i_v_o 08.01.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Pie...yć bank. Jak się okazuję z zakupami też dałem ciała. Potrzebuję namiary na pustaki U-220. Szt. ok 5000. Z góry dziękuję. Zapytaj w Elmirze. A gdzie to cudo??? ELMIR 645-39-72, nie pamiętam nazwy ulicy, ale odchodzi od Kolumny. Bardzo miły facet, woził mi na Stoki cały materiał bez względu na to czy dwie palety czy kilkanaście, w tamtym roku U220 z Kozłowic kupowałam po 1,74 zł/szt - była to jedna z niższych cen, a jeśli nie najniższa, to napewno nie żałuję ze względu na solidność. Niezłe ceny miał na większość materiałów, kupowałam tam prawie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 08.01.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam- co się stało że jest zastój na forum, czyżby brakło tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 08.01.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 bo forum działało fatalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 08.01.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam- myślałem, że tylko tak się dzieje u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 08.01.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam- co się stało że jest zastój na forum, czyżby brakło tematów. Forum nie działało http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_confused.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonga 09.01.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witam, w związku z rozpieszczającą nas pogodą chyba zaczniemy tegoroczne prace nieco wcześniej niz planowaliśmy Szukam namiarów na dobrą ekipę od CO (układ mieszany - podłogówka + grzejniki z dodatkową atrakcją w postaci pieca na eko-groszek, więc muszą to być ludzie, którzy się znają na rzeczy), alarmu, wylewek + tynków maszynowych. Będziemy wdzięczni za wszelkie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.01.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witam, w związku z rozpieszczającą nas pogodą chyba zaczniemy tegoroczne prace nieco wcześniej niz planowaliśmy Szukam namiarów na dobrą ekipę od CO (układ mieszany - podłogówka + grzejniki z dodatkową atrakcją w postaci pieca na eko-groszek, więc muszą to być ludzie, którzy się znają na rzeczy), alarmu, wylewek + tynków maszynowych. Będziemy wdzięczni za wszelkie namiary. Od alarmu masz na priv a do co.też szukamale taką co projekcik jakiś wcześniej zrobi i policzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terka 09.01.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witam, w związku z rozpieszczającą nas pogodą chyba zaczniemy tegoroczne prace nieco wcześniej niz planowaliśmy Szukam namiarów na dobrą ekipę od CO (układ mieszany - podłogówka + grzejniki z dodatkową atrakcją w postaci pieca na eko-groszek, więc muszą to być ludzie, którzy się znają na rzeczy), alarmu, wylewek + tynków maszynowych. Będziemy wdzięczni za wszelkie namiary. Cześć Bardzo zainteresował mnie Twój dziennik. Budowaliście z YTONGA prawda? My nadal się zastanawiamy, analizując wszystkie za i przeciw. Co do fachowca od CO to wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msci 09.01.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 A może zróbmy listę chętnych na spotkanie i zobaczymy czy może warto byłoby salkę z parkietem zaklepać, bo jak będzie tak miło jak na forum, to pamiętajmy że jest karnawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 09.01.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 świetny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sihaja 09.01.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Uwazajcie na gościa z Brukowej. Stoi tam taki facet małym białym samochodzikiem do transportu dłuugich prentów, (chyba Kia z przyczepką). Jak zawozil nam stal za pierwszym razem to pojechalismy z nim ...zachowywal się wzglednie ok, ale juz za drugim razem mial pojechac sam a ekipa z budowy miala mu pomoc w rozladunku. Fjut jeden pojechal na dzialkę, nie powiedzial slowa do budolańców tylko wyrzucił wszystko na środku drogi asfaltowej i bez słowa pojechal.... brak słów Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msci 09.01.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 uuuuuuu........, widzę, że faktycznie mocno wkurzył skoro fiutowanie nam się na forum pojawia niestety, takich f..ów jeszcze wielu chyba poznasz - ja zresztą chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 09.01.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Czy słyszeliście pozytywne opinie o włoskich kotłach gazowych?????Są o wiele tańsze niż VIESSMANN ale czy też dobre???Niestety nie zapamiętałam nazwy , wiem że wiele ludzi je instaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.01.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Czy słyszeliście pozytywne opinie o włoskich kotłach gazowych????? Są o wiele tańsze niż VIESSMANN ale czy też dobre??? Niestety nie zapamiętałam nazwy , wiem że wiele ludzi je instaluje. włoskie to są dobre ciuchy i żarcie a piece to jakoś tak jak z samochodami .....nieźle wyglądają ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 09.01.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 A co Włosi wiedzą o ogrzewaniu? (że pozwolę sobie sparafrazować idola) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 09.01.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Też mam wątpliwości w sprawie Włochów... Dobrze by było wiedzieć jaki piec gazowy wybrać. Oj przydałaby się mądra głowa co i rozsądnie zaplanuje, mądrze doradzi i pozostawi dobre wrażenie Pewnie myślelibyśmy o pompie ciepła gdybyśmy tak nie lubili drena pod nogami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 09.01.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 nie "drena" a "drewna" (trzeba więcej pisać, to mniej będzie błędów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 09.01.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Prosiłam Charliego o pomoc w wyborze okien. Na razie nie odpowiada... Pewnie macie jakieś doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 10.01.2007 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Co do włochów i ogrzewania to gdzie sie wybieracie na narty ( nie w Dolomity czasami ) oni tez maja mniejsca z chłodnym klimatem, a tak nawiasem mówiąc to chyba jako pierwsi wprowadzili kominki z płaszczem wodnym ( Edilkamil) PS zapewne tak jak i samochody maja badziewne tak i kominki i piece...... ale ręka w górę kto nie chciałby Ferrari, Masserati czy chocby poczciwej Lancii Myślę że jak wszędzie mają i dobre i słabe marki a wszystko zależy od ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liskiew 10.01.2007 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Cześć,Jesteśmy z żoną szczęśliwymi posiadaczami gotowego projektu Neptun z dobredomy.pl i poszukujemy sprawdzonego w bojach architekta do adptacji i kilku poprawek w projekcie. Architekt najchetniej z Łodzi lub okolic. Prośba o jakieś namiary. Pozdrawiamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts