rosa 18.10.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 mmmad anteny (3szt, kpl)kupiłem w hurtowni razem ze sztycą 3m. Montaż: ludź (co za wyraz) z TV osiedlowej na fuchę (100zł). Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz 18.10.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Czy ktoś wie gdzie w Łodzi lub okolicach można kupić paczkowany Eko-groszek?? Też mnie to interesuje (oczywiście jaka cena za dobrą jakość). A jaki masz kocioł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 18.10.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 No to teraz ja napiszę. Bo moje bąble teraz śpią Byłam dzisiaj na wierzbowej i oglądałam okna dwóch producentów. W abatexie salamandry (wierzbowa 20) i w slepie producenta na rogu pomorskiej i wierzbowej veka. Wnioski najładniejszy jest salamander 3D, tylko: salamander jest oklejany jak ktoś chce mieć kolor ( na zasadzie oklejenia folią samoprzylepiającą), a w eko-oknach profil jest barwiony. Tu jest dla mnie duży plus. W przypadku jakiegoś uszkodzenia to w salamandrze widać przebicie białe Duży plus w 3D to szerokość profilu 73mm i opływowy kształt z każdej strony. I bądź tu człowieku mądry. Dobrze że narazie jestem na etapie poprawek w projekcie Dzisiaj przywiozłam od architekta projekt, kupiłam czerwony cienkopis i mam cacy zabawę, sama będę go poprawiać , a architekt stempelek i jest pięknie. Chałupkę mam na mapce to oddam do projektowania wodociągów. Ze szczęścia popijam sobie piwko i już mi wesoło. Tra la la , tra la la. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 18.10.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Dorota, te 73 mmm to dużo czy mało? Dobrze czy źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka 18.10.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Odkurzacz centralny też sam kładłem i mnie toto wyniosło ok.450zł (sam materiał). Mam dwa gniazda ssące + szufelka i długość linii ok.13m. Pzdr. Witam, a jakiego rodzaju (firmy?) materiał kładłeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 18.10.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Anisia373mm to dużo.Profil jest sztywniejszy. Generalnie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 18.10.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Ale przez to chyba znacznie zmiejsza się światło okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 18.10.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 To dziwne z tym slalamndrem, wszystkie profile okleinowane które oglądałem były brązowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 19.10.2006 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Odkurzacz centralny też sam kładłem i mnie toto wyniosło ok.450zł (sam materiał). Mam dwa gniazda ssące + szufelka i długość linii ok.13m. Pzdr. Witam, a jakiego rodzaju (firmy?) materiał kładłeś ?? witam Gdańsk. Jak tu do nas trafiłeś? Miał być SMART i cały materiał (rury, złączki, klej itp) brałem w hurtowni ROB-INSTAL Antoniew ul.Długa 4 0-42/712-55-40 (Robert Gładkowski 0-603/46-98-47). Przy jednostce centralnej (jeszcze nie mam) zastanawiem się jednak nad BEAM-em. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 19.10.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Cześć. My własnie zaczynamy budowę domu C107 z Muratora - Kształtny. Budowa na Starowej Górze i mam pytanie gdzie można najtaniej kupić materiały to fundamentów tzn. rury zerkowate, drut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.10.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 To dziwne z tym slalamndrem, wszystkie profile okleinowane które oglądałem były brązowe Kropi, te Trokale, co ja chcę kupić, też są białe w okleinie. Kolorowe są mniej sztywne. Nie mozna np wziąć okna balkonowego bez poprzeczki. Duże okna kolorowe w masie też się potrafią wypaczyć. Coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.10.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Anisia3Jak tam twoja kanalizacja?? Szukam ekipy, jak nie teraz, to na wiosnę. Może byś ich dała? Teraz znaleźć kogoś do roboty graniczy z cudem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 19.10.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Moja kanalic=zacja już jest odebrana. Mam poodpisana umowę zwodociągami. Oni wsyzstko załatwiali Nr prześlę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 19.10.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Mam projekt !!!! tak się cieszę http://www.gify.kgb.pl/gify/usmiechy/sm05.gif właśnie przyszedł, obejrzę go pewnie z 1500 razy, ale dziś jest ten pierwszy raz!!! http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 19.10.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Kolorowe są mniej sztywne. Nie mozna np wziąć okna balkonowego bez poprzeczki. Etam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 19.10.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Cześć. My własnie zaczynamy budowę domu C107 z Muratora - Kształtny. Budowa na Starowej Górze i mam pytanie gdzie można najtaniej kupić materiały to fundamentów tzn. rury zerkowate, drut. Hi Bet BIS w Rzgowie tel 214 28 00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 19.10.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Anisia3 Jak tam twoja kanalizacja?? Szukam ekipy, jak nie teraz, to na wiosnę. Może byś ich dała? Teraz znaleźć kogoś do roboty graniczy z cudem.... Czyżby coś się ruszyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.10.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Nic się nie ruszyło. Ale kanalizację mogę zrobić. Od czegoś tzrba zacząć, potem będzie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.10.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Kolorowe są mniej sztywne. Nie mozna np wziąć okna balkonowego bez poprzeczki. Etam Nie można, bo nie chceli mi sprzedać Chyba że bez gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 19.10.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 No to teraz ja napiszę. Bo moje bąble teraz śpią Byłam dzisiaj na wierzbowej i oglądałam okna dwóch producentów. W abatexie salamandry (wierzbowa 20) i w slepie producenta na rogu pomorskiej i wierzbowej veka. Wnioski najładniejszy jest salamander 3D, tylko: salamander jest oklejany jak ktoś chce mieć kolor ( na zasadzie oklejenia folią samoprzylepiającą), a w eko-oknach profil jest barwiony. Tu jest dla mnie duży plus. W przypadku jakiegoś uszkodzenia to w salamandrze widać przebicie białe Duży plus w 3D to szerokość profilu 73mm i opływowy kształt z każdej strony. I bądź tu człowieku mądry. . Witaj Ja kupiłem vekę w Widoku - to ta firma na rogu Pomorskiej i Wierzbowej ( te okna zajeły drugą pozycję w tescie muratora - brakowało im jakiegoś kwitka reszta ok) wziołem profil złoty dąb 5 komprowy plus rolety zewnetrzne. Jeżeli planujesz rolety to profil Veki rewelacyjnie do nich pasuje (plaski i doklejone prowadnice do okiennic wyglądają jakby były robione razem w jednym profilu) a firma że wszech miar solidna polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts