Anisia3 03.01.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Otoczyłyśmy Manufaktuirę, że aż miło. Ja akurat z drugiej strony, od Polesia. Dorota Szymczak może dzisiaj nie, ale na pewno przyjdę. Bardzo lubię ciasto domowe i kawusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 03.01.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 No i po co ja sie wyprowadzalem do tej Nowej Solnej? Mieszkalbym dalej na Kozinach, wpadlbym na kawe i obiadek do Doroty, w sobote nie musialbym sie zrywac wczesnir rano o 12-tej, zeby juz na 16-ta zdazyc do Manufaktury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 03.01.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Dorota Szymczak napisała Canna i Anisia3. Zapraszam do mnie na kawusię i ciasto domowej roboty. Tylko kiedy wam pasuje? Drzwi stoją otworem dla gości. Kura domowa. Szkoda, że nie mieszkam bliżej Was może też by mnie Dorota zaprosiła na to domowe ciastko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 03.01.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Zapraszam , zapraszam tylko pierw wcześniej ustalimy kiedy żebym coś mogła uszykować. A jak wpadniecie nagle to pójdę do cukierni Ps.W mieszkaniu mam cztery krzesła i stołek ( do siedzenia) jak komuś nie przeszkadza to można siedzieć na podłodze.czy kanapie. Także zapraszam serdecznie mmmad przyjdź także , przecież nie mieszkasz na księżycu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 03.01.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 mmmada co powiesz na gołąbki w białej kapuście z nadzieniem z mięsa i ryżu w sozie pomidorowym. Pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 03.01.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Dorota Dziękuję za zaproszenie może jak się dogadam z canną (też Dorota) to wpadniemy na pyszne ciastko coś mi podpowiada, że jesteś wspaniałą kucharką a wtedy to na czym się siedzi nie odgrywa żadnej roli Ja od siebie mogę przynieść coś do popicia- jakiś kompocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 03.01.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Ps.W mieszkaniu mam cztery krzesła i stołek ( do siedzenia) jak komuś nie przeszkadza to można siedzieć na podłodze.czy kanapie. Także zapraszam serdecznie I tak jesteś lepsza, bo ja nie mam ani jednego krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 03.01.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Tylko zaznaczam jak domowe to mówcie wcześniej bo mężuś na mnie krzyczy że robi się za bardzo okrągły. No cóż kochanego ciała nigdy za dużo. Moja wina że lubi pojeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 03.01.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Moja wina że lubi pojeść. obawiam się ,że troszkę Twoja : 1) wyśmienicie gotujesz i pieczesz 2) może mało spala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 03.01.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 1.Gotowanie to dla mnie fajna zabawa tylko nie lubię zmywać. 2. Ze spalaniem miał przymusowy przestuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 03.01.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Tylko zaznaczam jak domowe to mówcie wcześniej bo mężuś na mnie krzyczy że robi się za bardzo okrągły. No cóż kochanego ciała nigdy za dużo. Moja wina że lubi pojeść. jesli moge sie wtracicć to wg mnie to Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 03.01.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Do Anisi3 Jestem was ciekawa więc przyjdę na spotkanie niezależnie od terminu (byleby nie w tygodniu do 16.00) . Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 03.01.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Zapraszam , zapraszam tylko pierw wcześniej ustalimy kiedy żebym coś mogła uszykować. A jak wpadniecie nagle to pójdę do cukierni Ps.W mieszkaniu mam cztery krzesła i stołek ( do siedzenia) jak komuś nie przeszkadza to można siedzieć na podłodze.czy kanapie. Także zapraszam serdecznie mmmad przyjdź także , przecież nie mieszkasz na księżycu To może i ja bym wpadł, służbowo Jestem przekupny i lubię szarlotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 03.01.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Zapraszam , zapraszam tylko pierw wcześniej ustalimy kiedy żebym coś mogła uszykować. A jak wpadniecie nagle to pójdę do cukierni Ps.W mieszkaniu mam cztery krzesła i stołek ( do siedzenia) jak komuś nie przeszkadza to można siedzieć na podłodze.czy kanapie. Także zapraszam serdecznie mmmad przyjdź także , przecież nie mieszkasz na księżycu To może i ja bym wpadł, służbowo Jestem przekupny i lubię szarlotkę a dlaczego trzeba Cię przekupywać? http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 03.01.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 jacekot dobra moja wina że gotuje ale jego że przychodzi z pracy po 21 i zjada obiadek. pszem ty też jesteś łasuch , to dla Ciebie szarlotka. Tylko trza iść na rynek po renety bo to są najlepsze jabłka na szarlotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 03.01.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Ja też chcę szarlotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 03.01.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 mmmada co powiesz na gołąbki w białej kapuście z nadzieniem z mięsa i ryżu w sozie pomidorowym. Pasuje? Zrob worek tych golabkow i wpadnij ogladac te tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm3844 03.01.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 A tak poza tym to coś nas mało. A co pszem, mm34..coś tam, dorasz i inni? Do kropiego to trzeba będzie chyba zaproszenie wysłać, bo już do nas nie wpada... Jak najbardziej się wpraszam na każde spotkanie. Jestem ugodowy dostosuję się do terminu i miejsca. Faktura jak najbardziej mi odpowieda i termin 20 stycznia też. Tylko konkretnie gdzie bo w tym gigancie trochę kiepsko się orientuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm3844 03.01.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 a teraz z innej beczki.Jak qur....a komuś kiedykolwiek przyjdzie na myśl przyznać się w banku przy braniu kredytu , że któreś z kredytobiorców prowadzi działalność to niech od razu strzeli sobie w głowe. Jak się qur...a pochwaliłem w Millenium i mam. Moje dochody starczają do zdolności ale dopatrzyli się , że żonka ma stratę tzw. podatkowe czerwone zero. No i się qur...a zaczęło. Śmiejscie się , śmiejcie się... Na dokładkę dodam , że pracuję w kredytach. Uczciwy chciałem qur...a być. To mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm3844 03.01.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Pie...yć bank. Jak się okazuję z zakupami też dałem ciała. Potrzebuję namiary na pustaki U-220. Szt. ok 5000. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts