Anisia3 23.09.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Spróbuj w zarządzie dróg i transportu - http://www.zdit.uml.lodz.pl. Ja kiedyś miałam taką mapę la łodzi pólnocno-wschodniej, ale nie moge jej znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 23.09.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 WitajcieNa stokach przy telefonicznej działka 680 m2 nieuzbrojona , wszystkie media przy ogrodzeniu , 70 tys 2 lata temu , teraz jest jedna podobna działka za ok. 125 tys , drogo ale do centrum ściślej mówiąc do skrzyżowania piotrkowskiej z zieloną ok 5 km , dojazd też całkiem bez korów pozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 23.09.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Ze Stoków do Piotrkowskiej 5 km? Jak ci to wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 23.09.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 do Anisi Mam działkę na sądeckiej przed janosika od strony miasta , jadąc telefoniczną do strykowskiej poźniej narutowicza , na elektronicznym liczniku w aucie pokazuje mi dokładnie 4900 metrów pozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 23.09.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 To dziwne, bo ja mam działkę w Nowosolnej, kilometr przed rynkiem i od kościoła św. Teresy mam 8 km. A gdzie jeszcze do Pietryny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 23.09.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 DO Anisi Nie wiem czy to dziwne ale prawdziwe ,jadąc telefoni.do ronda solidarności jest ok 2,5 km i stamtąd do piotrkowskiej ok 2,4 nowosolna a skrzyżowanie sądeckiej z telefoniczną to dość duża odległość pozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 24.09.2006 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 ja trochę w innym temacie poszukuję stępli budowlanych 2.9 - 3 .0 m długie może ktoś ma na zbyciu w dobrej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 24.09.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Wszystko sie zgadza, wejdzcie sobie na pilot.pl i sprawdzcie odległosci w linii prostej - od skrzyzowania POiotrkowskiej i Zielonej do Telefonicznej/Janosika jest 4,8 km, do rynku w Nowosolnej 9,5 a do Wódki 8,9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 24.09.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Dzięki Kropi. Jak zwykle rozwikłałeś problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chthp 24.09.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 ja trochę w innym temacie poszukuję stępli budowlanych 2.9 - 3 .0 m długie może ktoś ma na zbyciu w dobrej cenie ? Za ok. 3 tyg. "uwolni" mi się ponad 200 stempli min. 3m każdy. W razie co - możemy się dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chthp 24.09.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Szukam logicznego hydraulika (głównie rozprowadzenie kanalizy) z Aleksandrowa Ł. lub okolic. Czy możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 24.09.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Na stokach przy telefonicznej działka 680 m2 nieuzbrojona , wszystkie media przy ogrodzeniu , 70 tys 2 lata temu , teraz jest jedna podobna działka za ok. 125 tys , drogo ale do centrum ściślej mówiąc do skrzyżowania piotrkowskiej z zieloną ok 5 km , dojazd też całkiem bez korów (...) Mam działkę na sądeckiej przed janosika od strony miasta (...) CONTEL, jesli dobrze lokalizuję, to budujesz się na działce, na której w moich czasach podstawówkowych rosły najsmaczniejsze jabłka i śliwki na Stokach Działka miała bardzo niekompletne ogrodzenie - więc w jej pierwszej częsci pod orzechem stacjonowali okoliczni pijaczkowie, a w dalej były piekne wielkie drzewa, na których przesiadywaliśmy i knuliśmy swoimi "bandami" Kiedy kilka lat temy wszystkie drzewa i krzaczory wyrwano byłam jakoś głupio smutna, poczułam jakby mi ktoś kawałek dzieciństwa wyrwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 25.09.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Nie wiem jak w Rąbieniu, ale Złotno, które też bardzo lubię i chciałam tam mieszkać przestanie byc tak atrakcyjne, bo tamtędy ma przebiegać trasa S14. Potem do góry tuż obok Kochanówki. Swoją drogą na razie też tam jest super, cicho i spokojnie, ale droga ma byc poprowadzona przez miasto. Zresztą za miastem nie ma gdzie, bo już Aleksandrów. Ci co marzą o cichym domku w tamtej okolicy mogą się trochę zawieźć. No, bez przesady Złotno jest wystarczająco duże, żeby pozostało atrakcyjne. Trasa S14 będzie przebiegać za Hutą Jagonicą a nie przez Złotno. Bliżej jej będzie do Rąbienia. Jakiś miesiąc temu oglądałam te plany na Krzemienieckiej. Pewnie dlatego działki w tamtych okolicach są w bardzo przystępnych cenach. Natomiast "centrum" Złotna to już inna bajka. Działka przy ulicy Podchorążych (dla niewtajemniczonych: jest to jedna z dwóch głównych ulic Złotna) 850 m ogrodzona, bez mediów kosztuje 115 tysięcy. Moja była tańsza, ma 1800 metrów, nieogrodzona, ale jest wąska i to wpłynęło na cenę. No i nie przy głównej ulicy. Ale tak wolę, ruch samochodowy wyłącznie lokalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 25.09.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 DO moniqi Wiesz nie wiem cz to ta działka , bo wydaje mi sie że ona była ogrodzonawiele lat temu sądząc po jakości ogrodzenia , a orzechy 2 szt są w koncu działki , jabłka fakt rewelacja , ale ja te drzewa wszystkie prawie usunąłem miesiąc temu dopiero. Na stokach było kilka opuszczonych działek swego czasu . pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 25.09.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 DO moniqi Wiesz nie wiem cz to ta działka , bo wydaje mi sie że ona była ogrodzona wiele lat temu sądząc po jakości ogrodzenia , a orzechy 2 szt są w koncu działki , jabłka fakt rewelacja , ale ja te drzewa wszystkie prawie usunąłem miesiąc temu dopiero. Na stokach było kilka opuszczonych działek swego czasu . pozdrawiam cieplutko Ja piszę o działce połozonej dokładnie na rogu Sądeckiej i Telefonicznej Tej, która sąsiaduje z "przechodnim" placem przy Janosika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 25.09.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Dio moniqi : Moja to od stronyt miasta na sądeckij od telefonicznej w lewo , jakieś 150 m w górę s ądeckiej , myślę że lepiej bo jest tam cichutko pozdrowionkaMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 25.09.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 To dziwne, bo ja mam działkę w Nowosolnej, kilometr przed rynkiem i od kościoła św. Teresy mam 8 km. A gdzie jeszcze do Pietryny. chwal się szybko gdzie ???? bo ja mieleszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.09.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 To dziwne, bo ja mam działkę w Nowosolnej, kilometr przed rynkiem i od kościoła św. Teresy mam 8 km. A gdzie jeszcze do Pietryny. chwal się szybko gdzie ???? bo ja mieleszki A ja bede atakowac z drugiej strony - razem z MateuszemCCS. A Kropi nadciagnie z Zachodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.09.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Witam, czy mozna znalesc gdzies w internecie lub ktos z Was dysponuje eelektoniczna wersja planow projektowanych drog w Lodzi i okolicach? Przymierzam sie do kupna nowej dzialki w slicznej okolicy (stwierdzenie mojej zony - prosze nie pytac co to znaczy ). Wiem ze powinienem pojsc do odpowiedniego urzedu i o takowe poprosic, ale obecnie daleko od kraju jestem, bede wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam. http://www.lodzkie.autostrady.prv.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rublow 25.09.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Witam wszystkich! Szukam ekipy, która mi wybuduje studnię. Co prawda miałem niby studniarza umówionego, ale był umówiony na lipiec i od tego czasu cały czas ma pecha: albo mu gdzieś rury utknęły, albo nie może ściągnąć ekipy . I w związku z tym - czy macie namiar jakąś sprawdzoną ekipę studniarzy? Z tych którzy się ogłaszają w książce telefonicznej prawie wszyscy mają ceny tak po 200-250 zł za metr, co przy planowej u mnie głębokości 60 m daje jakieś kosmiczne sumy . Z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts