tematu i trzy krótkie pytania : Gdzie w Łodzi znajde sklep z bogatą ekspozycją paneli podłogowych (byłam juz w Komforcie i Leroy Merlin)? A gdzie popatrzę na duzo ciekawych aranżacji łazienkowych i bede miała szansę wykonac projekt (wizualizację) łazienki z wybranymi płytkami? I ostatnie - gdzie jest duzy wybór drzwi zewnetrznych i bram garazowych w przyzwoitych cenach? Jutro mam dzien wolny - i chciałabym poogladac ww. - bo niedługo trzeba bedzie zacząć zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 15.06.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Szybka zmiana tematu i trzy krótkie pytania : Gdzie w Łodzi znajde sklep z bogatą ekspozycją paneli podłogowych (byłam juz w Komforcie i Leroy Merlin)? A gdzie popatrzę na duzo ciekawych aranżacji łazienkowych i bede miała szansę wykonac projekt (wizualizację) łazienki z wybranymi płytkami? I ostatnie - gdzie jest duzy wybór drzwi zewnetrznych i bram garazowych w przyzwoitych cenach? Jutro mam dzien wolny - i chciałabym poogladac ww. - bo niedługo trzeba bedzie zacząć zamawiać co do paneli to dokładnie nie wiem ale parkiet itp. możesz pooglądać w Parkietusie na Al. Włókniarzy dwieście-ileś - po drugiej stronie ulicy od sklep Komfort (wiadukt przy łodzi kaliskiej) ekspozycję łazienek - np. art-dom Kasprzaka 3 (nie wiem czy robią wizualizację) drzwi zewn. np. Bel-Pol Tuwima 78?? (przed Budohurtem) co do Twojej działki to wiem dobrze gdzie to jest. Jak wybudują tam IKEE to współczuje. Jeśli chodzi o ten były tor wyscigów konnych (obszar pomiędzy Konną, Ksawerowską) to lepiej nie wybieraj się na spacery po tym terenie, nawet jak są dziury w płocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 15.06.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 w Bel-polu na Tuwima rowniez panele, a jak tam juz bedziesz, to zajrzyj do wszystkich pobliskich magazynow/sklepow i Budohurtu na samym koncu Tuwima a potem jedz na Brukowa do Cermagu Ruck-zuck (chyba tak to sie pisze) na Pabianickiej - drzwi i panele Classen Ekocentr na Okopowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radi9 15.06.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Jest ktoś może z Aleksandri??? a może z okolic? Ja właśnie kupiłem tutaj domek i jestem właśnie w trakcie wykończeniówki... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mysz_a 15.06.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Szybka zmiana tematu i trzy krótkie pytania : Gdzie w Łodzi znajde sklep z bogatą ekspozycją paneli podłogowych (byłam juz w Komforcie i Leroy Merlin)? A gdzie popatrzę na duzo ciekawych aranżacji łazienkowych i bede miała szansę wykonac projekt (wizualizację) łazienki z wybranymi płytkami? I ostatnie - gdzie jest duzy wybór drzwi zewnetrznych i bram garazowych w przyzwoitych cenach? Jutro mam dzien wolny - i chciałabym poogladac ww. - bo niedługo trzeba bedzie zacząć zamawiać Łazienka - kafelki - oprócz powyższych miejsc: Cermag na roku pojezierskiej i brukowej (Brukowa 15 A, zaraz obok jest też salon na "A" - cóś jakby Astral albo jakoś tak - w budynku z białym sidingiem, Intergres z tyłu geanta, Paradiso na Brzezińskiej koło M1, Bramy - namiary z targów: bramy Wiśniowski, ul. KOnstantynowska 29 (http://www.wisniowski.pl), Poltau - ul. Wycieczkowa 26 (http://www.poltau.com.pl)Aluminium Profilsystem ul. Brukowa 16 (http://www.normstahl.com.pl), Der-Park ul. Prądzyńskiego 22 Drzwi: Dierre ul. Szeroka 39, Starowa Góra (http://www.dierre.com.pl), hurtownia Hepi na Swojskiej, Grand - Uniwersal na parterze, Hurtownia Hepi, Mam nadzieję, że namiary się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.06.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Lodzianie Pozwalam sobie poprosic Was o pomoc w szukaniu dzialki. Gdyby ktos wiedzial o dzialce przy ulicy , nadajacej sie na budowe domu wraz z budynkiem uslugowym to bardzo prosze o napisanie do mnie na priva .Mam juz dzialke na oku w Lodzi ,ale chcialabym miec kilka do obejrzenia w miare mozliwosci . Moga to byc okolice Lodzi oczywiscie .Aleksandrow czy inne . Bede bardzo wdzieczna . Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radi9 16.06.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Witam. To zależy jaka działalność i jak daleko od Łodzi. Ja kupiłem w Aleksandri za Zgierzem przy trasie nr1 , niedługo ma ruszyć autostrada Poznań - Warszawa a planowana jest także z Gdańskiem czyli komunikacja dosyć dobra... a do tego okolice bardzo mi się podobają... las , sarny , zające... biegają pod płotem mojej działki... może warto się zorientować... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 16.06.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Bardzo dziekuję za namiary Jem śniadanie - i ruszam w objazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.06.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Witam. To zależy jaka działalność i jak daleko od Łodzi. Ja kupiłem w Aleksandri za Zgierzem przy trasie nr1 , niedługo ma ruszyć autostrada Poznań - Warszawa a planowana jest także z Gdańskiem czyli komunikacja dosyć dobra... a do tego okolice bardzo mi się podobają... las , sarny , zające... biegają pod płotem mojej działki... może warto się zorientować... Powodzenia Lepiej nie reklamuj okolicy, bo jak ktoś ci otworzy pod nosem działalność typu warsztat samochodowy??? Poczekajmy na odpowiedz, jaka działalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 17.06.2006 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIECHA 17.06.2006 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Witam Mam pytanko czy ktoś kupował rolety i okna Salamander w firmie Stan-Mal i czy warto.Proszę również o polecenie jakiejś firmy z roletami jeśli jesteście zadowoleni i nie było problemów.Proszę o wszystkie cenne uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majkel_B 17.06.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 pewnie nie raz już było, ale szukam cieśli i dekarza w okresie: październik 2006, wyszukiwarka nie pozwala na znalezienie hasło dekarz w Klubie budujących grupa łódzka, więc to kolejny post z typu "szukam". Oczywiście cieśli i dekarza godnego polecenia sprawdzonego.kontakt najlepiej na priv, a jeśli macie sprawdzonych murarzy to też chętnie przyjmę namiary bo ostatecznie jeszcze się nie umówiłem.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 17.06.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 No to sobie pojeździłam i pooglądałam Podczas objazdówki objawił sie jeden zasadniczy problem;), a mianowicie gust mam absolutnie nawyższo_półkowy a fundusze absolutnie maksymalnie_średnio_półkowe I jest zonk - bo to na co mnie potencjalnie stać - nie podoba mi się, a to, co mi sie podoba jest poza moim zasięgiem finansowym Dzisiaj puściłam dużego lotka - "w intencji" wanny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwal 17.06.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 No to sobie pojeździłam i pooglądałam Podczas objazdówki objawił sie jeden zasadniczy problem;), a mianowicie gust mam absolutnie nawyższo_półkowy a fundusze absolutnie maksymalnie_średnio_półkowe I jest zonk - bo to na co mnie potencjalnie stać - nie podoba mi się, a to, co mi sie podoba jest poza moim zasięgiem finansowym Dzisiaj puściłam dużego lotka - "w intencji" wanny... To co Ci sie podoba/ gdzie byłas? Jakie sklepy polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 17.06.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Za duzo byłoby pisania i mojego bólu serca... Największy afekt poczułam do dwuosobowej wanny Poolspa w Art-Domie Meble kuchenne - podobaja sie tylko te super_nowoczesne w kolorze wenge Kafelki - Trauena i Mogano ( 30 x 59) w Cermagu Kabina natryskowa "walk in" - tez w Cermagu I cała masa innych kosztownych "bzdetów" typu umywalki, sedesy, baterie - które kosztują chore pieniądze i bez których zdecydowanie można zyć (tak sobie tłumaczę...) A teraz z wyżyn estetycznych schodzę na niziny prozy życia - i szukam betonowego płotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.06.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 hahahahah znam to.... wiem jak to jest mój brat np był z tych co kupowali krany za 1000zł a ja ... no mnie tez sie podobały ale wziołem za 250 z calego tego bólu serca pozwoliłem sobie tylko na jedną ekstrawagancje(w zasadzie to moja żona) włoski gres w hallu i kuchni podobno bajerancki (tak mówią goście) acha kuchnia tez nowoczesna ale jeszcze jej nie ma ide obrabowac bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts