canna 10.11.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Słuchajcie, co się dzieje z tymi fachowcami to ludzkie pojęcie przechodzi http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_evil.gifalbo nie odbierają telefonów, albo zawaleni zamówieniami NA PRZYSZŁY ROK tak, że tylko przebierają w inwestorach, albo żądają takiej kasy, że 100 tysięcy zabraknie na stan surowy http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_evil.gifi po co tu chole@!#$ kończyć studia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 10.11.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Czy nie ma ktoś orientacji, gdzie można kupić taniej drewno na więźbę niż po 760 zł/m3 netto? To cena za impregnowane zanurzeniowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 10.11.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 długi a nie mógłbyś się wstrzymać z tym piaskowcem przynajmniej do Nowego Roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 10.11.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Ja co miesiąc chodzę do skarbowego. Chodziło mi o to że wreszcie popatrzyłabym w oczki komuś z forum, a tak co beeeeeeeee Jeśli chcesz to mogę przesłać Ci zdjęcie moich oczek zdjąłbym nawet okulary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 10.11.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Obawiam się że będziemy "bliskimi" sasiadami. Dzieli nas jakieś 500 metrów A czego się OBAWIASZ Ja się bardzo cieszę, że będę mieć "SASIADA" no to dokładnie gdzie masz tą działeczkę to Cię odwiedzę bo gdzie moja to już wiesz jak czytałes mój dziennik. Mamy też kolegę z Dąbrówki Wielkiej Witaj BARTEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 10.11.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Witam i pozdrawiam wszystkich budowniczych z grupy łódzkiej a szczególnie mniejszość zgierską. Mam zamiar rozpocząć budowę w przyszłym roku i szukam odpowiedniej ekipy do wybudowania wymarzonego domku, działeczka znajduje się w Dąbrówce Wielkiej k. Zgierza i chyba gdzieś blisko ,,pszem" bo odległości do Oli z Proboszczewic - kropq są podobne. Witaj Będę mieszkał na ulicy Chabrowej (równoległa do Ciosnowskiej, łącząca Lipową i Kasztanową) i też zaczynam wczesną wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 10.11.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Witam i pozdrawiam wszystkich budowniczych z grupy łódzkiej a szczególnie mniejszość zgierską. Mam zamiar rozpocząć budowę w przyszłym roku i szukam odpowiedniej ekipy do wybudowania wymarzonego domku, działeczka znajduje się w Dąbrówce Wielkiej k. Zgierza i chyba gdzieś blisko ,,pszem" bo odległości do Oli z Proboszczewic - kropq są podobne. Witaj Będę mieszkał na ulicy Chabrowej (równoległa do Ciosnowskiej, łącząca Lipową i Kasztanową) i też zaczynam wczesną wiosną Ale LIPOWA i KASZTANOWA ( z tego co się orientuje ) to CHEŁMY drugi koniec Zgierza ale też Zgierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 10.11.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 A czego się OBAWIASZ Ja się bardzo cieszę, że będę mieć "SASIADA" no to dokładnie gdzie masz tą działeczkę to Cię odwiedzę bo gdzie moja to już wiesz jak czytałes mój dziennik. Ależ oczywiście że się cieszę z bliskiego sąsiedztwa, czekam na odwiedziny, ale to chyba dopiero wiosną, bo ja u siebie nie bardzo mam co podziwiać (cała działka to metrowe chwasty i dwumetrowe brzozy) Gdybyś od swojej działki doszła do ulicy Ciosnowskiej i skręciła w lewo a następnie w pierwszą w prawo to znajdziesz się na Lipowej od której w lewo odchodzi taka jakby droga i to właśnie tam zamieszkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 10.11.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 czy w pobliżu budują się trzy domy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 10.11.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Ale LIPOWA i KASZTANOWA ( z tego co się orientuje ) to CHEŁMY drugi koniec Zgierza ale też Zgierz Zgierz Zgierzem ale ja będę na wsi mieszkał (ulicy Chabrowej jeszcze nie ma na mapie, ale gdybyś Przyrodniczą doszła do Ciosnowskiej i w lewo i zaraz w prawo (lipowa) i zaraz w lewo to z pewnością będziesz na Chabrowej w Dąbrówce Wielkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 10.11.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 PSZEM ja tam na samym rogu mam znajomych (taka chałupka dwuspadowy dach) a dalej trzy domy w budowie, wiem gdzie to jest bo szosowałam tam na rowerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 10.11.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Ja też będę budował pod Zgierzem - Sokolniki Las, teraz mieszkam w Łodzi(zatem jestem pewnie jakąś hybrydą ). Mam teraz problem z przyłączem. ZE chce mnie skosić na 1900 zł za nic, dodatkowo elektryk zażyczył sobie za przyłącze do skrzynki (słup przy działce ! ) - 4500 zł. Powiedzcie mi - czy ja dobrze widzę? Tyle to kosztuje?! Pozdrawiam wszystkie mniejszości Łódzkie i nie tylko. W moich war. od ZE widnieje suma 1500zł (słup w ulicy po przeciwnej stronie) ale widzę, że czekają mnie jeszce dodatkowe koszty i to jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 10.11.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 PSZEM ja tam na samym rogu mam znajomych (taka chałupka dwuspadowy dach) a dalej trzy domy w budowie, wiem gdzie to jest bo szosowałam tam na rowerze To właśnie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radekkow 10.11.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Powiem Wam jedno. Miałem dzisiaj meeting z Panią architekt od wnętrz. Polecam gorąco Babka tyle rzeczy na wstępie podpowiedziała. Robi projekt, kosztorys, spis materiałów. Koszt - 40 zł za m2. Myślę, żo dobrze wydane pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 10.11.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 chcialam sie z wami podzielic najbardziej niewiarygodnym zdarzeniem, ktore ostatnio mnie spotkalo :) jestem po tynkach i wylewkach, a ze pogoda taka sobie i kotlownia jeszcze nie zainstalowana pomyslalam o osuszaniu podzwonilam troche i koszty mnie zmrozily (rozpietosc cenowa od 1,5 do ..... 5 tysi!!), ale jednak zdecydowalam na chocby tydzien no i teraz wlasnie clou programu - pracownik firmy mial przyjechac po tygodniu zabrac sprzet (troche bylo mi smutno bo sciany do polowy mokre i woda kapie z sufitu), przyjechal i mowi "a wie Pani co? rozmawialem z prezesem i powiedzial, ze urzadzenia i tak slalyby w magazynie, a Pani taka osamotniona w tej budowie i taka dzielna, to zostawimy je u Pani jeszcze na tydzien bez zadnej doplaty" ...... no wcielo mnie zupelnie, myslalam ze snie albo ze to jakis haczyk, ale nie :) na serio zostawili i na serio nie wzieli dodatkowej kasy :) takze jesli ktos sie przymierza, to z reka na sercu moge polecic (poza tym obsluga jest bardzo mila ) i chyba moge podac nazwe? - firma sie nazywa Belfor, a przyjezdzal do mnie Pan Michał Sałuda i Janusz Mazepus ha, i sciany mam prawie suche no, i tyle w tym temacie, sory za dlugaski post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 10.11.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Czy nie ma ktoś orientacji, gdzie można kupić taniej drewno na więźbę niż po 760 zł/m3 netto? To cena za impregnowane zanurzeniowo. Kowalski w Inowlodzu i Dziki Andrespol tylko u Dzikiego gadaj z Karolem bo dziewczyny pracuja na premie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 10.11.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Dzięki. Właśnie wysłałam maila do Dzikiego, bo dostałam na niego namiary. A co z tym piaskowcem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.11.2006 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 złozylem papiery odbiorowe budynku do starostwa powiatowego i jak to mówilismy w czasach studenckich: niepewne oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 11.11.2006 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 RADEKKOW WYŚLIJ PROSZĘ MI NAMIARY NA TĘ BABKĘ OD WNĘTRZ NA PRIV. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 11.11.2006 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 ANISIA wyslij mi prosze namiary na Dzikiego od drewna , dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts