długi 09.09.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 u mnie komin murowany a wkład od systemówki Bolesłąwiec .Cenowo mocno atrakcyjny( dobre ceny na Bolesławca VEGA -Janosika i Agroskład Ujazd). Pytanie z innej beczki : potrzebuję namiar na przyzwoitego i jeśli da się to pogodzić =niedrogiego=projektanta wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek06 10.09.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 przymierzam sie aby kupic segment na smulsku a wlasciwie stan surowy zamkniety (250 - 300 m2) i wyprowadzic go do zamieszkana. w zwiazku z tym mam trzy pytania.1. ile mnie to bedzie kosztowac, nie zamierzam stosowac zlotych plytek i najdrozszych technologii. czy 200 kPLN wystarczy aby zamieszkac?2. ile w tej okoliczy moze kosztowac doprowadzenie produ, gazu, wody i kanalizacji, gdzies na forach wyczytalem 20 kPLN i wydaje mi sie to astronomiczna cena3. czy lepiej wybrac co miejskie czy kupowac piec dzieki za opinie o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 11.09.2006 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 2. ile w tej okoliczy moze kosztowac doprowadzenie produ, gazu, wody i kanalizacji, gdzies na forach wyczytalem 20 kPLN i wydaje mi sie to astronomiczna cena Niestety - cena z kategorii realnych a nie astronomicznych... Oczywiście wszystko zależy od planów - np. od tego, czy przy wodzie masz studzienkę, czy przy kanalizacji masz studzienkę betonową czy plastikową, prąd w ziemi czy napowietrznie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 11.09.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 WitamMoże ma ktoś na sprzedaż już niepotrzebne steple ?Potrzebuje w wymiarach od 2,9 - 3,0 m .Jeśli ktoś ma na zbyciu to chętnie kupie .pozdrJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 11.09.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 11.09.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 potrzebuję kilkadziesiąt ton ziemi do ogrodu na wyrównanie powierzchni i zrobienie kilku rabat. Najlepszy byłby czarnoziem tylko,że za Kamaza chcą 300-350zł. Macie dojście do niższych cen? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 11.09.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Pytanie z innej beczki : potrzebuję namiar na przyzwoitego i jeśli da się to pogodzić =niedrogiego=projektanta wnętrz U mnie projektowala moja mmmad-ness. Ale to wcale nie wyszlo tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 11.09.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witam Może ma ktoś na sprzedaż już niepotrzebne steple ? Potrzebuje w wymiarach od 2,9 - 3,0 m . Jeśli ktoś ma na zbyciu to chętnie kupie . pozdr Jacek Poszukaj na dwoch poprzednich stronach, ktos sie oglaszal, ze chce sprzedac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek06 11.09.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 przymierzam sie aby kupic segment na smulsku Znajomy mieszka na Smulsku i mówi że każdy teraz ucieka stamtąd przez lotnisko, jak ląduje samolot to garnki spadają z kuchni, a do tego żyletki buczą cały dzień za płotem. Jednym słowem to teraz najgorsza dzielnica do zamieszkania. o lotnisku myslalem w kontekscie pozniejszej wartosci nieruchomosci o halasie z zyletek pierwsze slysze. ale chyba nie jest tak ze smulsko sie wyludnia bo ofert jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 11.09.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Spoko, spoko - na Smulsku da się zyć I to da się zyc całkiem dobrze - spokojnie i na niezłym poziomie Mój były szef jego b.wymagająca małzonka mieszkają od dwóch lat - nie narzekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 11.09.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witam Może ma ktoś na sprzedaż już niepotrzebne steple ? Potrzebuje w wymiarach od 2,9 - 3,0 m . Jeśli ktoś ma na zbyciu to chętnie kupie . pozdr Jacek Jacekot - poszedł priv A pytanie dodatkowe do bardziej zaawansowanych: jak długo stemple maja podtrzymywac strop? Tj. ile po wylaniu stropu mozna je usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniarafal 11.09.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Czy ktos potrzebuje stempli budowlanych? Mamy na zbyciu okolo 200 szt o wymiarach srednio 2,70m.pozdrawiam ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek06 11.09.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 2. ile w tej okoliczy moze kosztowac doprowadzenie produ, gazu, wody i kanalizacji, gdzies na forach wyczytalem 20 kPLN i wydaje mi sie to astronomiczna cena Niestety - cena z kategorii realnych a nie astronomicznych... Oczywiście wszystko zależy od planów - np. od tego, czy przy wodzie masz studzienkę, czy przy kanalizacji masz studzienkę betonową czy plastikową, prąd w ziemi czy napowietrznie itd. dzis zadzwonilem do wodociagow i dla srednich warunkow topograficznych przy 10m przylacza za wode licza 6-7 kPLN a za kanalizacje 10-12 kPLN myslalem ze upadne jak to uslyszalem ale z budowy jeszcze nie zrezygnowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 11.09.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Olek - o wykonastwie ZWiKu to Ty zapomnij - chyba że masz mennicę Szukaj wśród firm - najlepiej rozpytaj sąsiadów, ewentualnie szukaj namiarów na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majkel_B 12.09.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Potrzebuję stemple ale 3 - 3,1 metra, czy ktoś takie ma 150 szt. Ewentualnie proszę o informację gdzie tanio kupić, stemple 2,70 są za krotkie musiałbym podkładać 150 pustaków a dostawca nie przyjmie ich zpowrotem jak nie będą zafoliowane na palecie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 12.09.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A ja mam takie głupie pytanie Projekt gotowy obejmuje wszystkie instalacje: woda,kanalizacja,gaz i prąd. Architekt zaadaptuje projekt i ostempluje A co z instalacjami. Każdy spec też musi ostemplowac zostawiając mi w projekcie swoje papiery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pooh 12.09.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A ja mam takie głupie pytanie Projekt gotowy obejmuje wszystkie instalacje: woda,kanalizacja,gaz i prąd. Architekt zaadaptuje projekt i ostempluje A co z instalacjami. Każdy spec też musi ostemplowac zostawiając mi w projekcie swoje papiery. Owszem, musi. Powiem jeszcze na dodatek, że trzeba pilnować tych papierów i pieprzštek oops! pieczštek, gdyż bowiem odbiór budynku polega głównie na sprawdzaniu ww. pieczštek, owiadczeń itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 12.09.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Następna makulatura Co ja chcę się budować czy założyć bibliotekę Dzięki za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leśny_ziutek 12.09.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Wykruszył mi się muraż umówiony na przyszły rok: człowiek starej daty, niestety kłopoty z sercem - chyba to już koniec jego kariery murarskiej, a wielka szkoda Poszukuję więc kogoś na zastępstwo. Potrzebny jest ktoś kto potrafi jeszcze murować ściany z tradycyjnej cegły, z ładną, równą fugą i ogólnie ma opanowaną murarkę z dawnych lat (sklepienia łękowe nad otworami, parapety zewnętrzne z cegły, itp.). Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 13.09.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Proszę o opinię:http://www.mgprojekt.com.pl/domki/przytulny/przytulny.htmlhttp://www.mgprojekt.com.pl/domki/solidny/solidny.htmldziałka jest wąska i nie mam dużego wyboru a wymagania są takie: parter z poddaszem użytkowym, na parterze kuchnia od frontu, salon, łazienka, pom. gosp., pokój/gabinet.Proszę bardziej doświadczonych w materii budowania o wszelkie komentarze bo już nie mogę patrzeć na projekty http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_rolleyes.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts