Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Z tego, co wiem, pustaki z kozłowic mają na śląskiej bez problemów. Wczoraj odbierałam swoje (i stoją sobie na działce w oczekiwaniu na litość Urzędu Miasta). Czy U, nie wiem, ja brałam maxy. Ceny też nie tak zawrotne, coś 3 zł/szt, ale nie wnikałam, bo ja mam już zapłacone od pół roku.

Kochani,

Jako, chyba mogę tak powiedzieć, weteram tej grupy, postanowiłem się do Was zwrócić w mało domowej, ale za to mieszkaniowej sprawie. W dodatku nie łódzkiej :)

Jak wiecie wywiało mnie do Wawy. Nabyłem mieszkanie (które właśnie się buduje) i niedługo mija termin ewentualnych zmian w projekcie.

W poście, który znajdziecie tu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1391551#1391551 są wklejone projekty. Jeśli możecie i macie ochotę, to rzućcie na to okiem. Może mi coś dobrego poradzicie. Może uznacie, że mieszkanie jest idealne....hmm...W każdym razie każda opinia będzie mile widziana.

Tommco

PS. Specjalne pozdrowienia dla ANI99 :)

U mnie domek już w zasadzie na tip top, tylko jakoś nie mam okazji, żeby pomieszkać :)

Dzięki za info dla Jack_1 , mmmad,mm3844 i Długiego , powiedzcie jeszcze gdzie Walenciak urzęduję ? , i może zasugerujecie mi cenę o jaką

walczyć

Firma Walenciak jest na Slaskiej - (42) 6492626, ceny negocjuje sie z szefem. Ceny tak, jak pisalem wczesniej - przy pelnej gruszce, z transportem.

Gość 2mm
Jak wiecie wywiało mnie do Wawy. Nabyłem mieszkanie (które właśnie się buduje) i niedługo mija termin ewentualnych zmian w projekcie.

mogę zapytać z ciekawości jaka jest lokalizacja tego bloku - ulica - i kto to buduje?