gochasz 19.01.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 pierwsze wnioski z wizyt u instalatorów co THERM INSTAL z Kopcinskiego - miło zostałem potraktowany człowiek z którym rozmawiałem znał sie na rzeczy niczego na siłae nie narzucał i fachowo odpowiadał na zadawane pytania z szkicami i dodatkowymi rozwiazaniami włącznie - sam sobie zrobił ksero z projektu tego co potrzebował nie dziwił sie ze nie chce tak jakmam w projekcie i nawet na niego nie patrzył wszystko sami opracują Carbon z Węglowej totalna poraźka rozmawiałem kiedyś z ich szefem ? nie wiem bo zgubiłem wizytówkę i zrobił na mnie dobre wraźenie ale teraz ..... obskurne biura, ciemno , brudno wrazenie nie najlepsze popsute ksero , obsługiwała mnie pani która właśnie wychodziła mimo iz w firmie było jeszcze kilaka osób nic na miejscu nie mają przygotują dla mnie ofertę jak doślę zeskanowane plany ale nie to mnie przeraziło robią kotłownie na paliwa stałe w układzie zamkniętym i tylko takie bo "z piecami hefa tak moźna" a jak sie woda zagotuje? "to zawór zadziała" "nasz instalator tak ma i dobrze działa" "mozna inaczej ale jest droźej i nikt tak nie chce" olmar i nexus jeszcze do zaliczenia byłem jeszcze w domgazie - nie mam jeszcze zdania ale na razie mały minus za zniechęcanie klienta , sami nie robią tylko zaprzyjaźnieni instalatorzy i na Przybyszewskiego przy Przedzalnianej nie pamietam nazwy zostawiłem ksero - juź miałem Pan bardzo niezadowolony ze nie dałem gotowego projektu a tylko okresliłem co gdzie chcę mieć nie ma jak u nich usiąść i porozmawiać zobaczymy co dalej zrobie ranking z obsługi klienta a kto wygra i tak bedzie zaleąło od projektu, ceny i warunków umowy cenne info My mieliśmy do czynienia z dwoma pierwszymi - Term Instal, polecam, może cena jest wyższa niż gdzie indziej, ale jakość obsługi i wykonywanych prac zadowalająca (choć nie podpowiedzieli, że powinno być jeszcze jedno doprowadzenie powietrza do kotłowni. Mała uwaga - zmieniają podejście do klienta jak im wszystko się zapłaci, więc lepiej trzymać kasę i cisnąć), co do Carbon to myśleliśmy, że to jakaś "dziupla" samochodowa , najwyżej mogą przywieźć węgiel (choć słabej jakości), czegoś bardziej skomplikowanego chyba byśmy nie polecili, fatalna jakość obsługi w kasie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 19.01.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Chcemy się na spotkaniu pośmiać, uścisnąć rączki, wymienić doświadczeniami i tak dalej. Spotkanie nie jest zamknięte, a generalnie witamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyjaśnijcie mi proszę : na spotkanie najlepiej którym wejściem najlepiej wejść 9 od strony skarbówki, od ogrodowej, czy od karskiego). Bo ja noga i tylko raz byłam w tym molochu po kosiarkę i mogę was nie znaleźć. To napiszcie mi co gdzie dokładnie bo ja w tym przypadku jestem jak ta krowa na granicy Browar jest chyba przez ścianę z Pizza Hut. Wejście dokłądnie naprzeciwko sali zabaw dla dzieci. Najlepiej wchodzić od strony rynku. Na pewno wtedy nie będziesz szukać i błądzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terka 19.01.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 HejMam nadzieję, że nas troszkę jutro będzie na tym spotkaniu.Jakoś tak mała ludzików się zapowiada i malutko piszecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 19.01.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 A więc szukam Browaru obok sali zabaw ...Jestem Was ciekawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 19.01.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Witam Czy ktos wie gdzie mozna zobaczyc i kupic plyty korkowe na podloge ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 19.01.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Na ul. Legionów w "Domu korokowym". Nie pamiętam dokładnego numeru, ale to jest w okolicach skrzyżowania z Żeromskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 19.01.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Na spotkanie przyjdę w czerwonym palteczku dla poznaki i postawię na stoliku Muratora. Wszyscy wtedy poznają gdzie siedzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_2 19.01.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 HejJestem na etapie odbioru instalacji wewn. w budynku. Czy macie moze namiary na branzystow od elektryki, wod-kan i gazu uprawnionych do odbioru instalacji i wykonania odpowiednich prob i pomiarow a tym samym do dokonania wpisu w dzienniku budowy? Jesli tak, prosze o kontakt na priv. z gory dzieki i pozdrawiam,tomek_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.01.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 O której spotkanie w manufakturce???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 19.01.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Spotkanie wersja:1) 162) 16,15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 20.01.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 MURATOR MURATOR, MURATOR................. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 20.01.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Bardzo fajnie że byłam Spostrzeżenia -budują sami mili, sympatyczni ludzie Teraz wiem chociaż z kim rozmawiam- jak przyjemnie Ciekawe jak wyszły zdjęcia Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszCCS 20.01.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 MURATOR ! Fajnie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 20.01.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 dzięki za fajny wieczór i poproszę o jeszcze pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.01.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Siedziałem z dzieckiem na dolnym placu zabaw nie moglem wejsc na spotkaniena dowód mam zdjecia przepraszam bardzo szanownych grupowiczów...... prawie dwuletnie dziecko nie lubi gadac o budowaniu, woli zjezdzalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 20.01.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Witam - prośba do "naszej grupy" Szukam od dłuższego czasu bez powodzenia: 1}blaszaka,słupki ogrodzeniowe,siatkę - wszystko używane.2}Architekta z Łodzi lub okolic do adaptacji projektu domu ze zmianami. Wiadomości proszę na priv. Z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 21.01.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 21.01.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 znajdziesz wszystko co ci trzeba na najbliższym skupie złomu architekta też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.01.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 miło było, czekamy na zdjęcia Ale wiecie co, jak rok temu było spotkanie , to było podobno z 5 osób. A teraz ze 20. Tworzymy bardzo zdyscyplinowaną grupę! Teraz następny krok to grupa zabawowo-wykończeniowa. Gril i pędzle i naprzód! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 21.01.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Witam spotknie w bardzo fajne niech żałują Ci co ich nie było!!!! , a co do zdjęc to wstyd sie przyznac nie wiem jak wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts