prosciu 17.01.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 prowadzę rozeznanie w sprawie co - piec ekogroszek , grzejniki i podłogówka mam kilka firm na oku CARBON z węglowej THERM INSTAL z kopcinskiego OLMAR z traktorowej Nexus z ( zapomniałem0 macie o nich jakieś opinie a moźe polecacie jeszcze jakieś ?wszyskie opinie mile widziane mogą byc równieź firmy z okolic Łodzi jeśli warte uwagi albo sami monterzy ale tacy sprawdzeni źebym pózniej nie musiał ich po Polsce szukać jak coś nie będzie działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 17.01.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 prowadzę rozeznanie w sprawie co - piec ekogroszek , grzejniki i podłogówka mam kilka firm na oku CARBON z węglowej THERM INSTAL z kopcinskiego OLMAR z traktorowej Nexus z ( zapomniałem0 macie o nich jakieś opinie a moźe polecacie jeszcze jakieś ? wszyskie opinie mile widziane mogą byc równieź firmy z okolic Łodzi jeśli warte uwagi albo sami monterzy ale tacy sprawdzeni źebym pózniej nie musiał ich po Polsce szukać jak coś nie będzie działało Łódź Warecka 4 lub 2 , sprzedaja kotły Lazara,Klimosza , zajmuja sie tez instalacjami ,robili cała instalacje dla Axle czesc kaloryfery czesc podłogówka Andrespol na Rokicińskiej Zgierz na Łódzkiej 2/4 tez byłem w Carbonie oni sa przedstawicielem Hef-a A co polecaja w Olmar na traktorowej - ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 17.01.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Z term-instalem z Kopcińskiego współpracuje facet, który nam zakładał gaz. Mówi, że są w porządku, to zresztą jego kolega. Ale ja osobiście nic nie wiem, bo jeszcze mam chwilę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 17.01.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 prowadzę rozeznanie w sprawie co - piec ekogroszek , grzejniki i podłogówka mam kilka firm na oku CARBON z węglowej THERM INSTAL z kopcinskiego OLMAR z traktorowej Nexus z ( zapomniałem0 macie o nich jakieś opinie a moźe polecacie jeszcze jakieś ? wszyskie opinie mile widziane mogą byc równieź firmy z okolic Łodzi jeśli warte uwagi albo sami monterzy ale tacy sprawdzeni źebym pózniej nie musiał ich po Polsce szukać jak coś nie będzie działało Ja wykonując wod-kan i CO korzystałam z Therminstalu na Kopcińskiego Zadowolona jestem bardzo - wsztystko terminowo, dokładnie, fajne rabaty Bardzo fachowy człowiek od programowania pieca - a przy tym sympatyczny i zyczliwy Wykonawcy też przez Therminstal poleceni - instalacje wod-kan i podłogówkę połozyli w 10 dni na 140 m2 - łącznie z kilkoma próbami szczelności Robili czysto, szybko, porządnie więc z czystym sercem polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia i Maciek 17.01.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Zatem 16:15 w Browarze w Manufakturze, zgadza się? Ktoś zarezerwuje stolik dla wszystkich czy wymyślimy coś na miejscu? Jaki znak rozpoznawczy? Do zo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 17.01.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Zatem 16:15 w Browarze w Manufakturze, zgadza się? Ktoś zarezerwuje stolik dla wszystkich czy wymyślimy coś na miejscu? Jaki znak rozpoznawczy? Do zo jako znak rozpoznawczy proponuje : szczery,radosny i miły uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 17.01.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 prowadzę rozeznanie w sprawie co - piec ekogroszek , grzejniki i podłogówka mam kilka firm na oku CARBON z węglowej THERM INSTAL z kopcinskiego OLMAR z traktorowej Nexus z ( zapomniałem0 macie o nich jakieś opinie a moźe polecacie jeszcze jakieś ? wszyskie opinie mile widziane mogą byc równieź firmy z okolic Łodzi jeśli warte uwagi albo sami monterzy ale tacy sprawdzeni źebym pózniej nie musiał ich po Polsce szukać jak coś nie będzie działało Ja wykonując wod-kan i CO korzystałam z Therminstalu na Kopcińskiego Zadowolona jestem bardzo - wsztystko terminowo, dokładnie, fajne rabaty Bardzo fachowy człowiek od programowania pieca - a przy tym sympatyczny i zyczliwy Wykonawcy też przez Therminstal poleceni - instalacje wod-kan i podłogówkę połozyli w 10 dni na 140 m2 - łącznie z kilkoma próbami szczelności Robili czysto, szybko, porządnie więc z czystym sercem polecam Moniq mozesz jesli to nie tajemnica podać na priva namiary na tych instalatorów z których jestes zadowolona . pozdr Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia i Maciek 18.01.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Zatem 16:15 w Browarze w Manufakturze, zgadza się? Ktoś zarezerwuje stolik dla wszystkich czy wymyślimy coś na miejscu? Jaki znak rozpoznawczy? Do zo jako znak rozpoznawczy proponuje : szczery,radosny i miły uśmiech ooook, będziemy we dwójkę i będziemy się szczerzyć, na pewno nas poznacie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 18.01.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 DLa tych co nie do końca wiedzą co znaczy :szczery,radosny i miły uśmiech przesyłam rysunek poglądawy , aby nie było watpliwości :http://www.album.com.pl/aWx56aBx/245998.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 18.01.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 DLa tych co nie do końca wiedzą co znaczy : szczery,radosny i miły uśmiech przesyłam rysunek poglądawy , aby nie było watpliwości : http://www.album.com.pl/aWx56aBx/245998.jpg Skąd masz zdjęcie mmada ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sihaja 18.01.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 A mnie dziś kończą więźbę...boję się trochę bo słyszałam, że jakieś straszne wichury mają byc...... Sihaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 18.01.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Jaki wstyd ... taki nieogolony jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 18.01.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 mmmad, ale bryle masz piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 18.01.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 mmmad A moja żona mówi że Ci profesjonalnie aparat założyli PS Będziemy w Manufakturze do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sli 18.01.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Dobry Wieczór!!! Właśnie się po raz pierwszy ujawniam na forum, choć od dłuższego czasu sobie je poczytuję. Z tej strony Sylwek, vel. sli Niedawno nabyłem działkę we wsi Grabina, w Nowosolnej, no i teraz oczywiście jest temat przymiarek do budowy domku. Widzę, że tu ostro wymieniacie się doświadczeniami, a ja dopiero zaczynam szukać informacji, pewnie będę miał niedługo prośbę o ocenę projektu, do którego się przymierzam. Ale na teraz to wszystko, przede wszystkim chciałem się przywitać, i ewentualnie skromnie spytać o jakim spotkaniu w Manufakturze piszecie? I czy ewentualnie grono jest zamknięte? pozdrawiam sli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 18.01.2007 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Chcemy się na spotkaniu pośmiać, uścisnąć rączki, wymienić doświadczeniami i tak dalej. Spotkanie nie jest zamknięte, a generalnie witamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyjaśnijcie mi proszę : na spotkanie najlepiej którym wejściem najlepiej wejść 9 od strony skarbówki, od ogrodowej, czy od karskiego). Bo ja noga i tylko raz byłam w tym molochu po kosiarkę i mogę was nie znaleźć. To napiszcie mi co gdzie dokładnie bo ja w tym przypadku jestem jak ta krowa na granicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 19.01.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 sluchajcie, a moze by tak rozpoznac sie po numerze muratora na stole? pls, pls, przyjde sama i troche glupio bedzie mi podchodzic do wszystkich stolikow i konspiracyjnym szeptem pytac "forum? forum?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 19.01.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 pierwsze wnioski z wizyt u instalatorów co THERM INSTAL z Kopcinskiego - miło zostałem potraktowany człowiek z którym rozmawiałem znał sie na rzeczy niczego na siłae nie narzucał i fachowo odpowiadał na zadawane pytania z szkicami i dodatkowymi rozwiazaniami włącznie - sam sobie zrobił ksero z projektu tego co potrzebował nie dziwił sie ze nie chce tak jakmam w projekcie i nawet na niego nie patrzył wszystko sami opracują Carbon z Węglowej totalna poraźka rozmawiałem kiedyś z ich szefem ? nie wiem bo zgubiłem wizytówkę i zrobił na mnie dobre wraźenie ale teraz .....obskurne biura, ciemno , brudno wrazenie nie najlepsze popsute ksero , obsługiwała mnie pani która właśnie wychodziła mimo iz w firmie było jeszcze kilaka osób nic na miejscu nie mają przygotują dla mnie ofertę jak doślę zeskanowane plany ale nie to mnie przeraziło robią kotłownie na paliwa stałe w układzie zamkniętym i tylko takie bo "z piecami hefa tak moźna" a jak sie woda zagotuje? "to zawór zadziała" "nasz instalator tak ma i dobrze działa""mozna inaczej ale jest droźej i nikt tak nie chce" olmar i nexus jeszcze do zaliczenia byłem jeszcze w domgazie - nie mam jeszcze zdania ale na razie mały minus za zniechęcanie klienta , sami nie robią tylko zaprzyjaźnieni instalatorzy i na Przybyszewskiego przy Przedzalnianej nie pamietam nazwy zostawiłem ksero - juź miałem Pan bardzo niezadowolony ze nie dałem gotowego projektu a tylko okresliłem co gdzie chcę mieć nie ma jak u nich usiąść i porozmawiać zobaczymy co dalej zrobie ranking z obsługi klienta a kto wygra i tak bedzie zaleąło od projektu, ceny i warunków umowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 19.01.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 pierwsze wnioski z wizyt u instalatorów co THERM INSTAL z Kopcinskiego - miło zostałem potraktowany człowiek z którym rozmawiałem znał sie na rzeczy niczego na siłae nie narzucał i fachowo odpowiadał na zadawane pytania z szkicami i dodatkowymi rozwiazaniami włącznie - sam sobie zrobił ksero z projektu tego co potrzebował nie dziwił sie ze nie chce tak jakmam w projekcie i nawet na niego nie patrzył wszystko sami opracują Carbon z Węglowej totalna poraźka rozmawiałem kiedyś z ich szefem ? nie wiem bo zgubiłem wizytówkę i zrobił na mnie dobre wraźenie ale teraz ..... obskurne biura, ciemno , brudno wrazenie nie najlepsze popsute ksero , obsługiwała mnie pani która właśnie wychodziła mimo iz w firmie było jeszcze kilaka osób nic na miejscu nie mają przygotują dla mnie ofertę jak doślę zeskanowane plany ale nie to mnie przeraziło robią kotłownie na paliwa stałe w układzie zamkniętym i tylko takie bo "z piecami hefa tak moźna" a jak sie woda zagotuje? "to zawór zadziała" "nasz instalator tak ma i dobrze działa" "mozna inaczej ale jest droźej i nikt tak nie chce" olmar i nexus jeszcze do zaliczenia byłem jeszcze w domgazie - nie mam jeszcze zdania ale na razie mały minus za zniechęcanie klienta , sami nie robią tylko zaprzyjaźnieni instalatorzy i na Przybyszewskiego przy Przedzalnianej nie pamietam nazwy zostawiłem ksero - juź miałem Pan bardzo niezadowolony ze nie dałem gotowego projektu a tylko okresliłem co gdzie chcę mieć nie ma jak u nich usiąść i porozmawiać zobaczymy co dalej zrobie ranking z obsługi klienta a kto wygra i tak bedzie zaleąło od projektu, ceny i warunków umowy cenne info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 19.01.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Dobry Wieczór!!! Właśnie się po raz pierwszy ujawniam na forum, choć od dłuższego czasu sobie je poczytuję. Z tej strony Sylwek, vel. sli Niedawno nabyłem działkę we wsi Grabina, w Nowosolnej, no i teraz oczywiście jest temat przymiarek do budowy domku. Widzę, że tu ostro wymieniacie się doświadczeniami, a ja dopiero zaczynam szukać informacji, pewnie będę miał niedługo prośbę o ocenę projektu, do którego się przymierzam. Ale na teraz to wszystko, przede wszystkim chciałem się przywitać, i ewentualnie skromnie spytać o jakim spotkaniu w Manufakturze piszecie? I czy ewentualnie grono jest zamknięte? pozdrawiam sli Witaj w grupie , Chcesz ocene projektu , tak , tak , podeślj namiary projekt mamy taka specjaliskę zrobi ocene. pozdr\Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts