moniqa_1977 07.09.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ba! Toć od komunistycznych prawieków środa to dzien bez interesanta Aha - a godziny pracu ofkors od 9ej do 13ej, tak "frontem do obywatela" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 07.09.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Właśnie, właśnie, tylko ja byłam jakaś niedoinformowana http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_redface.gif widocznie do tej pory wszystkie sprawy załatwiałam w inne dni a kartek na drzwiach nie czytałam. No to wczoraj sobie poczytałam i tak nauczyłam się na własnych błędach, całe życie człowiek.....itd.http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gif Ale za to dzisiaj było o t w a r t e http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif kupuję działkę hip,hip,hura!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darrek 07.09.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witajcie!Czy do założenia księgi wieczystej potrzebuję mapkę geodezyjną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniarafal 07.09.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam!Czy ktoś orientuje się gdzie w okolicy można wynegocjować upust na poziomie 25% na 3 szt. okien dachowych fakro, ewentualnie velux.pozdrawiam, rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 07.09.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam! Czy ktoś orientuje się gdzie w okolicy można wynegocjować upust na poziomie 25% na 3 szt. okien dachowych fakro, ewentualnie velux. pozdrawiam, rafał. Spróbuj w k-4 w Brzezinach - chociaz teraz taki boom że cięzko będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 07.09.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witajcie! Czy do założenia księgi wieczystej potrzebuję mapkę geodezyjną? Potrzebujesz wyrys i wypis z rejestru gruntow - uzyskasz to w Urzedzie Powiatowym - kosztuje chyba ok 150 zl. Mapka geodezyjna zazwyczaj nazywa sie to cos do celow projektowych - jest ona w wiekszej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 07.09.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ba! Toć od komunistycznych prawieków środa to dzien bez interesanta Aha - a godziny pracu ofkors od 9ej do 13ej, tak "frontem do obywatela" Qrcze, to teraz rozumiem, czemu dziekanat mial nas w ten dzien jeszcze glebiej, niz zazwyczaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniarafal 07.09.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam! Czy ktoś orientuje się gdzie w okolicy można wynegocjować upust na poziomie 25% na 3 szt. okien dachowych fakro, ewentualnie velux. pozdrawiam, rafał. Spróbuj w k-4 w Brzezinach - chociaz teraz taki boom że cięzko będzie... dzięki, sprawdzę. pozdrawiam, rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm3844 07.09.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam! Czy ktoś orientuje się gdzie w okolicy można wynegocjować upust na poziomie 25% na 3 szt. okien dachowych fakro, ewentualnie velux. pozdrawiam, rafał. Jak ostatnio byłem w Centrostalu na brukowej to mieli promocje VELUXów. Sprawdź może jeszcze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm3844 08.09.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Jak dotąd starałem się nie zionąć ekspresją na forum ale dzisiaj czara goryczy się przelała. Wziąłem specjalnie q... dzień wolnego aby zasypać piachem fundamenty i rozplantować ziemię na działce a ten palant od koparki q... mówi , że nie da rady. Nawet q... nie raczył zadzwonić. A ja q.. czekam i czekam... a on q... nie da rady... Teraz q... hydraulika od kanalizacji też musze przesunąć bo wszystkie "koparki" q... do któych dzwoniłem to tylko się szczerzą do słuchawki, że może w nastepnym tygodniu q... Q... ... już mi lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonga 08.09.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 O, widzę, że nie tylko ja mam dziś podniesione ciśnienie. Chociaż marna to pociecha. Nam wczoraj wykonawca nawymyślał - dosłownie - od skąpców, wsteczników itp, bo mu silikaty w sztapli przywieziemy a nie na paletach HDS-em i bedzie sobie je musiał 3 metry donosić do murowania. Szczegóły w dzienniku - pisanie dziennika przynosi nieco ulgi w takich przypadkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 08.09.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ja bym tam namówił na Twoim miejscu męża na wycieczkę do stajni. A na wieczór zaplanował kolację z winkiem i marzeniami jak to bedzie pięknie w domku poskończonej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 08.09.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Prosciu, Ty to potrafisz sie urzadzic chlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.09.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Jak miło się czyta o kłopotach budowlanych. Wręcz wam zazdroszczę!!! Pomyśleć, że ja przez głupotę Urzędu Miasta jestem pewnie ROK W PLECY. Jak zacznę latem 2007 to się będę cieszyć. Kropi, mówiłeś że fajna lokalizacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_v_o 08.09.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Słuchajcie, gdzie kupowaliście parkiety z drzewa egzotycznego?A tak na marginesie mi się co najmniej raz w tygodniu chce porzucać q.., nie dalej jak wczoraj przy montażu płyt KG na poddaszu poszedł mi prąd, poprostu wwiercili się w kable.Pozdrawiam budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 08.09.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Czy ktoś z was kupował ostatnio może komin systemowy ?Jakiej firmy i gdzie ?Będę wdzięczny za podpowiedz muszę kupić kominy Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 08.09.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Czy ktoś z was kupował ostatnio może komin systemowy ? Jakiej firmy i gdzie ? Będę wdzięczny za podpowiedz muszę kupić kominy Jacek Po moim skromnym rozeznaniu proponuje podzwonic do : Jesli schidel to zapytaj w plus-dachy .... 6503311 ... najlepiej z Panem Owczarkiem. Jesli IBF to przedstawiciel na Łodz proponowal APK na Brzezinskiej ale wycene jednego komina robia juz 3 dni ... pytalbym sie takze w Ul-bud na Zakladowej dla porowania cen. W PSB na schidla byla straszna cena ... chyba ze policzyli nie to co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 09.09.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Czy ktoś z was kupował ostatnio może komin systemowy ? Jakiej firmy i gdzie ? Będę wdzięczny za podpowiedz muszę kupić kominy Jacek Zapel w Hi Becie na Rzgowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 09.09.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Czy ktoś z was kupował ostatnio może komin systemowy ? Jakiej firmy i gdzie ? Będę wdzięczny za podpowiedz muszę kupić kominy Jacek Zapel w Hi Becie na Rzgowskiej czy już go montowałeś ? i jaką gwarancją jest objęty ? Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 09.09.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 czy już go montowałeś ? i jaką gwarancją jest objęty ? Jacek gwarancji nie pamiętam ale chyba dają 20 lat jak inne kominy systemowe. Komin działa - 160 do kotła na eko groszek. Murarz dolny element komina - sciek kondensatu wstawił odwrotnie do góry nogami i musiałem kombinować z odpływem skroplin ale udało się - trzeba pilnować tych "fachowców" przy budowie komina systemowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts