mmmad 06.07.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Może ktoś mi pomoże. Ściełam stary sad na działce. Teraz pomyślałam że nie będzie sobie stosik spokojnie leżał bo znajdzie się ktoś z lepkimi rączkami . Gdyby dom stał to bym miała gotowe drzewo do kominka. Może macie jakieś namiary na producenta pelety / chodzi mi o producenta paliwa do kotłów w postaci granulatu drzewnego/. Z góry dziękuję. Kiedy wycialem pierwsze samosiejki - tez mi ich bylo szkoda i sie balem, ze mi ktos wyniesie. Potem sie balem o garaz blaszak, potem o zostawione pustaczki, zbrojenie, deski, kable... I smiac mi sie chce, jak pomysle, ze martwilem sie o chrust, a zlodzieje przyszli po cenniejsze rzeczy (elektryke). Moze sprzedaj do kominka? Sporo ludzi poszukuje, ja m.in. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 06.07.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Mi jest wsio rybka czy na pelety czy do kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izunia1111 06.07.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 RosaCzy ja też mogę poprosić namiary na ten parkiet. Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm3844 06.07.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Do wszystkich pytających o namiary na tanie materiały: ... Jakby co, to służę namiarem na już sprawdzonego człowieka... też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.07.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Witam. To znowu ja. Tym razem mam pytanie co do stropu terriva. Czy wie ktoś może, gdzie można go kupić za rozsądną cene? Mam jedną ofertę z firmy Hi-bet i chciałbym ją porównać z innymi ofertami. Dzięki za wszystkie informacje. Jack W Aleksandrowie firma Mario - mają ceny rozsądne choć to wszystko jest tak, że jak u jednych pustak tani to belka droga itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.07.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 MAxbet na ul.Gojawiczyńskiej nie wiem jak Terrivę ale bloczki mają najlepsze w Łodzihttp://www.maxbet.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 07.07.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 izunia1111 oczywiście masz na priv. Facet przyjeżdża: kontroluje stan wylewek (jakość, poziomy i wilgotność), masz czas na poprawki np.miesiąc i potem kładzenie (u mnie ok.80mkw 2 dni), potem znowu m-c przerwy na cyklinowanie i lakierowanie. Płaciłem w maju 85zł/mkw dąb I klasa 350x60x22. Każda paczka była zafoliowana fabrycznie i każda klepka miała swój n-r. Producent jest z Zadobrza. Poczytaj wątki na http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1252507#1252507 a szczególnie boorga. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 07.07.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz 07.07.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 izunia1111 oczywiście masz na priv. Facet przyjeżdża: kontroluje stan wylewek (jakość, poziomy i wilgotność), masz czas na poprawki np.miesiąc i potem kładzenie (u mnie ok.80mkw 2 dni), potem znowu m-c przerwy na cyklinowanie i lakierowanie. Płaciłem w maju 85zł/mkw dąb I klasa 350x60x22. Każda paczka była zafoliowana fabrycznie i każda klepka miała swój n-r. Producent jest z Zadobrza. Poczytaj wątki na http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1252507#1252507 a szczególnie boorga. Pzdr. Rosa, a czy ja też mogę poprosić na namiary. Ta cena to za sam materiał? dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 07.07.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Dobre ceny na strop dostalismy w Marii (między Rąbieniem a Aleksandrowem). Produkują pustaki keramzytowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 07.07.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Wyeksponuję swoją ofertę : W związku z porządkowniem działki po wymurowaniu stanu surowego otwartego wystawiam na sprzedaż przyczepę kempingową w b.dobrym stanie, stemple, drewno na szalunek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 07.07.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Rosa. Dopinam się do postu Gochasz, cena za sam materiał? Czekam na odpowiedż na priva.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jack_1 07.07.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Dobre ceny na strop dostalismy w Marii (między Rąbieniem a Aleksandrowem). Produkują pustaki keramzytowe. Powiem, że nie kojaże gdzie to może być. Czy może jakieś bliższe namiary. P.S. Przez Rąbień przejeżdżam prawie codzienie - tam właśnie mam działkę. Jack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olenia 07.07.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 PIOTRKOWIANIE ODEZWIJCIE SIĘ!! gdzie w okolicach piotrkowa można kupić kamień lub tłuczeń pod oczyszczalnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.07.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Maria (czy Mario): z Aleksandrowskiej w kierunku na to ekologiczne osiedle (zielony Romanów). Za nim po lewej będą składy budowlane i drogowskaz w lewo na tę Marię. Drogowskaz łatwo przegapić, my szukaliśmy ze dwa razy. Właściciel miły, ale nam strop wymyślił strasznie dziwny (jak to zobaczyła nasza architek, to zaprotestowała i stwierdziła, że sama poprzelicza. Ale my zmienialiśmy strop monolityczny na terivę i w dodatku belki mają się opierać na ścianie z kominem. Więc trochę nietypowo. Cenowo w strefie dolnej, choć nie przesadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.07.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 czy ktoś słyszał ... czytał... o co chodziło z tym zakwestionowaniem planu zagospodarowania dla Łagiewnik?? Co było oprotestowane?? Były informacje w prasie kiedyś a ja nie mogę znależć...To ważne!!!!!!!!! ..dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 07.07.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 czy ktoś słyszał ... czytał... o co chodziło z tym zakwestionowaniem planu zagospodarowania dla Łagiewnik?? Co było oprotestowane?? Były informacje w prasie kiedyś a ja nie mogę znależć... To ważne!!!!!!!!! ..dla mnie Takie "cuś" znalazłam: http://www.obywatel.org.pl/index.php?name=News&file=article&sid=2560&theme=Printer http://www.uml.lodz.pl/index.php?menu2=1&zapytanie=1,05&poz=1&id=4113 http://www.uml.lodz.pl/index.php?menu2=1&zapytanie=1,05&poz=1&id=4181 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.07.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 dzięki, właśnie tego szukałam. Ale nie myślałam, ze to tak dawno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jJOANA 07.07.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Wyeksponuję swoją ofertę : W związku z porządkowniem działki po wymurowaniu stanu surowego otwartego wystawiam na sprzedaż przyczepę kempingową w b.dobrym stanie, stemple, drewno na szalunek... Ja taka przyczepke to chetnie. Byle duza.Prosze o info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 08.07.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 PIOTRKOWIANIE ODEZWIJCIE SIĘ!! gdzie w okolicach piotrkowa można kupić kamień lub tłuczeń pod oczyszczalnię? W Inowłodzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts