Karolka 13.08.2006 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Witam Kochanych ludzi może ktoś z Was jest prawnikiem bo muszę zasięgnąć porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 13.08.2006 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 13.08.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Karolka - postaram sie pomóc Czekam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerol 13.08.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Witam Wszystkich.Poczytuję Was od jakiegoś czasu, no i wreszcie postanowiłam się ujawnić.Budujemy z mężem domek pod Konstantynowem, o nowoczesnej stylistyce, z płaskim dachem i wielkich oknach, według projektu indywidualnego.Obecnie jesteśmy na etapie budowania pietra. PozdrawiamyKasia i Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz 13.08.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Moniqa, popatrz na http://www.budrex.pl. Poza wzorami, które mają na stronie robią na zamówienie, a ceny są umiarkowane. Budrex - byliśmy tam jakiś czas temu i powiem jedno - badziewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 13.08.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Nie macie kogoś z HDS żeby przewieźć kontener z Łodzi do Aleksandrowa. Jak macie namiar to bardzo proszę sprawa bardzo pilna. Jutro ma zadzwonić znajomy może nam coś znajdzie / boję się że nie/ a kontener musi zniknąć z placu do środy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 13.08.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Nie z Łodzi tylko z Kalonki. przepraszam za pomyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 14.08.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 i teraz mam bardzo malo miejsca w pokoju i tak wyszlo, że wieza i głośniki od niej muszą stac koło kompa...ale jak stoją obok to z monitorem dzieja sie dziwne rzeczy....czyli nieekranowane cudo techniki....czy jest na to jakis sposób? Moze można czymś je obłozyc...no baba tylko jestem i nie wiem jak to działa? Olka W glosnikach sa magnesy, ktore powoduja zaklocenia w monitorze. Czyli musisz zatrzymac pole elektromagnetyczne od glosnikow. Ten sam objaw daja np. dzwoniace komorki lezace obok monitora. Najprostszym sposobem jest przejscie na sluchawki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 14.08.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 W temacie drzwi: zewn. i wewn. mam z Porty (kupione przez Belpol, razem z montazem - montazyste polecam). O ile z wewn. nie bylo wiekszego problemu (jedna para z 12 przyszla uszkodzona i poszla z miejsca do wymiany), o tyle na zewn. czekalem dwa miesiace i odkleil sie w nich fornir. Porta taka reklamacje uznala bez problemu i juz po 5 (!!!) tygodniach dostalem nowe. Prawie kazde drzwi zewn. robione sa na indywidualne zamowienie. Wyobrazcie sobie, ile by musialy kosztowac, gdyby fabryka trzymala na stanie wszystkie rozmiary we wszystkich kolorach w wersji lewej i prawej w dwoch lub trzech gatunkach drewna i ze wszystkimi wzorami... Z tego, co slyszalem, obecnie czas oczekiwania na Porte to ponad 10 tygodni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 14.08.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Wyobrazcie sobie, ile by musialy kosztowac, gdyby fabryka trzymala na stanie wszystkie rozmiary we wszystkich kolorach w wersji lewej i prawej w dwoch lub trzech gatunkach drewna i ze wszystkimi wzorami... Oki - rozumiem Ale nadal uważam, te 5 miesięcy oczekiwania w Urzędowskim to maksymalne przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gtca 14.08.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Szkoda że nie zapisałeś , bo cena extra Ja z gratki wziąłem gościa który miał (w jednym) dźwig i platformę (taką jaką przewożą np duży sprzęt budowlany). Było to co prawda ze 3 lata temu - zapłaciłem tez coś koło 500 (Rąbień - Dobra). Telefonu oczywiście nie pamiętam - ale podzwoń po ogłoszeniach - coś znajdziesz chyba. pozdr Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 14.08.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Wyobrazcie sobie, ile by musialy kosztowac, gdyby fabryka trzymala na stanie wszystkie rozmiary we wszystkich kolorach w wersji lewej i prawej w dwoch lub trzech gatunkach drewna i ze wszystkimi wzorami... Oki - rozumiem Ale nadal uważam, te 5 miesięcy oczekiwania w Urzędowskim to maksymalne przegięcie moniqa - nie tylko Urzędowski produkuje drzwi z drewna. Na terenie Łodzi są też takie firmy jak Maxbud Starowa Góra, Bioserwis Łódź, Aries Łódź, Dremar Jeżów, Mikinka Konstantyna. Spróbuj u nich - myślę, że mają 4 tygodniowe terminy realizacji na drzwi czy okna z drewna a jakościowo są porównywalne czy nawet przewyższają Urzędowskiego !!! Pzdr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 14.08.2006 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Dzięki Moninga wysłałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 14.08.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Moniqa, popatrz na http://www.budrex.pl. Poza wzorami, które mają na stronie robią na zamówienie, a ceny są umiarkowane. Budrex - byliśmy tam jakiś czas temu i powiem jedno - badziewie Moja rodzinka brała od nich w zeszłym roku okna i drzwi do całego domu - byli i są zadowoleni, nie mieli żadnych problemów ani z terminami, ani z jakością - dlatego poleciłam. Z tego co czytam, mieli widocznie farta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 14.08.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Dzieki za namiary Drzwi i okna na 99 % juz mam Potwierdzam tylko zamówienie w środę - i czekam 5 tygodni na relizację Co do drzwi - stanęło na Włoszczowej - a okna to stary sprawdzony Bartek z Koluszek. Mam nadzieję, że sie spiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 14.08.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Co do drzwi - stanęło na Włoszczowej - a okna to stary sprawdzony Bartek z Koluszek. Mam nadzieję, że sie spiszą Wloszczowa tez przez Bartka? Od "Bartka" mam brame garazowa i schody strychowe - moge potwierdzic, bez klopotow. Pewnie drzwi z Porty tez bym przez nich przepchnal, ale tu Belpol byl bardziej konkurencyjny cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 15.08.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Tak - Wloszczową tez bierzemy przez Bartka Wyszło taniej niż na Wydawniczej - a rozmowa była bardziej konkretna. Wcześniej kupowalismuw Bartku okna do bloku i wymienialismy okna w całym domu dziadków - żadnych niemiłych niespodzianek nie było Dlatego stwierdzilimy, że wolimy zapłacić globalnie kilka stówek wiecej niż w K4, ale mieć spokojniejszą głowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sihaja 15.08.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Macie moze namiar na taniego projektanta od prądu? Potrzebuję zrobi projekt przyłącza od skrzynki (w granicy) do domu i kolo zawolal 700....chyba duzo no nie? Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 16.08.2006 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Dzięki Monika Jak coś to się odezwę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 16.08.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 a może macie namiary na kogoś od prefabrykatów / z nich buduje się pergole- takie betonowe płoty/, czy krawężników. Zastanawiam się z czego zrobić dół płotu dzielącego od sąsiadów. Siatka wkopany jeden kawałek pergoli lub krawęźnika + siatka + rury. Jak macie namiary na jakiegoś hurtonika dostawcę tego i tego / ceny też by się przydały/ to bardzo proszę. Teraz chcę zrobic kosztorys./ Ale jestem maruda / Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts