Dorota szymczak 04.01.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Ta, wezmę ze sobą szarlotkę i mnie pogonią bo zrobię im konkurencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.01.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 [To ja chyba tez przyjde z osoba towarzyszaca... Mysle, ze 16-ta to dobra godzina. Powiem żonie i będziesz miał prze.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 05.01.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 OK. Widzę, że już spokojnie będę mogła zabrać dziecko, pójdzie sobie na plac zabaw....To ja chyba tez przyjde z osoba towarzyszaca... Mysle, ze 16-ta to dobra godzina. Powiem żonie i będziesz miał prze.......... Ot, pies ogrodnika Tez ze soba wez dziewczyne i nie marudz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.01.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 OK. Widzę, że już spokojnie będę mogła zabrać dziecko, pójdzie sobie na plac zabaw....To ja chyba tez przyjde z osoba towarzyszaca... Mysle, ze 16-ta to dobra godzina. Powiem żonie i będziesz miał prze.......... Ot, pies ogrodnika Tez ze soba wez dziewczyne i nie marudz. Oj głupi........ przecie dziewczyny same przyjdą a niektóre bez mężów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 05.01.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Oj głupi........ przecie dziewczyny same przyjdą a niektóre bez mężów No tak... A niektore to jeszcze z jedzeniem Ja sie po prostu asekuruje, bo Ty pewnie znow czar rzucisz i mnie zostana do omawiania pustaki z pozostalymi nie-czarownikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.01.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 mmmad lepiej powiedz cwu. masz z cyrkulacją czy bez i jaka najdalsza odległość ponktu poboru od pieca ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.01.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Oj głupi........ przecie dziewczyny same przyjdą a niektóre bez mężów No tak... A niektore to jeszcze z jedzeniem Ja sie po prostu asekuruje, bo Ty pewnie znow czar rzucisz i mnie zostana do omawiania pustaki z pozostalymi nie-czarownikami. nooo jedna nawet powiedziała do mnie dzisiaj kochanie ............... czy to może coś znaczyć ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terka 05.01.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam Już od dwóch miesięcy Was podglądam, a że to nieładnie więc postanowiłam się ujawnić. W tym czasie zdązyłam się już od Was zarazić wszystkimi możliwymi chorobami, które można nazwać jednym słowem "budowa". Zamiast zajmować się rodziną siedzę i czytam, czytam ..... . Pozdrowienia dla całego forum i mam nadzieję ze 20 się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.01.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam Już od dwóch miesięcy Was podglądam, a że to nieładnie więc postanowiłam się ujawnić. W tym czasie zdązyłam się już od Was zarazić wszystkimi możliwymi chorobami, które można nazwać jednym słowem "budowa". Zamiast zajmować się rodziną siedzę i czytam, czytam ..... . Pozdrowienia dla całego forum i mam nadzieję ze 20 się spotkamy witaj w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 05.01.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 mmmad lepiej powiedz cwu. masz z cyrkulacją czy bez i jaka najdalsza odległość ponktu poboru od pieca ????????????? Mam cyrkulacje dzialajaca w oparciu o programator czasowy (tygodniowy ~30 zl w Castoramie, mozna nim wiele zdzialac). Najdalsza odleglosc to bedzie tak ok. 9m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 05.01.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Oj głupi........ przecie dziewczyny same przyjdą a niektóre bez mężów No tak... A niektore to jeszcze z jedzeniem Ja sie po prostu asekuruje, bo Ty pewnie znow czar rzucisz i mnie zostana do omawiania pustaki z pozostalymi nie-czarownikami. nooo jedna nawet powiedziała do mnie dzisiaj kochanie ............... czy to może coś znaczyć ??????? http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif do mnie jeden wczoraj też tak powiedział i jeszcze czepiał się mojego malutkiego avatarka, jakaś epidemia???????? http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majkel_B 05.01.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 TYNKI, TYNKI, TYNKI, TYNKI, TYNKI, TYNKI, TYNKI, TYNKIproszę dajcie namiary na solidnych wykonawców, gipsowe lub cw, decyzja jeszcze nie zapadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 05.01.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam! Przepraszam za temat,który jest nie w tym miejscu, ale może będzie miał tu odzew,ponieważ w "Ogłoszeniach drobnych" nie było przez miesiąc wiadomości. Pilnie kupię używany blaszak lub garaż blaszany oraz używane słupki ogrodzeniowe. Z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 05.01.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam! Przepraszam za temat,który jest nie w tym miejscu, ale może będzie miał tu odzew,ponieważ w "Ogłoszeniach drobnych" nie było przez miesiąc wiadomości. Pilnie kupię używany blaszak lub garaż blaszany oraz używane słupki ogrodzeniowe. Z góry dzięki za info. Monika miała jakiś czas temu garaż blaszany na sprzedaż, ale nie wiem czy już go sprzedała a ostatnio mało tu zagląda. Zapytaj na priv albo e-mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.01.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Oj głupi........ przecie dziewczyny same przyjdą a niektóre bez mężów No tak... A niektore to jeszcze z jedzeniem Ja sie po prostu asekuruje, bo Ty pewnie znow czar rzucisz i mnie zostana do omawiania pustaki z pozostalymi nie-czarownikami. nooo jedna nawet powiedziała do mnie dzisiaj kochanie ............... czy to może coś znaczyć ??????? http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif do mnie jeden wczoraj też tak powiedział i jeszcze czepiał się mojego malutkiego avatarka, jakaś epidemia???????? http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif małe jest piękne ....a może to............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 05.01.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Oj głupi........ przecie dziewczyny same przyjdą a niektóre bez mężów No tak... A niektore to jeszcze z jedzeniem Ja sie po prostu asekuruje, bo Ty pewnie znow czar rzucisz i mnie zostana do omawiania pustaki z pozostalymi nie-czarownikami. nooo jedna nawet powiedziała do mnie dzisiaj kochanie ............... czy to może coś znaczyć ??????? http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif do mnie jeden wczoraj też tak powiedział i jeszcze czepiał się mojego malutkiego avatarka, jakaś epidemia???????? http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif małe jest piękne ....a może to............ to, to http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif no i kto powiedział pierwszy????? i co to znaczy???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 05.01.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 witam- " canna" Dzięki za odpowiedż. Mam do Ciebie pytanie- proszę podaj mi Moniki nazwę użytkownika, poinieważ wyszukarka forum nie akceptuje słowa: " Monika".Czekam na odpowiedż- pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 05.01.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 witam- " canna" Dzięki za odpowiedż. Mam do Ciebie pytanie- proszę podaj mi Moniki nazwę użytkownika, poinieważ wyszukarka forum nie akceptuje słowa: " Monika". Czekam na odpowiedż- pozdrawiam. moniqa_1977 proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 05.01.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam Już od dwóch miesięcy Was podglądam, a że to nieładnie więc postanowiłam się ujawnić. W tym czasie zdązyłam się już od Was zarazić wszystkimi możliwymi chorobami, które można nazwać jednym słowem "budowa". Zamiast zajmować się rodziną siedzę i czytam, czytam ..... . Pozdrowienia dla całego forum i mam nadzieję ze 20 się spotkamy Witaj kobieto Nie żebym się czepiał, ale gdzie Ci mężczyźni, co kiedyś musieli zasadzić drzewo, zmajstrować jakiegoś dzidziusia i wybudować DOM Ale tak poważnie, życzę Ci takiego samego, miłego przyjęcia, jakie i mnie spotkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 05.01.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 pszem terka jest naszą sąsiadką tylko, że z drugiej strony drogi jedynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts