kropi 16.07.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Jak by ktoś miał hydraulika sprawdzonego co skóry nie zedrze to poprosze o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogloszka 16.07.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 witam wszystkich forumowiczów i bardzo dziękuje za wszystkie namiary na okna o które prosiłam mam jeszcze jedną wielką prośbę czy mozecie doradzić lub polecić bank który udzielił by nam kredytu na dokończenie bodowy domu i jaki kredyt na dzień dzisiejszy jest najkorzystniejszy z góry dziekuje GOSIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm3844 17.07.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Jak poznać się na jakości bloczków fundamentowych????????Proszę o jakieś praktyczne porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pooh 18.07.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Jak poznać się na jakości bloczków fundamentowych???????? Proszę o jakieś praktyczne porady. Mój dostawca (wprawdzie było to w ubiegłym stuleciu) stwierdził, że najlepszą metodą jest zamówienie bloczków luzem , przywiezienie ich na wywrotce i wykipowanie na placu. Jeśli popękają to są do d... . Jeśli nie to OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszCCS 18.07.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Część skladow na takie pomysly reaguje tekstami "nie mamy bloczkow - skonczyly sie i nie bedzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pooh 18.07.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Małe pytanko/prośba:Znalazłem w garażu belkę drewnianą, sosnową, impregnowaną 16x8cm długości 6m. Teoretycznie powinna być krokwią, ale zestawienie materiałów poczynione przez panią architekt okazało się za duże i mi się jedna została. Macie może jakieś pomysły co z tym zrobić, jakieś ławeczki, czy co...? A może ktoś potrzebuje 1 szt krokwi...? Pozostaje jeszcze spalenie, tylko trochę szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sihaja 18.07.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Mam pozwolenie na budowe )))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koledzy w pracy powiedzieli "Ola...to dopiero poczatek" Oleńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm3844 19.07.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Mam pozwolenie na budowe )))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koledzy w pracy powiedzieli "Ola...to dopiero poczatek" Oleńka I mieli rację. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszCCS 20.07.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Podpytam o ... Tartak - ktory jest mi w stanie wykonac wiezary kratowe ... bo jak na razie tam gdzie pytam to drewno sa chetni sprzedac - ale konstrukcji nie robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 21.07.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Takie pytanie: kto w gminie Nowosolna zajmuje sie wywozem smieci, albo gdzie sie te smieci legalnie wyrzuca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 21.07.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 MateuszCCS wišzary wykona z montażem i dowozem na budowę WPW INVEST (http://www.wpwinvest.pl). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 21.07.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Takie pytanie: kto w gminie Nowosolna zajmuje sie wywozem smieci, albo gdzie sie te smieci legalnie wyrzuca? MPO Łódź i jakaś firma prywatna - Redmonds czy jakoś tak si nazywa. W mojej okolicy ludzie korzystają i z jednej i z drugiej, ale dokładnie nie wiem jakie są warunki - zwykle ok. 50 zł/m-c za 1 pojemnik na tydzień. Możesz też zamówić pojemnik na gruz, a nawet zdaje się kompleksowe sprzątanie terenu po budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzba75 22.07.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Jakby ktos mial na zbyciu uzywane stemple chetnie odkupie. Ok 100 sztuk, dl minimum 270 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.07.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Aleksandrowianie jeżeli szukacie ziemi na podniesienie terenu to wożą w naszą strone samochody z remontowanej Włókniarzy ja sobie kupiłem 3 takie na razie i wczoraj z rodzinką jeden (30 ton) pięknie rozsypałem.Dziś rączki same piszą nalawiaturce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.07.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Cześć wszystkim! Czy ktoś z okolic Kutna się buduje? Na razie jesteśmy na etapie gdybania i rysowania schematów pomieszczeń, ale zaczęliśmy też intensywnie szykać działki w Kutnie (może ktoś ma namiary na coś interesującego ok. 800-1000m2?) Życzę powodzenia wszystkim budującym się! Cześć Marcinie z Kutna Buduję dom w Kutnie, daj znać na priva gdybyś chciał pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 23.07.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Poszukuję solidnego wykonawcy bramy wjazdowej cynkowanej ogniowo na rolkach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 24.07.2006 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 24.07.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Aleksandrowianie jeżeli szukacie ziemi na podniesienie terenu to wożą w naszą strone samochody z remontowanej Włókniarzy ja sobie kupiłem 3 takie na razie i wczoraj z rodzinką jeden (30 ton) pięknie rozsypałem. Dziś rączki same piszą nalawiaturce. Bola Cie miesnie, ktorych istnienia wczesniej nawet nie podejrzewales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.07.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 mmmad: ja to jeszcze jeszcze, zaprawiony w bojach ale teściu.... uuuuu ten to w sobote 3 razy łopatą ruszył a wczoraj mało przepukliny nie dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz 24.07.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Aleksandrowianie jeżeli szukacie ziemi na podniesienie terenu to wożą w naszą strone samochody z remontowanej Włókniarzy ja sobie kupiłem 3 takie na razie i wczoraj z rodzinką jeden (30 ton) pięknie rozsypałem. Dziś rączki same piszą nalawiaturce. A masz jakiś kontakt, czy mam zajechać drogę ciężarówcę? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts