Anisia3 20.11.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Dzięki mmmad Jesteś wielki. A dasz namiar na Janosika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.11.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Dzięki mmmad Jesteś wielki. A dasz namiar na Janosika? E tam. Długi jest wiekszy Po prostu przejezdzam tamtedy... Wysylam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pozeracz 20.11.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Ludzie wrzuccie na luz z tymi cenami bo rzuce robote i zajme sie handlem ziemia z wykopow. Ikea jesli ziemi jest nadmiar to musi za jej wywoz i tak PLACIC. W tym celu wynajmuje firmy transportowe, ktorym wskazuje miejsce skladowania i oni sobie woza. Oni jak to oni, chca zeby bylo jak najmniej roboty, wiec im blizej beda mogli zrzucic tym dla nich lepiej. Jezeli macie dzialke w okolicy to po prostu trzeba sie dogadac z wozakiem zeby zrzucil za max 50 zlotych i oni beda zadowoleni bo zaoszczedza na paliwie, a Wy bo bedziecie mieli co chcieliscie. W zeszlym roku (a moze to juz dwa lata?) kiedy zrywali nawierzchnie z pabianickiej w Ksawerowie to placilem za kamaza fajnego piachu drogowego (dobrze sie zageszcza) 30 zlotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.11.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Ludzie wrzuccie na luz z tymi cenami bo rzuce robote i zajme sie handlem ziemia z wykopow. Ikea jesli ziemi jest nadmiar to musi za jej wywoz i tak PLACIC. W tym celu wynajmuje firmy transportowe, ktorym wskazuje miejsce skladowania i oni sobie woza. Oni jak to oni, chca zeby bylo jak najmniej roboty, wiec im blizej beda mogli zrzucic tym dla nich lepiej. Jezeli macie dzialke w okolicy to po prostu trzeba sie dogadac z wozakiem zeby zrzucil za max 50 zlotych i oni beda zadowoleni bo zaoszczedza na paliwie, a Wy bo bedziecie mieli co chcieliscie. W zeszlym roku (a moze to juz dwa lata?) kiedy zrywali nawierzchnie z pabianickiej w Ksawerowie to placilem za kamaza fajnego piachu drogowego (dobrze sie zageszcza) 30 zlotych. No ale wlasnie my nie mamy dzialek w okolicy a ziemi potrzebujemy. Na autostrade, ktora ma biec 1 km od mojej dzialki, na razie nie mam co liczyc... A czasem cos niecos zasypac trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 20.11.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Wiesz pozeracz ja byłam tam na miejscu i gadałam z kierowcami. Jest na miejscu włąściciel firmy i oni nie podejmą decyzji. On natomiast boi się jechać przez całe miasto, bo jego ciążąrówki mają niesprawne hamulce. Sama widziałam jak ziemię przerzucają na pole obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniarafal 20.11.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Ile teraz bierze hydraulik za punkt? Ten z ktorym rozmawialismy zazyczyl sobie 100 zl. Duzo, malo?pozdrawiam ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.11.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Ile teraz bierze hydraulik za punkt? Ten z ktorym rozmawialismy zazyczyl sobie 100 zl. Duzo, malo? pozdrawiam ania Malo. Ale dowiedz sie, co to dla niego punkt. Bo jak punkt - zimna, punkt ciepla, punkt - kanaliza, to wychodzi 300 zl... od umywalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 20.11.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 .... i czy nie dolicza jeszcze np za kucie pod rurki itp .... lepiej umawiać się za cała robotę na gotowo ( łatwiej mu powiedzieć 100 za punkt niż np 1000 za łazienkę ( a tak może policzyć np umywalka kab. i wanna 3*3*100 plus np odpowietrzenie) a jak zacznie doliczać za kucia itp to i 1500 może wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 20.11.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam! Jestem nowy i początkujący,rozpoczynam budowę domku w Andrespolu i od razu proszę o pomoc!Przyjmę lub kupię tanio używaną siatkę ogrodzeniową ze słupkami oraz używany barak lub garaż na budowę.Z góry dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.11.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 A ja jeszcze w "przyziemnych" tematach: szukam rowniez gruzu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 20.11.2006 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 mmmad ty nie cztasz tego forum uważnie? Przecież ja od dwóch miesięcy szukam kogoś kto zabierze kupę gruzu ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 21.11.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.11.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 A ja jeszcze w "przyziemnych" tematach: szukam rowniez gruzu... Zajrzyj na cegielnię przy Pomorskiej, wisiało tam duuuuże ogłoszenie :oddam gruz Jak zaglądałem to ładny czysty gruz ceglany. I transport będziesz miał blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
instalacje 21.11.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 moniq wysyłam telefony , spróbuj 507 167 154 500 333 614 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 21.11.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Anisia3 Długi Wiecie, ze najciemniej pod latarnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm3844 21.11.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 A ja jeszcze w "przyziemnych" tematach: szukam rowniez gruzu... mmmad mam ok 20 starych popękanych płyt stropowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.11.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Anisia3 Długi Wiecie, ze najciemniej pod latarnia... no to uważaj !!!!!!!!!!!!!!! żebyś się po ciemku nie pomylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 21.11.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam! Dzięki za wsażówki i dobre rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 21.11.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Hej Kończę temat ziemi - kolejne 5 MAN-ików zawitało na mojej działce Info dla wszystkich - ziemia przy "ikei" już sią kończy, jak dziś ładowaliśmy, to koparkowy specjalnie wybierał ładną a i tak zdarzały sie już korzenie i czasem żółty piach. Ale i tak jestem zadowolony. Oczywiście jest jeszcze kwestia co zrobia z ziemia rozrzucona po polach obok, ale to pewno wyjdzie na koniec budowy .. Pozdrawiam, Majki PS. To, że mają niesprawne samochody, to bujda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 21.11.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 A brałeś transport od nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts