Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Już od dwóch miesięcy Was podglądam, a że to nieładnie więc postanowiłam się ujawnić. W tym czasie zdązyłam się już od Was zarazić wszystkimi możliwymi chorobami, które można nazwać jednym słowem "budowa". Zamiast zajmować się rodziną siedzę i czytam, czytam ..... .

Pozdrowienia dla całego forum i mam nadzieję ze 20 się spotkamy

:)

Witaj kobieto 8)

Nie żebym się czepiał, ale gdzie Ci mężczyźni, co kiedyś musieli zasadzić drzewo, zmajstrować jakiegoś dzidziusia i wybudować DOM :o

Ale tak poważnie, życzę Ci takiego samego, miłego przyjęcia, jakie i mnie spotkało :)

Hej

Cytuję teraz mojego męża:

"Mam dwóch synów z których jestem dumny, co do drzew to zasadziłem już spory las, problemów życia się nie boję, komputer służy mi do konkretnych celów, a pogaduchy pozostawiam żonie. Dom to tylko kolejna rzecz z którą na pewno sobie poradzimy. Pozdrawiam wszystkich na forum. Wojtek"

Myślę że wszyscy spotkamy się 20, wybieramy się razem z mężem.

:)

Byłam dziś w Manufakturze i oglądałam miejsce naszego spotkania Bierhalle - browar + restauracja mi osobiście się tam podoba http://www.bierhalle.pl/restauracja.php?e=jedzenie jedzonko też fajnie wygląda , sale dla palących i nie palących :D :wink:

i obok zauważyłam napis , sala zabaw dla dzieci z profesjonalną opieką :lol: :lol: :lol: dla tych co przyjdą z dziećmi :lol:

jestem za :lol: :lol: :lol:

Dzień dobry Grupo Kochana :D

zgłaszam wolę uczestnictwa w spotkaniu, wola ta może zostać zniweczona przez proces pakowania dobytku do worów :roll: Bo to już przeprowadzka :D . Zobaczymy...

ale ten długi tu bajeruje 8) :lol: zalecam wzmożona ostrożność... to okropny lowelas, a ca gorsza deprawuje kolege mmmad'a :wink: :wink:

a teraz z innej beczki.

Jak qur....a komuś kiedykolwiek przyjdzie na myśl przyznać się w banku przy braniu kredytu , że któreś z kredytobiorców prowadzi działalność to niech od razu strzeli sobie w głowe. Jak się qur...a pochwaliłem w Millenium i mam.

Trzeba było nas zapytać. Mój mąż też prowadzi działalność i zarządali od niego takich rzeczy, o których w ogóle nie wiedział, że istnieją m.in. konto techniczne na poczcie, że wpłaca składki ZUS. :evil: :evil:

Po raz kolejny okazało się, że PKO BP - może nie ideał - ale traktuje ludzi bardziej po ludzku i bez problemów dostaliśmy od nich kredyt.

A wracając do spotkania. Skoro juz mamy datę i miejsce, to ustalmy godzinę. Spotkać możemy się w BRowarze. Jest na parterze naprezciwko sali zabaw dla dzieci. Tam jest dużo miejsca. Jak nam nie będzie odpowiadało to pójdziemy gdzie indziej.

Potwierdzam - ja akurat miałam jazdy ze wzgledu na dość krótki (8 m-cy) okres prowadzenia działalności...

Zdecydowana wiekszość banków w ogóle nie chciała ze mną gadać :evil:

Jak na razie własnie PKO BP i KredytBank podeszły do tematu w najsensowniejszy sposób i zapropnowały normalne warunki kredytu...

Do Gochasz

Zajrzyj do Kodeksu Cywilnego. Są tam artykuły odnośnie umów i kar za niewywiązanie się. Kiedyś wysłałam na adres domowy wezwanie do wywiązania się z umowy z powołaniem się na zapisy Kodeksu Cywinego i szybko odniosło skutek...

Dzięki, na razie mam potwierdzenie odebrania jednego wezwania i nic, totalna zlewka. A nie o to mi chodziło - chcieliśmy aby przyszedł i naprawił, ale widać że jak nie idzie po dobroci to trzeba inaczej ......

Dzień dobry Grupo Kochana :D

zgłaszam wolę uczestnictwa w spotkaniu, wola ta może zostać zniweczona przez proces pakowania dobytku do worów :roll: Bo to już przeprowadzka :D . Zobaczymy...

No to witaj w gminie, Sasiadeczko :D

ale ten długi tu bajeruje 8) :lol: zalecam wzmożona ostrożność... to okropny lowelas, a ca gorsza deprawuje kolege mmmad'a :wink: :wink:

Jakby tak Długi 80% dochodów i energii przeznaczał na budowę, to może obaj byśmy już skończyli budowy :)