Gość 2mm 29.11.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Spojrzalem w historie grupy. Raczej nie jestescie "Grzegorzem z Kalonki"...? Moze jakies podwojne M? A na temat, oczywiscie, nic nie wiem jeżeli podwójne M = 2mm to też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 29.11.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Spojrzalem w historie grupy. Raczej nie jestescie "Grzegorzem z Kalonki"...? Moze jakies podwojne M? A na temat, oczywiscie, nic nie wiem jeżeli podwójne M = 2mm to też nie. To nie mam wiecej typow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 29.11.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Gdzie sie w Lodzi lub okolicy kupuje zywe choinki (w doniczce, bez przycietych korzeni, zeby mozna ja bylo pozniej wsadzic do ogrodka)? I kiedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 29.11.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 W lipcu. To proste. Wtedy wiesz, że była sadzona wiosną lub jesienią ubiegłego roku, dała w doniczce będąc przyrost i odbudowała system korzeniowy. Kupowanie przed świętami... nawet mi się pisać nie chce. Mała doniczka, bo tańsza, mniej ziemi, lżejsze itp, a korzenie obciachane równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia i Maciek 29.11.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Spojrzalem w historie grupy. Raczej nie jestescie "Grzegorzem z Kalonki"...? Moze jakies podwojne M? A na temat, oczywiscie, nic nie wiem No raczej ciężko być Grzegorzem na M Chyba że coś nie tak zrozumiałem Zagadkę mają szansę odgadnąć jedynie pionierzy grupy łódzkiej... I wciąż podtrzymujemy pytanie o 'Zielone Wzgórza" M i M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 29.11.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 pomóżcie mi czy pustak MAXU22 z Kozłowic po 2,85zł za sztukę to drogo czy mało? nie orientowałam się w innych składach i nie wiem czy kupować a sprzedawca straszy mnie, że od pierwszego grudnia będzie droższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.11.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 ja kupowałam po 2,6 ale to w czerwcu. Zadzwoń do składu na śląską 87, budmag, niestety telefonu nie mają na pieczątce. Wtedy oni mieli najtaniej w Łodzi. A poza tym spokojnie przetrzymają ci do wiosny.Wszyscy mówią, że zdrożeje, ale ja myślę, że nie teraz, w końcu sezon się kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 29.11.2006 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Wydaje mi się rozsądna cena, bo słyszałam, że są już po 3 zł. Nie orientuję się w pustakach zbyt dobrze, ale cena zależy chyba od rozmiaru, czyli wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 30.11.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 30.11.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Nie znam cen maxa, mam dwie oferty na U-220 po 2.60 sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 30.11.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 mpoplaw wiem, że na ul. Łódzkiej w Zgierzu ... nawet obiecali przechować do wiosny!!telefon mogę ci podać ale dopiero na wieczór bo mąż z nimi rozmawiał i ma zapisany a wogóle to już mieszają mi się te Max-y .. U22.. . mini Max...chyba te wszystkie pustaki różnią się tylko wielkością....czy dobrze myślę????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 30.11.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 mpoplaw wiem, że na ul. Łódzkiej w Zgierzu ... nawet obiecali przechować do wiosny!! telefon mogę ci podać ale dopiero na wieczór bo mąż z nimi rozmawiał i ma zapisany a wogóle to już mieszają mi się te Max-y .. U22.. . mini Max... chyba te wszystkie pustaki różnią się tylko wielkością....czy dobrze myślę????? ogólnie tak , ale wymiarów to jest co nie miara klasyczny MAX 288x220x188 (długsc x wysokosc x szerokosć ) , ale mozna go kłasc po długosci lub szerokosci w tedy masz gruba sciane na 29 cm lub 19 cm uniMax lub U220 ma wymiray 250x220x188 do tego sa jeszcze miniMax o szerokosci 90(połówka Max) lub 120 wszystkie powyzej maja wysokosc 22 centymetrow , ale jak dobrze siie rozejrzysz po skladach to zobaczysz ze czesc cegielni ma tez wszystkie powyzsze pustaki w wysokosci 188 czyli niźsze (ja bym sie nacioł z tym nizszym Max-em z Kozłowic , cena była atrakcyjna , dostepnosc od reki , w ostatnim momecie okazało sie ze to ten nizszy Max i trzaba go wiecej , po szybkiej kalkulacji okazało sie ze oferta nie była juz taka atrakcyjna) pomijam wszystkie megaMaxy i tym podobne odmiany pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 30.11.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Wielkie dzięki Jacku oświeciłeś mnie, teraz już wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 30.11.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 mpoplaw podaje i namiar na ten skład budowlany w Zgierzu tel. 042 7162497 Uni Max 250/188 2,50za szt Uni Max 250/220 2,85za szt. ale tak jak w innych składach już się pytałam to od jutra 5% podwyżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartel 30.11.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 pszem Szukam kierownika budowy, czy sąsiad mógłby podzielić się namiarem (na priv), który otrzymał wcześniej od Radekkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartel 30.11.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Słyszałem opinie, że materiały dobrze jest kupować na przełomie stycznia i lutego bo wtedy jest zastój budowlany i materiały mogą być tańsze, ale wszystko zależne jest od tego jaka będzie zima a sezon budowlany może zacząć się wcześniej jeśli warunki pozwolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 30.11.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 a ja dziś dzwoniłam do kilku składów i oznajmili mi , że od jutra Kozłowice drożeją o 5%!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 30.11.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 mpoplaw Dzięki wielkie. Znalazłam w twoich postach. Zrobię tak jak TY. Może przejdzie. A zgodę na zjazd z drogi gminnej mam wydaną. Tylko nie mam kiedy po niego pojechać Mam o tyle dobrze że droga teraz jest gruntowa w przyszłości ma być poszerzona i zabiorą mi z mojej działki pas szerokości 5 metrów. To niech sami sobie robią projekt. A szerszą drogę mam zaznaczoną w mpzp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 30.11.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 pszem Szukam kierownika budowy, czy sąsiad mógłby podzielić się namiarem (na priv), który otrzymał wcześniej od Radekkow. wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 30.11.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 jacekot dzięki za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts