Anisia3 02.01.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Mówisz. Masz Za sobota opowiedzieli się: Kropkq, Mateusz CCS, Madzia i Maciek, EZS, Dorota SZymczak. Plus Pablo 1979, który liczony jest do każdej kategorii dniotygodniowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.01.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Ja np. około 500 metrów. To my musimy być sąsiadkami? No w każdym razie mniej więcej... Ja z Łagiewnickiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.01.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 A tak poza tym to coś nas mało. A co pszem, mm34..coś tam, dorasz i inni? Do kropiego to trzeba będzie chyba zaproszenie wysłać, bo już do nas nie wpada... A co do mapki, był taki pomysł rok temu i umarł. Od razu podniosły się głosy, że to mapa dla złodzieji z dokładną lokalizacją miejsc pracy i zdjęciami właściceli, żeby wiedzieli na kogo uważać. Acha, jeszcze z gotową inwentaryzacją. Mnie to nie rusza, nie mam czym jeszcze się chwalić, ale ci co mają okna, piece CO itd mogą się trochę obawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 02.01.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 EZS ja też się boję złoczyńców, bo choć na razie chwastowisko to potem może San Francisco i dlatego nie będę się chwalił gdzie dokładnie zamieszkam Co do spotkania, to raczej się dostosuję do większości, chyba że spadnie śnieg, dużo śniegu, to wtedy urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 02.01.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 to może kto nie chciałby być na mapce to by nie był a kto się nie boi US lub złodzieji to mógłby podac swoje dane lub odkryć swoją twarz chętni pewno by się znaleźli złodzieje czyhają tylko na bardzo bogatych ludzi , ale być może są b. bogaci wśród nas i tacy którzy chcą sie ukryć - mają do tego prawo ale ta druga grupa może też istnieje - tylko kto ma takie zdolnośći komputerowe i zają by się tym spotkanie tuż tuż zdjęcia by się przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 02.01.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 dlatego nie będę się chwalił gdzie dokładnie zamieszkam a ja wiem ale nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 02.01.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Do Gochasz Zajrzyj do Kodeksu Cywilnego. Są tam artykuły odnośnie umów i kar za niewywiązanie się. Kiedyś wysłałam na adres domowy wezwanie do wywiązania się z umowy z powołaniem się na zapisy Kodeksu Cywinego i szybko odniosło skutek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 02.01.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Długo się już znają ci którzy się umawiają na spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 02.01.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Internetowo - to zależy kiedy kto się dołączył , osobiście - różnie bywa. Ja znam długiego i mmmada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 02.01.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 ja nam osobiście canne , to dzięki forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 02.01.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 internetowo myślałyśmy z canną , że znamy pszema ale okazało sie , że nas nieźle zwodził..... przemiły, młody chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 02.01.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 11małgosia a tobie jaki termin odpowiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 02.01.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Anisia3Ja też mam do manufaktury coś koło 500 metrów. Na jakiej uliczce mieszkasz?Ja na Limanowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 02.01.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 internetowo myślałyśmy z canną , że znamy pszema ale okazało sie , że nas nieźle zwodził..... przemiły, młody chłopak Ładnie to tak prać publicznie nasze brudy? A myślałem że uczuciu, które nas łączy, obce jest pojęcie wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.01.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 ja jestem ze starszej kadry zaczołem 2 lata temu i byłem na jednym spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 02.01.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Anisia3 Ja też mam do manufaktury coś koło 500 metrów. Na jakiej uliczce mieszkasz? Ja na Limanowskiego. Ja też mam bliziutko, ale nie powiem gdzie mieszkam bo się boję złego wilka http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia i Maciek 02.01.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Potwierdzamy obecność na spotkaniu 20stego, prosimy tylko o podanie dokladnego miejsca oraz godziny. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 03.01.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Canna i Anisia3. Zapraszam do mnie na kawusię i ciasto domowej roboty. Tylko kiedy wam pasuje? Drzwi stoją otworem dla gości. Kura domowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 03.01.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Mówisz. Masz Za sobota opowiedzieli się: Kropkq, Mateusz CCS, Madzia i Maciek, EZS, Dorota SZymczak. Plus Pablo 1979, który liczony jest do każdej kategorii dniotygodniowej no to tez z checia dopisze sie do listy uczestników spotaknia , osobisicie bardziej wole w tygodniu , ale moze byc sobota nie wiem czy wy tez macie taka jazde jak ja ?, zakończyłem juz okreslony etap budowy na ten rok , a teraz cały czas rozmyslam nad tym gdzie dać gniazdko elektryczne , a gdzie położyć instalacje do odkurzacza centralnego , a gdzie roprowadzić kanały do dystrybucji goracego powietrza z kominka , a ile dać ocieplenia (12 a moze 15 ) ................ i tak bez końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sihaja 03.01.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Ja np. około 500 metrów. To my musimy być sąsiadkami? No w każdym razie mniej więcej... Ja z Łagiewnickiej. Ja też teraz mieszkam na Łagiewnickiej OLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts