Contelek 11.11.2006 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Słuchajcie nie wiem jak Wy ale ja dostaje już torsji na widok ulotek kandydatów do koryta ,to już lekkie przegięcie na każdej klatce , słupie itpporozrzucane ,powyklejane , syf i śmieci wyborcze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radekkow 11.11.2006 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 RADEKKOW WYŚLIJ PROSZĘ MI NAMIARY NA TĘ BABKĘ OD WNĘTRZ NA PRIV. dzięki Wysłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 11.11.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 złozylem papiery odbiorowe budynku do starostwa powiatowego i jak to mówilismy w czasach studenckich: niepewne oczekiwania A wydaje mi sie, że dopiero zacząłeś budowę, pamiętasz? jak ten czas szybko leci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 11.11.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 ANISIA wyslij mi prosze namiary na Dzikiego od drewna , dzieki http://www.dziki.com.pl/index2.php?id=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 11.11.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 U mnie tynkowanie na dwa fronty leci - i sajgon w chałupie totalny W czwartek wchodzą z wylewkami - i chyba się zadepczą Ja w ramach relaksu pojechałam na polowanie Polowałam na gres - bo potrzebuję go dokładnie 78 m2. Jeździłam, szukałam, oglądałam - i albo mi sie nie podobał, albo nie ma 60x60, albo cena > 300 pln/m2. W odruchu rozpaczy weszłam do Villeroy&Boch - chociaż sama nałozyłam na siebie zakaz wstępu do tego sklepu na czas budowy Weszłam - i po 10 minutach wyszłam - co najlepsze wyszłam z fakturą za gres I stwierdzam, że od dzisiaj wchodzę do wszystkich sklepów - tych burżujskicj też Bo czasami mozna tam upolować coś ekstra za normalne pieniądze - a jakość obsługi jest troche inna niż np. w niektórych składach na Tuwima Aha - w cyklu wiadomości gminnych, to uprzejmie donoszę, że fizycznie rozpoczęta jest juz budową Ikea przy Pabianickiej. Na razie wywożą ziemie - i t piekną czarną ziemię, więc jesli ktoś by szukał, to zapraszam na Rudę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 11.11.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 złozylem papiery odbiorowe budynku do starostwa powiatowego i jak to mówilismy w czasach studenckich: niepewne oczekiwania ja też, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 11.11.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 DZieki Radekkow za namiary , Canna Tobie również dziękuję Wszystkim życzę udanego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 11.11.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 (...) W odruchu rozpaczy weszłam do Villeroy&Boch - chociaż sama nałozyłam na siebie zakaz wstępu do tego sklepu na czas budowy Weszłam - i po 10 minutach wyszłam - co najlepsze wyszłam z fakturą za gres a masz na mysli "nasza lazienke" na przybyszewskiego? bo tez wlasnie jestem na etapie wybierania kafli na podloge i sciany i na razie jedyne ktore mi sie podobaja to takie za trzy stowki (w fumino na lipowej - swoja droga rodzaje kafli jakie tam maja to po ptrostu szok estetyczny ), co z kolei mojej kieszeni sie juz nie za bardzo podoba pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 11.11.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 aha i mam do was pytanie (do tych, ktorzy juz sie "wylali" i klada kafle i parkiet)zrobilam piekny numer pod tytulem - roznica poziomow wylewki pod gres i parkiet. wynosi prawie 1,5 cm, bo parkieciarz poczatkowo mowil ze drewno to okolo 2-3 cm na wylewce, a kafle 1,5 cm. no i teraz klops, bo okazuje sie jednak ze na parkiet idzie 1,5 cm (juz z klejem).czy mial ktos podobny problem?czy roznica miedzy kuchnia (kafle) a salonem (parkiet) okolo 1 cm jest wyczuwalna w chodzeniu po tym?i czy, do jasnej ciasnej, jedynym wyjsciem jest skucie wierzchniej warstwy wylewki w kuchni??? i czy w ogole jest to mozliwe do zrobienia??help me, please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 11.11.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 RADEKKOW , przepraszam sprawdzilem ale namiarów brak jak możesz to spróbuj je wyslać ponownie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 11.11.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Radekkow , albo proszę wyślij na mój e-mail te namiary[email protected] dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 11.11.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Villeroy&Boch a na jakiej ulicy mieści sie ten sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 11.11.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 widzisz Contel zanim zdążyłam -przeczytać twoje woiłanie już masz namiary. Ja na razie czekam na odpowiedź od nich. Pewnie dopiero po niedzieli coś będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 11.11.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Dzięki. Właśnie wysłałam maila do Dzikiego, bo dostałam na niego namiary. A co z tym piaskowcem? Wstrzymywanie jest niezdroweee w tym tygodniu jedziemy z mmmadem komórę do Dzikiego masz na priv Kowalskiego znajdziesz w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 11.11.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 długinapisał: Wstrzymywanie jest niezdroweee w tym tygodniu jedziemy z mmmadem Nie, to nie. Napisz potem gdzie byliście i po ile kupiliscie ten piaskowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartel 11.11.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Witam i pozdrawiam wszystkich budowniczych z grupy łódzkiej a szczególnie mniejszość zgierską. Mam zamiar rozpocząć budowę w przyszłym roku i szukam odpowiedniej ekipy do wybudowania wymarzonego domku, działeczka znajduje się w Dąbrówce Wielkiej k. Zgierza i chyba gdzieś blisko ,,pszem" bo odległości do Oli z Proboszczewic - kropq są podobne. Witaj Będę mieszkał na ulicy Chabrowej (równoległa do Ciosnowskiej, łącząca Lipową i Kasztanową) i też zaczynam wczesną wiosną Ja dokładnie też będę budował na ul.Chabrowej trzecia działka po lewej stronie od ul.Lipowej. Ostro szukam wykonawcy ale ceny jakie do tej pory usłyszałem są chyba z księżyca. Może macie namiary na wykonawców z rozsądnymi cenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radekkow 11.11.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Radekkow , albo proszę wyślij na mój e-mail te namiary [email protected] dzięki Wysłałem na skrzynkę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 11.11.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 dzięki radekkow , doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 11.11.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 To będziemy sobie mogli przez okna pomachać Myślałem, że nikt w pobliżu się nie buduje, a tu proszę dwójka sąsiadów na dzień dobry Bartel i kropkq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 11.11.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 (...) W odruchu rozpaczy weszłam do Villeroy&Boch - chociaż sama nałozyłam na siebie zakaz wstępu do tego sklepu na czas budowy Weszłam - i po 10 minutach wyszłam - co najlepsze wyszłam z fakturą za gres a masz na mysli "nasza lazienke" na przybyszewskiego? bo tez wlasnie jestem na etapie wybierania kafli na podloge i sciany i na razie jedyne ktore mi sie podobaja to takie za trzy stowki (w fumino na lipowej - swoja droga rodzaje kafli jakie tam maja to po ptrostu szok estetyczny ), co z kolei mojej kieszeni sie juz nie za bardzo podoba pozdrawiam Nie - "Nasza Łazienka" jest troche bliżej Kilińskiego. Boskie wanny tam mają - kafle też fajne Salon Villeroya jest troche dalej w kierunku Przedzalnianej. Villeroy&Boch a na jakiej ulicy mieści sie ten sklep? Na Przybyszewskiego - między Kilińskiego a Przędzalnianą. Co ważne - są tam cuda_wianki typu prysznic-deszczownia za "jedyne" 40.000 zł ale też w miarę normalne cenowo ( powiedzmy średnia i wyższa półka) płytki i gresy - dodatkowo fajna obsługa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts