EZS 13.12.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Nie masz, bo nie robiłaś przyłącza prądu. Teraz czas zacząć. Musisz mieć: warunki przyłaczenia z Łódxkiego Zakładu Energetycznego, projekt przyłącza (od słupa do skrzynki) no i wykonawcę. Mnie projekt i formalności w ŁZE załatwiał wykonawca przyłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pooh 13.12.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Chyba zgubiłam gdzieś pozwolenie na budowę Wydadzą mi jakiś duplikat czy cuś? Wiecie ile to trwa? Wiemy. Sam zgubiłem pozwolenie na użytkowanie. Uzyskanie duplikatu trwało około tygodnia i czekoladę. Na marginesie dodam, że o pozwolenie na budowę pytają się wszyscy - jest to podstawowy dokument w Urzędzie Skarbowym, przy odbiorach prądu, gazu itp przy zameldowaniu chyba też chcieli... Zrobiłem sobie parę kopii i skan w fullkolorze- na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 13.12.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Jak ktoś ma zamiar budować z BK to styczeń /luty ma być powyżka 20% , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 13.12.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Warunki przyłączenia mam, pozostaje znależć wykonawcę, który zrobi też projekt. Dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sihaja 13.12.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Warunki przyłączenia mam, pozostaje znależć wykonawcę, który zrobi też projekt. Dzięki!! Projekt i wykonanie przyłączenia prądu do Twojej działki powinien zrobić ZE, jeżeli w warunkach napisali inaczej jest to niezgodne z przepisami Sihaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 13.12.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Warunki mam na starych zasadach, przed zmianami w przepisach. Dlatego ZE miga się, jak może. Jutro porozmawiam z panem z Urzędu Regulacji Energrtyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 13.12.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 13.12.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Jak ktoś ma zamiar budować z BK to styczeń /luty ma być powyżka 20% , Myślę, czy nie zrobic działówek z BK. Skąd masz tę informację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.12.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Jak ktoś ma zamiar budować z BK to styczeń /luty ma być powyżka 20% , Myślę, czy nie zrobic działówek z BK. Skąd masz tę informację? doobry kolega pracuje w branży .Czasami podrzuca jekieś info. Wczoraj pogadaliśmy i stąd BK +20 % po nowym roku, cergła nie tanieje a nawet niektóre cegielnie Podnoszą ceny o 2-3 grosze, ceramika -(przyzwoita) b/z, niestety nie tanieją ociepleniowe ponoć trzeba czekac do pierwszych śniegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markes 14.12.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Jak będziesz miał info o promocjach na ocieplenie lub sam steropian daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm3844 14.12.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Jak będziesz miał info o promocjach na ocieplenie lub sam steropian daj znać w temacie Pabianic i ocieplania to całkiem nieźle można się potargować w AKE na Partyzanckiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.12.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Jak będziesz miał info o promocjach na ocieplenie lub sam steropian daj znać w temacie Pabianic i ocieplania to całkiem nieźle można się potargować w AKE na Partyzanckiej. tak tylko ,że dzisiaj styro wszędzie w granicach 200 m3 .ja czekam na mróz i śnieg to może spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 15.12.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Czy 800 zł za wycenę kredytowanej nieruchomości to dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 15.12.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Czy 800 zł za wycenę kredytowanej nieruchomości to dużo? Przeciętnie Ani szczególna okazja ani szczególna drożyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 15.12.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Czy 800 zł za wycenę kredytowanej nieruchomości to dużo? Przeciętnie Ani szczególna okazja ani szczególna drożyzna A czy znasz może kogoś tańszego? bo pewna pani w pewnym banku poleciła mi inną panią która współpracuje z tym właśnie bankiem. Z sympatii dla tej pani powinienem się zdecydować na tą drugą panią, ale gdyby jakieś inne panie były tańsze to może wybrałbym te inne panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.12.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Czy 800 zł za wycenę kredytowanej nieruchomości to dużo? Wycena przez rzeczoznawcę ???? Z tego co mówi moja łajw to zdzierusy biorą jakiś procent od wartości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 15.12.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Jak bralem kredyt w mBanku, to dostalem od nich liste kikudziesieciu rzeczoznawcow, z ktorymi bank wspolpracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 16.12.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Czy 800 zł za wycenę kredytowanej nieruchomości to dużo? Przeciętnie Ani szczególna okazja ani szczególna drożyzna A czy znasz może kogoś tańszego? bo pewna pani w pewnym banku poleciła mi inną panią która współpracuje z tym właśnie bankiem. Z sympatii dla tej pani powinienem się zdecydować na tą drugą panią, ale gdyby jakieś inne panie były tańsze to może wybrałbym te inne panie Nikogo konkretnego nie mam. Swoja opinię co do ceny opieram na ty, że w Santanderze wycena nieruchomości miała mnie kosztować ok. 400 PLN, a w PKO BP ok. 1000 PLN. W Nordei też ok. 1000 PLN, a w Kredyt Banku chyba ok. 1500 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radekkow 16.12.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 W GE i Millenium wycena jest bezpłatnie Przynajmniej ja tak mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 16.12.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 W Fortisie, gdzie się zapożyczam, też mi dali listę rzeczoznawców - ale ceny mają dość podobne. Ale przecież nie musi to być chyba ktoś z ich listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts