tdxls 07.11.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Widzę, że grupa łódzka odżyła.Widać zima blisko.Spotkanko widzę finalizuje się. Nie wiem czy będę. Ta 19-ta nie bardzo mi leży. Ale ogół zdecydował więc muszę się podporządkować.Pzd.Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martin 07.11.2003 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Cześć wszystkim po dłużej nieobecności Cieszę się, że spotkanie naszej grupki się finalizuje. Jazzga to całkiem przyjemny klub. Dla zainteresowanych podaję stronkę http://www.clubber.pl/page.php?p=venue&venue=335 . Z tego co tam widzę na 13 listopada nie przewiduję się koncertów Ja w każdym razie postaram się przyjść. Do zobaczenia o 19.00. Proponuję znak rozpoznawczy: Murator na stoliku! Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 08.11.2003 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 rublow-$$$$$$ witaj, miałem szczęście do solidnych wykonawców, gdybyś był czymś zainteresowany daj znać / oczywiscie inni też, pozdrawiam, Bardzo chętnie poproszę o namiary na wszelkie sprawdzone ekipy do budowy i wykonczenia ..nie mnie i mojej kieszeni, a Naszego domu:) [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 11.11.2003 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Hej Grupko, czwartek już pojutrze Rublow, czy mamy już okazję do dodatkowego drinka??? Trzymam kciuki, ale liczę, że będziesz. No a reszta się jeszcze nie odmeldowała. Młody, hop hop Aha, w Galerii dzięki Redakcji są już nowe zdjęcia mojego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darwol 11.11.2003 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Witam Grupę Łódzką! Jestem posiadaczem projektu D20aL Muratora z wytyczonym budynkiem przez geodetę. Prawdziwe budowanie dopiero w przyszłym roku... Moja działka to prawie 2 ha ziemi położonej na styku miasta Aleksandrowa i wsi Rudy Bugaj. Wcześniej miałem plany na rozbudowe przedwojennego domku o piętro, ale w pore przyszło opamiętanie. Niewiele drożej wyjdzie budowa od początku a jakie pole (dosłownie!) do popisu. Teraz rozglądam się za sprawną ekipą do szybkiego wystartowania w przyszłym roku. Czy może macie kogoś sprawdzonego? Inna sprawa to Wasze doświadczenia ze składami budowalanymi szczególnie tych z okolic Aleksandrowa. Pozdrawiam , Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martin 11.11.2003 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Witaj Darku, cieszę się że nowa osoba w naszej grupce Może przyjdziesz w ten czwartek na spotkanie naszej grupy w w pubie Jazzga? Jeśli chodzi o te okolice to kożystałem tylko ze składów IWONA (Aleksandrów przy trasie na Konstantynów) i mam z nimi dobre doświadczenia. Przyjdź najlepiej na spotkanie to pogadamy! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 12.11.2003 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Witam Darwol! Ja zdaje sie buduje sie calkiem blisko Ciebie, bo w Rabieniu. Chociaz nie wiem czy ta Ruda Bugaj to wlasnie nie po polnocnej stronie Aleksandrowa. Zaopatrzenie robie glownie w tej okolicy, wiec jak cos, to pisz na priva, postaram sie pomoc. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 12.11.2003 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Jesień spowodowła, że grupa łódzka odżyła na forum.U mnie blachodachówka w ceglastym kolorze położona, wylewki też skończone. Teraz nastała pora wyboru parapetów i drzwi.Co do spotkania to nie wiem czy się wyrwę, bo dzieci nam się rochorowały a nie chciałbym żony zostawiać z tym kłoptem samej.No cóż pożyjemy zobaczymy. Nie zapomnijcie o egzemplarzach Muartora.Pzd.Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darwol 12.11.2003 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Ja jutro odmeldowuje się na spotkaniu (mam wyjazd do Opola, ale powinienem zdążyć do 19). Znak rozpozawczy - Murator. Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 13.11.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Na dzień dobry: Dwóch facetów siedzi przy barze i narzekają, jakie to ich żony są przerażające. Pierwszy mówi: - Moja jest tak straszna, że jak ją postawiłem na polu zamiast stracha na wróble, to ptaki oddały zeszłoroczne czereśnie... Drugi na to: - A moja ma wymiary 90/80/60. - To całkiem nieźle. - Taak... Druga noga tak samo... Do zobaczenia o 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martin 13.11.2003 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 No to w końcu mamy spotkanie za sobą Z forumowiczów odmeldowali się: Luśka, Ciechanka, Gosia-Łódź, Darwol, Rublow i ja. Było bardzo miło poznać się i pogawędzić trochę w "realu" (z wyłożonymi Muratorami na stoliku ). Szkoda, że nie wszyscy mogli dotrzeć! Pozdrawiam całą grupę łódzką serdecznie ! Martin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 14.11.2003 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Gratulacje wszystkim, którzy przybyli. U mnie w domu epidemia dotknęła także i mnie co spowodowało, że niestety nie mogłem się pojawić. Z czego bardzo boleję. Następnym razem myślę będzie lepiej.Pzd.Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 14.11.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Wstaję rano, a tu..... biało. Ciekawe, jak mój ogródek zniesie takie przymrozki? Sunia była bardzo zdziwiona wychodząc na dwór i próbowała zlizać trawnik Na szczęście szybko jej zmarzł język i dała spokój. Za to się wytarzała i cała mokra wpadła radośnie na mnie Brrrrr! Spotkanko było bardzo fajne i bardzo się cieszę, że doszło do skutku. Oprócz forumowiczów byłi też sympatycy (forumowiczów, budowania i domów ), no i bardzo dobre piwko z sokiem! Ci, co nie byli niech za bardzo nie żałują, bo damy im szansę kolejnego spotkania No i niech nie chorują, Leszku, bo to szkodzi na zdrowie! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzikus 14.11.2003 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Niestety jak się okazało spotkanie w Warszawie nieco się przedłużyło i nie dotarłem na nasze spotkanie ale tak jak zapowiadałem mój szpieg był na miejscu i wszystko mi przekazał - pozdrawiam Grupę Łódźką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 14.11.2003 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 A kto bedzie moim szpiegiem i przekaze (chocby krotka) relacje ze spotkania? U mnie nie ma sniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregg 17.11.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Witam........ i też żałuję nie mnie nie było, na nastepne spotkanie dojadę na bank, pozdr,gregg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 17.11.2003 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Na spotkaniu było bardzo przyjemnie. Datarli wszyscy, którzy akturat mogli. Niektórzy przyszli parami (Gosia-Łodź z mężem), Luśka z synem, ja również z Misiem (moim synkiem-który poszedł pod warunkiem, że zabierze ze sobą odkurzacz-zabawkę - o dziwo spisał się na medal- posiedzieliśmy prawie 2 godzinki). Naprawdę fajnie było poznać (i zobaczyć na żywo) ludzi z którymi wymienia się informacje tutaj na forum. Mam nadzieję, że następnym razem uda nam się spotkać w jeszcze szerszym gronie. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 17.11.2003 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Też bym był, ale urodziny Teścia... ( 60 -te ) i nagły nawał pracy Ale czekam już na następne, chciałbym Was wszystkich poznać, pozdrawiam gorąco. Majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.11.2003 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Witam serdecznie grupę łódzką! Ja tylko tak z ciekawości zapytać Majkiego czy wie że ma odpowiedznika płci żeńskiej na krakowskiej Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 17.11.2003 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Nie miałem pojęcia, nie zaglądam tam, ale to chyba miłe Widać - podróże po Forum kształci... Majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts