i_v_o 03.07.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Witam. Ja tym razem poszukuję na "cito"solidnej ekipy do ocieplenia dachu i położenia płyt karton-gips. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 03.07.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Moge jeszcze polecic Pana od ogrodzen .... siatka + plyty betonowe ... robocizna 16 PLN .... doradzi, zalatwi siatke, slupki itp. a robi rozna ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 04.07.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 beton towarowy B15 mi zaspiewali : UNICON - 180 nettoWALENCIAK - 170 netto ... muszę dodac ze to z dowozem do Dobronia (5 km za Pabianice)ale szukam dalej chociaz to i tak najlepsze oferty serdecznie dziekuje za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olenia 04.07.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 a ja mam przeprowadzkę w sobotę!! a właściwie to powinno być do soboty bo babcia Sabcia wraca w niedzielę z wojaży i chce wróćić do siebie a my musimy zwolnić lokum. idziemy w betonowe podłogi i tymczasową kąpiel w misce, ale na swoje na szczęście mamy lato. nigdy mi się nie śniło, że będziemy mieć swój dom, a jednak....ach ten mój szalony mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jack_1 04.07.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Witam. Mam pytanko - gdzie w Łodzi lub w okolicach Aleksandrowa można kupić tanio bloczki fundamentowe 30x25x12 Proszę o jakieś namiary. Jack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszCCS 04.07.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 allegro ? jest ogloszenie z rejonu Aleksandrowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 04.07.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 beton towarowy B15 mi zaspiewali : UNICON - 180 netto Ja nie wiem jakim cudem - ale bez szczególnych "wygibasów" dokładnie tyle (tj. 180 netto) płacę za B-25 (cennikowo: 185 netto) Chyba Ci informacji o cenach mało kompetentny pracownik udzielał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 04.07.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Witam. Mam pytanko - gdzie w Łodzi lub w okolicach Aleksandrowa można kupić tanio bloczki fundamentowe 30x25x12 Proszę o jakieś namiary. Jack Dokładnie - na allegro jest ogłoszenie gościa z Aleksandreowa (z numerami telefonów) Co dziwne - cena na allegro jeszcze tydzień temu to było bodajże 1,75 PLN - w tej chwili już 2 PLN/szt. Po telefonie i szybkich negocjacjach - po 1,90 szt + 100 PLN za transport (jeden samochód). Czy ktoś może korzystał z tych allegrowskich bloczków? Jak jakość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 04.07.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Moge jeszcze polecic Pana od ogrodzen .... siatka + plyty betonowe ... robocizna 16 PLN .... doradzi, zalatwi siatke, slupki itp. a robi rozna ogrodzenia Ja poprosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_v_o 04.07.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 beton towarowy B15 mi zaspiewali : UNICON - 180 netto WALENCIAK - 170 netto ... muszę dodac ze to z dowozem do Dobronia (5 km za Pabianice) ale szukam dalej chociaz to i tak najlepsze oferty serdecznie dziekuje za odzew Spróbuj jeszcze w Faelbudzie, w tamtym roku B20 kupowałam po 178 netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 04.07.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 a ja z całkiem innej beczki - dziś gadałam z facetem który ma na sprzedaż działki i powiedział mi ,że jakiś czas temu wszedł jakiś zapis ,ze tylko na działkiach ominimalnej szerokości 20 metrów można postawic tzw siedlisko , czyli jak mi tłumaczył domek jednorodz. , na mniejszych nie można...???? czy słyszeliście coś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm3844 04.07.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Dokładnie - na allegro jest ogłoszenie gościa z Aleksandreowa (z numerami telefonów) Co dziwne - cena na allegro jeszcze tydzień temu to było bodajże 1,75 PLN - w tej chwili już 2 PLN/szt. Po telefonie i szybkich negocjacjach - po 1,90 szt + 100 PLN za transport (jeden samochód). Czy ktoś może korzystał z tych allegrowskich bloczków? Jak jakość? Wybieram się tam w tym tygodniu. Jak coś będę wiedział więcej to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 04.07.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwal 04.07.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Poradzcie mi gdzie mozna kupic parkiet?Dużo tego nie potrzebuje raptem 70m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jack_1 04.07.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Witam. To znowu ja. Tym razem mam pytanie co do stropu terriva.Czy wie ktoś może, gdzie można go kupić za rozsądną cene? Mam jedną ofertę z firmy Hi-bet i chciałbym ją porównać z innymi ofertami. Dzięki za wszystkie informacje. Jack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm3844 05.07.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witam. To znowu ja. Tym razem mam pytanie co do stropu terriva. Czy wie ktoś może, gdzie można go kupić za rozsądną cene? Mam jedną ofertę z firmy Hi-bet i chciałbym ją porównać z innymi ofertami. Dzięki za wszystkie informacje. Jack może to : http://www.stropymatbud.pl/cennik.htm oraz to (jest bliżej) Prefabrykaty w Łasku-Kolumnie tel. 043 675 4210 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 06.07.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 kiwal masz na priv. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pooh 06.07.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Do wszystkich pytających o namiary na tanie materiały: Całą moją budowę zaopatrywało kilku akwizytorów z PSB. Siedzę sobie w domu, gadam z gościem, wybrzydzam, targuję się - a on wyszukuje dla mnie tanich/dobrych dostawców i załatwia transport. Bardzo luksusowa sytuacja. I wcale nie wychodzi drożej, bo zaproponowaną cenę i rodzaj/jakość zawsze sprawdzałem u innych. Zresztą zawsze można nie kupować, ale poradzić się warto i wcale nie trzeba ufać w to, co mówi. Teraz jestem na etapie wykończeń i też korzystam z usług jednego dostawcy/doradcy. Jakby co, to służę namiarem na już sprawdzonego człowieka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 06.07.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 To ja poproszę o namiary.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 06.07.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Może ktoś mi pomoże. Ściełam stary sad na działce. Teraz pomyślałam że nie będzie sobie stosik spokojnie leżał bo znajdzie się ktoś z lepkimi rączkami . Gdyby dom stał to bym miała gotowe drzewo do kominka. Może macie jakieś namiary na producenta pelety / chodzi mi o producenta paliwa do kotłów w postaci granulatu drzewnego/. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts