mmmad 28.12.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 mmmad i rosa, jak duży macie pokój w którym stoi kominek? czy według Was kupiony wkład jest dobrze dobrany, nie jest za gorąco w pokoju? Ja mam salonokuchnie ok. 35 m2 bez drzwi. Jak za mocno napale, to robi sie goraco . Ale, tak jak pisalem, glownie trzymam zar do DGP i wydaje mi sie, ze jest ok, ale to subiektywne odczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.12.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Słuchajcie postarajcię się troszkę , przecież wielu z Was ma jakieś pozytywne doświadczenia z tanimi a dobrymi dekarzami U mnie wycena byla z m2 i obejmowala wszystko (folie, laty, kontrlaty, obrobki, rynny). Wiec ciezko porownywac z Twoja oferta, tym bardziej, ze dach trudny. Ja mialem wycene z 3 lub 4 firm na caly dach - roznily sie tylko iloscia akcesoriow i cena m2, wiec bylo latwiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.12.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Anisia3, notujesz, kto chce się spotkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 28.12.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Nie notuję kto chce się spotkać, bo pewnie przyjdą wszyscy chętni. A chcesz sprzedawać bilety? Mamy na razie dwie konkretne daty, podane przez mmmada, czyli 15 stycznia (poniedziałek) i 18 stycznia (czwartek) oraz prośbę o weekend. Zeby trzymać się na razie jednego tygodnia proponuję, aby to był 20 stycznia (sobota). Czy są jeszcze jakieś propozycje, czy już możemy głosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 28.12.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Słuchajcie postarajcię się troszkę , przecież wielu z Was ma jakieś pozytywne doświadczenia z tanimi a dobrymi dekarzami U mnie wycena byla z m2 i obejmowala wszystko (folie, laty, kontrlaty, obrobki, rynny). Wiec ciezko porownywac z Twoja oferta, tym bardziej, ze dach trudny. Ja mialem wycene z 3 lub 4 firm na caly dach - roznily sie tylko iloscia akcesoriow i cena m2, wiec bylo latwiej... mmmad może podpowiesz mi , którefirmy warto zwiedzić by dostać wycenę , acha i jak możesz powiedz czy dobrze myslę że dzięki takim firmom nic z materiałów nie zostaje , tzn oni wykonują dach a później płaci się za konkretną ilość dachówek , blachy lub folii? dobrze myślę że jak najmę dekarza na własną rękę to mogę zostać z jakimiś materiałami ? bo firma sprzada mi materiały według swoich wyliczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 28.12.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Słuchajcie postarajcię się troszkę , przecież wielu z Was ma jakieś pozytywne doświadczenia z tanimi a dobrymi dekarzami U mnie wycena byla z m2 i obejmowala wszystko (folie, laty, kontrlaty, obrobki, rynny). Wiec ciezko porownywac z Twoja oferta, tym bardziej, ze dach trudny. Ja mialem wycene z 3 lub 4 firm na caly dach - roznily sie tylko iloscia akcesoriow i cena m2, wiec bylo latwiej... mmmad może podpowiesz mi , którefirmy warto zwiedzić by dostać wycenę , acha i jak możesz powiedz czy dobrze myslę że dzięki takim firmom nic z materiałów nie zostaje , tzn oni wykonują dach a później płaci się za konkretną ilość dachówek , blachy lub folii? dobrze myślę że jak najmę dekarza na własną rękę to mogę zostać z jakimiś materiałami ? bo firma sprzada mi materiały według swoich wyliczeń acha no i vat , jak nie zlece firmie w ktorej kupuje dachówkę montażu , to płace za nią 22 %vatu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 28.12.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Zeby trzymać się na razie jednego tygodnia proponuję, aby to był 20 stycznia (sobota). Głosuję za sobotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.12.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Nie notuję kto chce się spotkać, bo pewnie przyjdą wszyscy chętni. A chcesz sprzedawać bilety? Niezla mysl! Kazdy na spotkanie przychodzi z cegla (taki znak rozpoznawczy), wybieramy metode glosowania i ten kto wygra, zabiera wszystkie cegly na swoja budowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 28.12.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 zabiera wszystkie cegly na swoja budowe... ja mam tylko pustaki temu kto wygra może przydać się przyczepka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszCCS 28.12.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 oraz prośbę o weekend. Ja tez sie pod tym podpisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.12.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ja mam tylko pustaki Wpadnij wczesniej do Anisi, najlepiej z koparka. Ja od niej dostalem trzy wywrotki cegiel . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 28.12.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ja mam tylko pustaki Wpadnij wczesniej do Anisi, najlepiej z koparka. Ja od niej dostalem trzy wywrotki cegiel . I to by było na tyle. Teraz mogę zaproponowac co najwyżej kilka sztuk. Reszta zostaje na mój podjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia i Maciek 28.12.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 My będziemy niezależnie od wybranego dnia, chociaż przyznam, że sobota była by chyba najlepsza - z racji pracy w tygodniu do późna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.12.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Sobota jest OK. Poniedziałek czy czwartek też może być. Byle nie piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 28.12.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Ja też za sobotą. Ale będzie zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 28.12.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Podpowiedzcie mi proszę czy gdzieś mogę wypożyczyć jakąś dmuchawę czy nagrzewnicę do wysuszenia tynków gipsowych. Ktos chwalil ekipe od osuszania wylewek, ale nie moge znalezc tego postu - moze ktos kojarzy? monika sklerotyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz 28.12.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Witam Wszystkich, ja trochę z innym tematem, może ktoś miał podobną potrzebę. Muszę "dorwać" wykonawcę, który nie chce pojawić się na budowie i naprawić usterki i nie odbiera telefonów. Jest umowa, są pokwitowania odbioru zaliczek. Myślimy nad urzędem skarbowym, bo nie wystawił nam jeszcze faktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 28.12.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 GOCHASZ jak masz adres to go odwiedź , zrób mu wstydu i ogłoś jego namiary na forum może będzie miał mniej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia i Maciek 28.12.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Czyżby zatem klarowało się że spotkanie w sobotę 20stego? A o której i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 28.12.2006 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Witam Wszystkich, ja trochę z innym tematem, może ktoś miał podobną potrzebę. Muszę "dorwać" wykonawcę, który nie chce pojawić się na budowie i naprawić usterki i nie odbiera telefonów. Jest umowa, są pokwitowania odbioru zaliczek. Myślimy nad urzędem skarbowym, bo nie wystawił nam jeszcze faktury. Zapłaciłaś wszystko ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts