EZS 12.01.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Co to znaczy rozsądna cena? Widziałam, że Ibis ma duże upusty weekendowe. To jest ścisłe centrum. Jeżeli zależy ci na odrobinie komfortu, to w ścisłym centrum nieczego nie znam. W mojej okolicy są takie hotele w bloku, tam jest niedrogo (rok temu było poniżej 100 za pokój), ale żegnaj luksusie. No i do centrum ze 20 min tramwajem/autobusem. Z tanich opcji są jeszcze schroniska młodzieżowe , też w centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 12.01.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam! - prośba do "Grupy Łódzkiej" o namiary: Szukam architekta z Łodzi lub okolic z uprawnieniami konstrukcyjnymi do adaptacji ze zmianami projektu katalogowego domu lub zaoferowania mi projektu indywidualnego za rozsądną cenę. Wiadomości proszę kierować na priv /PW/. Z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 12.01.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam wszystkich Może ktoś z Was wie, gdzie są do kupienia działki budowlane w Rejonie Rąbienia, Rąbień AB lub bliskie sąsiedztwo Aleksandrowa.Jeśli znacie jakieś telefony do osób sprzedających to proszę o info na priva. Pozdrawiam i z góry dziękuję Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamelin 12.01.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 witam Wszystkich, jestem tu nowy. zamierzamy z zona rozpocząc w tym roku budowę domu w Jedliczach. proszę o pomoc i informację o firmach wykonujacych studnie wiercone. z góry dziekuje za pomoc, pozdrawiam wszystkich marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 12.01.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Ja troche poza tematami budowlanymi.Szukam pediatry dzieciecego specjalizujacego sie w alergiach i laryngologii. Laryngolog z przychodni zalecil naszej corce wyciecie III migdala, ale chcielibysmy to skonsultowac z niezaleznym specjalista, o szerszym spojrzeniu na problem... Z corka odwiedzilismy juz wiele (panstwowych) przychodni i mam wrazenie, ze wiekszosc tam zatrudnionych lekarzy idzie po najmniejszej linii oporu. Jesli mozecie polecic takiego specjaliste - bede wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 12.01.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Uff - muszę sie pochwalić: skończyliśmy instalacje (wod-kan, Co, gaz)!!! Podłogówka grzeje bajerancko Miałam niezłą zabawę biegając na bosaka po rurkach Kocioł (Vaillant VSC PL 246-C 170 H) wygląda estetycznie b. dobrze - jak lodóweczka, ma fajne oprogramowanie np. program do osuszania wylewek rozpisany na 28 dni W ogóle baaardzo mi sie jego funkcjonalność podoba - bo wprawdzie programów od groma, ale ustawić wszystko łatwo i mam nadzieję, że dzieki temu nie będziemy swojej decyzji o podłogówce w całym domu żałować Wylewki wczoraj połozone - teraz miesiąc czekamy na typowa wykończeniówkę: łazienki, gresy, sufity podwieszane, jakas drobne zabudowa karton-gips. Ale że pogoda szaleje, to może wkrótce wystartujemy z płotami i tarasem Tfu-tfu, ale naprawde pogodowo, to rok na budowe to sie trafił niewiarygodnie dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 12.01.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 moniqa_1977 GRATULUJĘ i zazdroszczę troszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 12.01.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Uff - muszę sie pochwalić: skończyliśmy instalacje (wod-kan, Co, gaz)!!! Podłogówka grzeje bajerancko Miałam niezłą zabawę biegając na bosaka po rurkach Kocioł (Vaillant VSC PL 246-C 170 H) wygląda estetycznie b. dobrze - jak lodóweczka, ma fajne oprogramowanie np. program do osuszania wylewek rozpisany na 28 dni W ogóle baaardzo mi sie jego funkcjonalność podoba - bo wprawdzie programów od groma, ale ustawić wszystko łatwo i mam nadzieję, że dzieki temu nie będziemy swojej decyzji o podłogówce w całym domu żałować Wylewki wczoraj połozone - teraz miesiąc czekamy na typowa wykończeniówkę: łazienki, gresy, sufity podwieszane, jakas drobne zabudowa karton-gips. Ale że pogoda szaleje, to może wkrótce wystartujemy z płotami i tarasem Tfu-tfu, ale naprawde pogodowo, to rok na budowe to sie trafił niewiarygodnie dobry! monqa , masz w całym domu podłogówkę , łacznie z sypialniami ? podobno juz coraz cześciej osoby decydują sie na takie rowiązanie ale jestem ciekawy jak sie będzie spało w takich pokojach , czy to prawda ze odczuwa sie dyskonfort ze jest za ciepło czy to tylko mit i wymysł przeciwników tego systemu bede czekał na pierwsze relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 12.01.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam Chciałam się pochwalić. Od 29 grudnia 2006r. posiadam upragniony ODBIÓR DOMU. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Od 29 grudnia, powiadasz? A to ci... JA TEEEZ! p.s. Od dzis nie pilnuje juz domu. Przeprowadzam sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 12.01.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 jejku jak Wam zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 12.01.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam wszystkich Może ktoś z Was wie, gdzie są do kupienia działki budowlane w Rejonie Rąbienia, Rąbień AB lub bliskie sąsiedztwo Aleksandrowa. Jeśli znacie jakieś telefony do osób sprzedających to proszę o info na priva. Pozdrawiam i z góry dziękuję Mobby Wystarczy przejechać się po tych okolicach. Jest sporo działek z wbitymi tablicami: na sprzedaż, sprzedam i numerami telefonów. Dużo działek z tych okolic jest też w biurach nieruchomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MISZYN 12.01.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Ja troche poza tematami budowlanymi . Szukam pediatry dzieciecego specjalizujacego sie w alergiach i laryngologii. Laryngolog z przychodni zalecil naszej corce wyciecie III migdala, ale chcielibysmy to skonsultowac z niezaleznym specjalista, o szerszym spojrzeniu na problem... Z corka odwiedzilismy juz wiele (panstwowych) przychodni i mam wrazenie, ze wiekszosc tam zatrudnionych lekarzy idzie po najmniejszej linii oporu. Jesli mozecie polecic takiego specjaliste - bede wdzieczny. Wysłałem wiadomość PW polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 12.01.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 mmmad poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.01.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 a jakie ceny tych działek fiu fiu oni juz niedługo beda w Euro kazali sobie płacic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 13.01.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Jadę zobaczyć czy dach nie odleciał..... ale wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertas 13.01.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Jadę zobaczyć czy dach nie odleciał..... ale wieje mojego dachu jeszcze nie ma , ale będzie z blachodachówki , i może kiedyś odfrunie z wiatrem , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 13.01.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 dach jest ale moje okna z folii ktoś z......... chyba gangster o pseudonimie wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 13.01.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Witam - pomocy, sprawa pilna! Jle płaciliście za adaptacje projektu gotowego+zmiany+projekty przyłączy+szambo+projekt zagospodarowania działki+projekt zjazdu. Ponawiam prośbę o namiary na sprawdzonego architekta do adaptacji projektu Z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 13.01.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 13.01.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Witam ! Do "mpoplaw" Dzięki za info i proszę o ceny- adaptacji,zagospodarowania działki,ewentualnych zmian w projekcje oraz może namiary na sprawdzonego architekta do adaptacji projektu - wiadomości proszę na priv. Pozdrawiam i czekam na odpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts