mm3844 05.01.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 ="długi małe jest piękne ....a może to............ małe jest piękne ale duży może więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_v_o 05.01.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Pie...yć bank. Jak się okazuję z zakupami też dałem ciała. Potrzebuję namiary na pustaki U-220. Szt. ok 5000. Z góry dziękuję. Zapytaj w Elmirze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 05.01.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 pszem terka jest naszą sąsiadką tylko, że z drugiej strony drogi jedynki I skąd Ty to wszystko wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terka 05.01.2007 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam Już od dwóch miesięcy Was podglądam, a że to nieładnie więc postanowiłam się ujawnić. W tym czasie zdązyłam się już od Was zarazić wszystkimi możliwymi chorobami, które można nazwać jednym słowem "budowa". Zamiast zajmować się rodziną siedzę i czytam, czytam ..... . Pozdrowienia dla całego forum i mam nadzieję ze 20 się spotkamy Witaj kobieto Nie żebym się czepiał, ale gdzie Ci mężczyźni, co kiedyś musieli zasadzić drzewo, zmajstrować jakiegoś dzidziusia i wybudować DOM Ale tak poważnie, życzę Ci takiego samego, miłego przyjęcia, jakie i mnie spotkało Hej Cytuję teraz mojego męża: "Mam dwóch synów z których jestem dumny, co do drzew to zasadziłem już spory las, problemów życia się nie boję, komputer służy mi do konkretnych celów, a pogaduchy pozostawiam żonie. Dom to tylko kolejna rzecz z którą na pewno sobie poradzimy. Pozdrawiam wszystkich na forum. Wojtek" Myślę że wszyscy spotkamy się 20, wybieramy się razem z mężem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terka 05.01.2007 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 No tak mój mężuś to jednak konkretny facetWie jednak sporo o budowaniu i myślę pszem że znajdziecie wspólny język.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 05.01.2007 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 No tak mój mężuś to jednak konkretny facet Wie jednak sporo o budowaniu i myślę pszem że znajdziecie wspólny język. Pozdrawiam Nie wiem tylko, czy będzie chciał ze mną rozmawiać, bo ja tu, nie dość że z babami, to tylko o pierdołach gadać potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.01.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Byłam dziś w Manufakturze i oglądałam miejsce naszego spotkania Bierhalle - browar + restauracja mi osobiście się tam podoba http://www.bierhalle.pl/restauracja.php?e=jedzenie jedzonko też fajnie wygląda , sale dla palących i nie palących i obok zauważyłam napis , sala zabaw dla dzieci z profesjonalną opieką dla tych co przyjdą z dziećmi jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 06.01.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Mówiłam, ze wnętrze OK. I co ważne dużo miejsca, więc nawet jakby w sobotę 20, knajpy były oblężone to tam nie powinno byc problemu. Ale jedzenie koszmarne, wiem, bo próbowałam. Nawet nie podobne w smaku do dań z Podlasia (to akurta jadłam). Nikomu nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.01.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 no popatrz a tak pięknie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 06.01.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 W telewizji i na zdjeciach też wiele osób pięknie wygląda. A widziałaś ich na żwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.01.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 na zdjeciach też wiele osób pięknie wygląda no .....to co napisałaś daje dużo do myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.01.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Dzień dobry Grupo Kochana zgłaszam wolę uczestnictwa w spotkaniu, wola ta może zostać zniweczona przez proces pakowania dobytku do worów Bo to już przeprowadzka . Zobaczymy... ale ten długi tu bajeruje zalecam wzmożona ostrożność... to okropny lowelas, a ca gorsza deprawuje kolege mmmad'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 06.01.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Witam! Do "canna" Dziękuję za odpowiedż - pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.01.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 a czy w tej restauracyji to nas spłukanych budowlanców bedzie stac na wode z sokiem z dystrybutora ??? moze bar mleczny na Struga widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 07.01.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 07.01.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 a teraz z innej beczki. Jak qur....a komuś kiedykolwiek przyjdzie na myśl przyznać się w banku przy braniu kredytu , że któreś z kredytobiorców prowadzi działalność to niech od razu strzeli sobie w głowe. Jak się qur...a pochwaliłem w Millenium i mam. Trzeba było nas zapytać. Mój mąż też prowadzi działalność i zarządali od niego takich rzeczy, o których w ogóle nie wiedział, że istnieją m.in. konto techniczne na poczcie, że wpłaca składki ZUS. Po raz kolejny okazało się, że PKO BP - może nie ideał - ale traktuje ludzi bardziej po ludzku i bez problemów dostaliśmy od nich kredyt. A wracając do spotkania. Skoro juz mamy datę i miejsce, to ustalmy godzinę. Spotkać możemy się w BRowarze. Jest na parterze naprezciwko sali zabaw dla dzieci. Tam jest dużo miejsca. Jak nam nie będzie odpowiadało to pójdziemy gdzie indziej. Potwierdzam - ja akurat miałam jazdy ze wzgledu na dość krótki (8 m-cy) okres prowadzenia działalności... Zdecydowana wiekszość banków w ogóle nie chciała ze mną gadać Jak na razie własnie PKO BP i KredytBank podeszły do tematu w najsensowniejszy sposób i zapropnowały normalne warunki kredytu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz 07.01.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Do Gochasz Zajrzyj do Kodeksu Cywilnego. Są tam artykuły odnośnie umów i kar za niewywiązanie się. Kiedyś wysłałam na adres domowy wezwanie do wywiązania się z umowy z powołaniem się na zapisy Kodeksu Cywinego i szybko odniosło skutek... Dzięki, na razie mam potwierdzenie odebrania jednego wezwania i nic, totalna zlewka. A nie o to mi chodziło - chcieliśmy aby przyszedł i naprawił, ale widać że jak nie idzie po dobroci to trzeba inaczej ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 07.01.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Ooo - dopiero teraz dostrzegłam , że sie spotkanie szykuje Ja - jesli tylko złośliwy alien rosnący w moim brzuchu pozwoli - jak najbardziej sie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 08.01.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Dzień dobry Grupo Kochana zgłaszam wolę uczestnictwa w spotkaniu, wola ta może zostać zniweczona przez proces pakowania dobytku do worów Bo to już przeprowadzka . Zobaczymy... No to witaj w gminie, Sasiadeczko ale ten długi tu bajeruje zalecam wzmożona ostrożność... to okropny lowelas, a ca gorsza deprawuje kolege mmmad'a Jakby tak Długi 80% dochodów i energii przeznaczał na budowę, to może obaj byśmy już skończyli budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm3844 08.01.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Pie...yć bank. Jak się okazuję z zakupami też dałem ciała. Potrzebuję namiary na pustaki U-220. Szt. ok 5000. Z góry dziękuję. Zapytaj w Elmirze. A gdzie to cudo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts