Luśka 21.01.2004 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Tdxls, chyba nie znasz życia, bo na pewno będzie nas więcej niż 5 sztuk!!! Sam zobaczysz Ale link do Volare EXTRA! Masz coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darwol 21.01.2004 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Witam Wszystkich! Jeśli tylko mnie nie zasypie gdzieś po drodze, to jestem na spotkaniu! Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iro 21.01.2004 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Jestem w trakcie przeprowadzki, ale powinienem być. Tyle ludzi - jak ja się wkupię Ehh, Luśka wyczuła odpowiedni moment... DO PIĄTKU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 22.01.2004 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Tdxls, chyba nie znasz życia, bo na pewno będzie nas więcej niż 5 sztuk!!! Sam zobaczysz Ale link do Volare EXTRA! Masz coś jeszcze? Wolę być pozytywnie zaskoczonym niż odwrotnie. Co do linków, według życzenia. Jak to robić zgodnie z przepisami Pozdrawiam Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 22.01.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Ja też polecam coś w rytmach latynowskich.... http://download.joemonster.org/ananaRMX.mp3 Na spotkaniu będę... Weźcie koniecznie zdjęcia Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 22.01.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Informuję że stolik na 8-10 osób zarezerwowałam od godz. 19. Kto przyjdzie pierwszy niech pyta o rezerwację dla grupy Muratora. Do miłego zobaczenia! (postaram się być pierwsza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 22.01.2004 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Witam, postaram się być w pierwszej 5:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 22.01.2004 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Ciechanko, jesteś wielka! Leszku, sprowokowaleś ludzików i od razu przyrosło Może niech pierwsi od razu dostawią jeszcze ze 2 stoliki Zdjęcia oczywiscie, ale na pewno wezmę tym razem aparat ! Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 23.01.2004 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Chlip,. chlip przywalona papierami, chyba niestety, nie dam rady zajrzec do Was (((((((. Jakbym nie dotarła to pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 23.01.2004 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Gosia, to weź te papiery ze sobą, ale zajrzyj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 26.01.2004 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Hmmmmmmmmmmmm, jest już powniedziałek, a tu na formu Łodziaków brak, ładnie zapiliście w tym pubie w piątek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 26.01.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Gosiu, aż długo nie balowaliśmy, ale było bardzo sympatycznie. Zgodnie z przepowiednią Luśki było tłocznie: Luśka, Ciechanka i w sumie 5-ciu panów. Myślę, że sami podzielą się wrażeniami.Na razie planujemy akcję wyjazdową do Warszawy na real ogólnopolski.Pozd.Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 26.01.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Eeeee, Leszku, było nas trochę więcej, bo moje dwie przyległości (Madzia i Maciej) choć nie forumowicze, ale sympatycy Jak wywołam zdjęcia to spróbuję gdzieś na forum umieścić. Ale faktem jest, że omówiliśmy akcję pt. wyjazd do Warszawy w lutym. Na dziś opcja jest taka, żebyśmy pojechali wszyscy pociągiem i również pociągiem tego samego dnia wrocili. Tak więc, bardzo proszę sobie zorganizować odpowiednio swoje rodzinno-towarzysko-zawodowe plany i montujemy silną grupe pod wezwaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 26.01.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Jako przyzwoity sekretarz informuję, że spotkanie a jakże się odbyło w następującym gronie: Luśka (plus Maciej i Magda), gtca, Mileq, Tommco, Iro, tdxls (Leszek), Darwol no i oczywiście ja. Było przemiło i mam nadzieję, że to nie ostatni raz. NIECH ŻAŁUJĄ CI CO NIE DOTARLI LUB NIE MOGLI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 26.01.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Eeeee, Leszku, było nas trochę więcej, bo moje dwie przyległości (Madzia i Maciej) choć nie forumowicze, ale sympatycy Lusia, przepraszam, masz rację, ze wstydu spiekłem raka. http://wiem.onet.pl/wiem/bmp/5686-447.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 26.01.2004 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 O kurczę, z takiego raka to by wyszła zupa rakowa dla całej grupy łódzkiej!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 27.01.2004 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Luśka a jak tam okno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 27.01.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Okno fatalnie. Pies z lekkim poczuciem winy, ale tak głupio spogląda, że raczej nie wie o co chodzi. Na wszelki wypadek tuli uszy i zajmuje górną pozycję na schodach. Wiecie, że ja jej jeszcze nigdy nie przylałam? Właściwie nie było nigdy za co, ale jak zobaczyłam to okno to miałam wielką ochotę. Tyle, że byłoby to zupełnie bez sensu. Wysłałam maila do Gorana (nie Bregovica ) z zapytaniem o możliwość wymiany tej pogryzionej listwy, ale jeszcze nie odpisali. Szewski poniedziałek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 27.01.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Luśka uszy do góry myślę, że Goran będzie równie dobry i fachowy jak Bregović. Czy, aby tylko suka znów nie wpadnie na podobny pomysł? Chociaż nie przychodzą mi do głowy żadne środki zradcze. PozdrawiamLeszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 27.01.2004 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Szkoda, że nie wiedziałam o spotkaniu, poprostu nie weszłam w klub budujących... Następnym razem poproszę o info na priv, to wtedy dostanę maila! Chętnie poznam innych "nawiedzonych budujących Łodziaków", poza tym jestem dopiero na etapie fundamentów, a więc potrzebuję całą masę namiarów na fachowców i materiały budowlane na kolejne etapy budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts