rublow 16.12.2003 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 I jeszcze mam prośbę o namiary na sprawdzonego kierownika budowy. Takiego, którego moglibyście polecić. Gregg, w sprawie tych od murów też przez niego jest kontakt? I czy ta ekipa jest sprawdzona, tzn. czy widziałeś jakąś ich budowę? Tomaasz, ja bym nie kupował w supermarkecie. To jest jednak ważna część domu, a jak się rozp... to trzeba będzie kuć obudowę. Ja się już chyba zdecydowałem (myślowo na razie) na Tarnawę. Pozdrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregg 16.12.2003 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Rublow,p. Robert z ekipą jest naprawdę sprawdzony, możesz sam zobaczyć, twierdzi że współpracuje i zna robotę murarzy po których wchodzi na budowę, porozmawiać możesz - to nic nie szkodzi a przy okazji dowiesz się o ceny,kontakt przez Roberta pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 17.12.2003 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2003 Wszystko wskazuje na to, że z ekipami różnie bywa. U nas tak naprawdę dobrze spisał się dekarz. Ma on także ekipę do tynkowania, wylewek itd. Ocieplili nam dach, wytynkowali w środku. Obecnie inna ekipa robi ogrzewanie i wodę. Boimy się, że mróz zawitał a tu woda w rurach (robili próby ciśnieniowe) a nadal nie mamy uruchomionego ogrzewania. Koza, w której palili do tej pory została rozmontowana bo na podłogach wszędzie styropian - może jutro zrobią wylewki chociaż na parterze i będzie można kozę zamontować na nowo. Pod piec chcielibyśsmy ułożyć kafle bo później będzie to niemożliwe. A ponieważ ma tam być również pralnia to chciałabym by wyglądało to tak jak trzeba.Poza tym czeka nas wybór kafli do łazienek. Następny dylemat - jakie zrobić podłogi??? Na górze raczej panele ale w salonie chciałabym parkiet. Mój mąż już ma dość moich coraz to nowych pomysłów (głównie cenowo).Pozdrawiam wszystkich łodzian (i okolice). Powodzenia w walkach budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 18.12.2003 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Co do brygad to mogę z ręką na sercu polecić tynkarzy (tynki i wylewki z agregatu) a co do reszty to różnie to bywało.Podstawą wadą moich wykonawców była nie terminowość a mój hydraulik to przebił wszystkich. Takie to są uroki budowania.Pozdrawiam wszystkichLeszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommaasz 19.12.2003 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Prośba do tdxls. Możesz podać ogólnie lub na priv do Twojej ekipy od wylewek. Będę wkrótce potrzebował takiej ekipy. Jeśli to nie tajemnica ile im płaciłeś za 1 m2? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 22.12.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Tommaasz-u przesłałem dane dotyczące wylewek na priva.U mnie w sobotę parapety dotarły do celu, teraz tylko dokupić kontraktony na okna do alarmu i można zakładać parapety.Pozd.Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommaasz 22.12.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Dziekuje bardzo za namiary. Na pewno skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzikus 22.12.2003 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Tommaasz-u przesłałem dane dotyczące wylewek na priva. U mnie w sobotę parapety dotarły do celu, teraz tylko dokupić kontraktony na okna do alarmu i można zakładać parapety. Pozd. Leszek Mam też prośbę o info nt ceny wylewek Pozdrawiam w moje 29 urodziny Dzikus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 22.12.2003 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Heah! A moje 22 byly 21 grudnia Calkiem fajnie sie to zlozylo. Teraz jestem juz w Lodzi....i pewnie czas pomyslec o....wykanczaniu.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 22.12.2003 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Dzikusie i Tommco - najlepsze życzenia urodzinowe!!! Niech Wam się spełnią marzenia i następne urodziny już w nowych domach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzikus 23.12.2003 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Dzikusie i Tommco - najlepsze życzenia urodzinowe!!! Niech Wam się spełnią marzenia i następne urodziny już w nowych domach! Obiecałem sobie, że 30 urodziny muszę świętować w nowym domku - i wszystko na to wskazuje, że plan ma dużą szansę się ziścić. Pozdrawiam Wszystkich Dzikus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martin 23.12.2003 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Przyłączam się do życzeń urodzinowych dla naszych jubilatów: Tommco i Dzikusa. Wytrwałości w dążeniu do celu!Gregg, dzięki za rady co do kominka, ale 4,800 za wkład to trochę sporo.Wesołych i Spokojnych Świąt dla Was Wszystkich! Martin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 23.12.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Dziś zalogowałam się tylko na chwilkę by złożyć Wam wszystkim życzenia Zdrowych, Spokojnych ale Radosnych Świąt, bogatego Mikołaja i oby nasze marzenia o zamieszkaniu w naszych domkach nareszcie się ziściły.Wszystkiego dobrego w Nowym 2004 roku.CIECHANKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommaasz 23.12.2003 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Także chciałem się dołączyć do życzeń świątecznych i żeby budowa domu nie przeszkodziła spędzić tego czasu z najbliższymi, oraz oczywiście udanego Sylwestra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 23.12.2003 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Dziekuje za wszystkie zyczenia.Chcialbym Wam tez zyczyc Wesolych, Pogodnych, Rodzinnych Swiat, oraz najlepszych decyzji inwestycyjnych oraz (dla tych co bardziej zaawansowanych) wspanialego mieszkania w nowych domkach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 24.12.2003 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 Dziekuję wszystkim za życzenia. Z całego serca życzę WAM spokojnych, rodzinych prawdziwie bożych Świąt Bożych Narodzin. PozdrawiamLeszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 24.12.2003 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 Z okazji Świąt BOżego Narodzenia Pobudowanym - samych radosnych i szczęśliwych dni w nowych domkach.A dla budujących i wszystkich nowych zapaleńców łódzkich budowli - wiele spokoju i cierpliwości ...Śle Gosia Łódź z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 26.12.2003 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2003 No i po Świętach... Szkoda, że były bez śniegu. Ale i tak było fajnie, bo Mikołaj przyszedł . Tommco, jak Ci poszedł ten hiszpański, że o fińskim nie wspomnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 27.12.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2003 A dziekuje Lusiu, dziekuje....z obu dostalem finska 3, wiec lepiej w zasadzie pojsc nie moglo Juz jestem na starych smieciach....budowe odwiedzilem....na szczescie oprocz dociagnietej wody nic sie nie zmienilo, tzn. nie widzialem, zeby ktos cos popsul lub ukradl....odpukac. Teraz mysl, zeby moze przed koncem roku jakies zakupy zrobic budowlane i wrzucic jeszcze w ulgi tegoroczne... Bo 2004 to juz ostatni rok....i jeszcze do tego ten VAT od maja.... Poswiateczne pozdrowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekd 28.12.2003 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2003 witajcie Byłbym wdzięczny za pomoc. Fachowiec od wylewek umówił się ze mną na marzec ale zadzwonił po świętach że ma lepszą robotę w Niemczech no i... ma mnie gdzieś... dramat... za nic ważne słowo mówione... poszukuję kogoś sprawdzonego do wykonania wylewek.Jestem pewien że ktoś z łódzkich forumowiczów mógłby mi kogoś polecić, będę bardzo wdzięczny, bardzo... pozdrawiam serdecznie Wesołego Nowego Roku... Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts