długi 23.11.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 IVO czy o tych kosztach, to masz na myśli ziemię spod Ikei? Bo ja byłam tam dzisiaj. Niestety, do mnie do Nowosolnej daleko. Oni nie biorą takich fuch jak dowóz, bo mają niesprawne samochody. Przez miasto nie przejadą. Czy ktoś orientował się jak z innym, wynajętym transportem? Znalazłaś coś z ta ziemią? Ostatnio jechałam Janosika i niestety po ziemi została pustka. Zaczęli kopać Della na Olechowie tam też można się rozejrzeć, albo pogadać z panią HAlinką za Żwiromaxu,albo przejechać się na kopalnię na pomorską i pogadać bo tam zasypują stare wyrobisko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.11.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 ja też się złamałem na łazienkach i z bólem serca( czy raczej kieszeni) skorzystałem oj nie marudź - wynagradza Ci się w przyjemnym obcowaniu Na razie w obcowaniu a przyjemności mam nadzieję ,że mnie nie ominą Aggi, Długi - dajcie namiar na Beatkę-architekta, chętnie ją poznam Czy mogę poprosić o namiary na tę panią architekt? masz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_v_o 23.11.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Dzięki Długi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_v_o 23.11.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Długi chciałam Cię jeszcze zapytać czy współpracowałeś już z tą panią architekt, ale mniemam, że tak. Sądzę nawet, że jesteś bardzo zadowolony z współpracy. Czy możesz powiedzieć coś nt kosztów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwal 23.11.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Poszukuje lustra do łazienki które ma być wmontowane pomiedzy kafle.Polećcie jakiegoś szklarza który dotnie mi ładnie lustro, przywiezie i zamontuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 24.11.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Poszukuje lustra do łazienki które ma być wmontowane pomiedzy kafle. Polećcie jakiegoś szklarza który dotnie mi ładnie lustro, przywiezie i zamontuje jeżeli będzie Ci docinał to niech zeszlifuje boki po skosie - lepiej się później robi fugę i ładniej wygląda ( wczoraj widziałam takie montowane lustro i tak doradzał kafelkarz) Duże, ładne lustro - 300zł. Nie wiem gdzie właściciele kupowali. Też takie mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inka999 24.11.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Dzień w dzień jadę do pracy koło szklarza na Łagiewnickiej w Łodzi ...ale niestety numeru nie znam jak potrzebujesz jeszcze namiar to w poniedziałek jak bedę jechała do pracy to mogę spisać numer budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.11.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Dzień w dzień jadę do pracy koło szklarza na Łagiewnickiej w Łodzi ...ale niestety numeru nie znam jak potrzebujesz jeszcze namiar to w poniedziałek jak bedę jechała do pracy to mogę spisać numer budynku Coś koło 110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 24.11.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Ufff... nie potrzebuje piatego pozwolenia na budowe...Zmienilem lokalizacje przydomowej oczyszczalni, lokalizacje uzgodniono na ZUD i balem sie, ze bede musial kolejny raz przechodzic przez proces uzyskiwania pozwolenia zamiennego.Ale wystarczy jeszcze tylko oswiadczenie projektanta, ze roboty wykona sie zgodnie z warunkami technicznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 24.11.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Ufff... nie potrzebuje piatego pozwolenia na budowe... Zmienilem lokalizacje przydomowej oczyszczalni, lokalizacje uzgodniono na ZUD i balem sie, ze bede musial kolejny raz przechodzic przez proces uzyskiwania pozwolenia zamiennego. Ale wystarczy jeszcze tylko oswiadczenie projektanta, ze roboty wykona sie zgodnie z warunkami technicznymi. no to......ufffff http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.11.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Mam prośbę, pomóżcie koleżance: Gazeta przygotowuje pytania do radnych na otwarcie sesji"Czytelnicy "Gazety" nie pozwolą radnym się nudzić. Na pierwszą sesję przygotujemy dla każdego z nowych radnych listy z informacją: czego wyborcy od nich oczekują. Prosimy o pomoc Czytelników, bo Wy najlepiej wiecie, czego potrzebuje. Wasze prośby doręczymy im w poniedziałek, przed uroczystą sesją inauguracyjną. Piszcie na forum internetowym: http://www.gazeta.pl/lodz; mailujcie: [email protected] " W związku z tym prośba - czy możecie napisać z pytaniem "co dalej z pozwoleniami na budowę na terenach lasu Łagiewnickiego? Po jednym mailu. Jak będzie dużo pytań w jednej sprawie, może uznają ją za ważną i będą cisnąć radnych do zajęcia się problemem. Bo na razie wygląda, że prędzej maxy mi się rozpadną zanim zacznę tą budowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 24.11.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Ewa!trochę chaotycznie zrozumiałam o co chodzihttp://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_confused.gif Ale chcę pomóc, bo jak nie my, to kto? Na forum gazeta.pl są takie wątki: doradź radnym z okręgu...., o który chodzi? gdzie mam wpisać pytanie? odpowiedz, a napewno napiszę.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 24.11.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Witam"mpoplaw"- byłem w Z.G.M i oglądałem baraki, które będą w przetargu-wniosek: RUINA!- zgniłe podłogi,cieknące dachy, uszkodzone drzwi i okna i to za taką cenę, a transport-450zl. Więc z powrotem powracam do oferty kupna używanego garażu blaszanego lub barakowozu. Z góry dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 25.11.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.11.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 CannaChodzi żeby wysłać na adres [email protected]pytanie: co mają zamiar zrobić i kiedy, żeby wydawać pozwolenia na budowę na terenie lasu Łagiewnickiego i otuliny. Na razie wszystkie decyzje administracyjne są wstrzymane bez podania terminu (do zakończenia odwołań sądowych, co może trwać rok-dwa). Ktoś coś musi zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 25.11.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Ok, do agory napisałam. A co z forum.gazeta.pl ? tam też są wątki: doradź radnym, tylko nie wiem, w który okręg wpisać pytanie http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_redface.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.11.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 dzięki Canna, myślę, że maile wystarczą, byle dużo. Jak jest zainteresowanie to i temat jest ważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 25.11.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 EZS wysłałem maila. Przyznam się że podczytałem Twój dziennik i szczerze Ci współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwal 25.11.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Dzień w dzień jadę do pracy koło szklarza na Łagiewnickiej w Łodzi ...ale niestety numeru nie znam jak potrzebujesz jeszcze namiar to w poniedziałek jak bedę jechała do pracy to mogę spisać numer budynku Poprosze, przyda sie z pewnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 25.11.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Poszukuje lustra do łazienki które ma być wmontowane pomiedzy kafle. Polećcie jakiegoś szklarza który dotnie mi ładnie lustro, przywiezie i zamontuje. Łódź, Wawelska 7 - Mańkowski k. Bałuckiego Rynku (tego małego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts