gtca 14.01.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Spotkanie - Dla mnie Rolling Stones OK. Jeśli chodzi o spokój to może też być Pub "Dwie dłonie" ul Wólczańska - jakiś czas temu byłem tam w piątek i był spokój - może dlatego, że jest to pub "integracyjny" dla osób głuchoniemych - ale słyszącomówiących też oczywiście obsługuje . Wszelkie info: http://www.dwiedlonie.pl pozdr Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 14.01.2004 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Ja się zgadzam na wszystko Ciechanko, uszy do góry i bardzo proszę wyjść z tego dołka!!!!! Może by Ci Dzikus jakiś taniec szamański odtańczył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 15.01.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Nie takie to proste. Misio był chory(na całe szczęście już po chorobie), Dzikus jak na niego przystało pracuje jak szalony (ktoś musi zarabiać jakieś rozsądne pieniądze). Dobrze, że coś znów robią w domku. Może by zrobić jakąś rezerwację w lokalu. Kto wyraża chęć spotkania 23 stycznia o 19 (może być Wólczańska) proszę o inf na priva do mnie. Mianuję się sama na sekretarza grupy (organizatora spotkania). Ha, Ha!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rublow 15.01.2004 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Ciechanka, w ten sposób zostałaś pierwszym sekretarzem Ja chętnie przyjdę, będę się mógł już pochwalić projektem. W tych "Dwóch dłoniach" kiedyś byłem, całkiem tam sympatycznie, poza tym, faktycznie, da się pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 16.01.2004 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Ciechanka gratulacje wykazałaś się wzorową obywatelską postawą Myślę, że wyjdziesz z zimowego dołka, czego szczerze ci (wam) życzę. W takim razie skoro mamy miejsce i czas oraz sekretarza dopisuję się do listy. Pozd. Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 16.01.2004 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Ja tez sie pisze na spotkanie. Co prawda w 24go jade na nartym, ale przeciez cala noc nie bedziemy siedziec Bylem ostatnio w niedziele w Dwoch Dloniach i bylo dosyc glosno. Ale wszyscy, ktorzy tam byli niz pierwszy raz, mowili, ze zwykle jest ciszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 18.01.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 To ja Gosia )) i również zgładzam się na spotkanie 23.01.2004 w 2 dłoniach, ciekawe w ilu dłoniach mój los i budowa mojego domu?????? Pozdrawiam wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rublow 18.01.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Gosia, nie łam się. Będzie dobrze Jakby co to polecam http://www.jt.kielce.opoka.org.pl/ciekawostki/odstresuj_sie.html Dla porządku powiem, że wczoraj spotkaliśmy się z Gosią i z Forestem-Naturą w sprawie kominków i DGP. Uff... narezscie ktoś do mnie przemówił po ludzku, bo jak dotąd spotykałem głównie kominkarzy mówiących po chińsku. Pisałem zresztą o tym wcześniej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 18.01.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Kto wyraża chęć spotkania 23 stycznia o 19 (może być Wólczańska) JAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MILeq 18.01.2004 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Pick me up, Scotty Jak najbardziej piszę się na spotkanie w piątek, postaram się również dotrzeć z małżonką (w końcu co dwie głowy, to nie jedna!!!) Jaki jest "znak rozpoznawczy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 18.01.2004 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Jak zwykle - "Muratorek" w łapce! A gdzie dokladnie na Wólczańskiej jest ten pub? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MILeq 18.01.2004 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Jak dobrze pamiętam, to pub "Dwie dłonie" jest na Wólczańskiej, pomiędzy 6-go Sierpnia, a A. Struga po lewej stronie, mniej więcej w połowie drogi pomiędzy tymi ulicami. Pozdrawiam z "Muratorem" w łapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 18.01.2004 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Z tego co mi sie zdjae to jest gdzies na Wolczanskiej 40 czy jakos tak. Bedzie pewniej jak ktos potwierdzi. Rublow: Co Ty z tymi chomikami....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 19.01.2004 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Witam wszystkich. Zapowiada się, że spotkanie będzie ho ho. Zima jednak sprzyja integracji. Pozd. Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rublow 19.01.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Tommco - nie upieram się z chomikami Na http://www.jt.kielce.opoka.org.pl/?d=3 masz jeszcze susły (??) i żaby, jak wolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 19.01.2004 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Witam Łódzkich Budujących ! Czy ma ktoś namiary na jakiegoś fajnego ( i taniego ) geodetę w Łodzi ? Albo może kogoś polecić ? Byłbym wdzięczny za wszelkie namiary. Tak przy okazji : czy geodeta określa gdzie ma być wjazd na działke z drogi ( poprzez rów melioracyjny ) ? Ktoś to przerabiał ? Kto wyznacza miejsce wjazdu na posesję ? Dzięki i pozdrawiam, Majki PS. Dlaczego jak sie szykuje spotkanie, to mi zawsze coś wypada... ? Echhhh......, ja biedny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iro 20.01.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 W temacie geodety z Łodzi. Kiedy robiłem oczyszczalnię przydomową, projekt i odwierty organizował mi niejaki Krzysztof Bobrowski (0607 443 816). Młody, sympatyczny chłopak. Wszystko szło sprawnie i mogę go polecić. Nie wiem do końca, jaki zakres prac jest w stanie zrobić, ale warto zadzwonić i zapytać. Np. przy odwiertach posiłkował się jakimś znajomym. Finalnie wyszło mimo to sporo taniej, niż gdy pytałem innych geodetów i geologów. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 21.01.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 INFORMACJA O SPOTKANIU: PUB DWIE DŁONIE, ul. WÓLCZAŃSKA 40/42; 23 stycznia 2003 godz. 19.Dziś spróbuję zarezerwować stolik (jeśli to możliwe). Wygląda na to, że będzie nas około 10szt.DO MIŁEGO ZOBACZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MILeq 21.01.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Do miłego zobaczenia w piątek z Muratorem falującym w łapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 21.01.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Ciechanka jak znam życie będzie z 5 osób.Lepiej stolik na 6 osób. Pozdrowienia i do zobaczeniaLeszekPSna poprawę humoru można sobie pośpiewać:pośpiewaj z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts