mm3844 21.01.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Witam spotknie w bardzo fajne niech żałują Ci co ich nie było!!!! , a co do zdjęc to wstyd sie przyznac nie wiem jak wkleić Żałuję jak nie wiem co ale 8-miesięcznemu bzyczkowi trudno wytłumaczyć , że rodzice chcielibym mieć inne plany na sobotni wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.01.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Witam spotknie w bardzo fajne niech żałują Ci co ich nie było!!!! , a co do zdjęc to wstyd sie przyznac nie wiem jak wkleić specjaliści wystąp!!!! Ja umiem tylko założyć fotoalbum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 21.01.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Ja jestem kapuśniak i nie umiem wklejać zdjęć Jeszcze wczoraj jak tylko wróciłam opowiedziałam mężowi o ludziach z grupy Wyobraźcie sobie jak się śmiał jak mu demonstrowałam hasło: murator, murator Przyznaję się teraz że idąc na spotkanie, spotkam jakiś buraków a tu wielkie i bardzo miłe zaskoczenie. Wniosek sam się nasuwa: trzeba się częściej spotykać A ci co nie byli mają czego żałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.01.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Witam spotknie w bardzo fajne niech żałują Ci co ich nie było!!!! , a co do zdjęc to wstyd sie przyznac nie wiem jak wkleić specjaliści wystąp!!!! Ja umiem tylko założyć fotoalbum Jak umiesz założyć fotoalbum to powklejaj do niego wybrane zdjęcia. Najedź mychą na zdjęcie kliknj lewy klawisz i wejdż we właściwości. Otworzy się ramka i będzie : Adres(URL) http...... podświetl cały adres klikni lewy klawisz i zrób kopiuj. W poście klikasz IMGwklejasz adres i znów IMG . Następnie ja z przyjemnością oglądam zdjęcia bo niestety co z żalem stwierdzam nie dane było mi być z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 21.01.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Tomku !!!! czekamy na zdjęcia może tak z opisem bo nie zapamiętałam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.01.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Ja jestem kapuśniak i nie umiem wklejać zdjęć Jeszcze wczoraj jak tylko wróciłam opowiedziałam mężowi o ludziach z grupy Wyobraźcie sobie jak się śmiał jak mu demonstrowałam hasło: murator, murator Przyznaję się teraz że idąc na spotkanie, spotkam jakiś buraków a tu wielkie i bardzo miłe zaskoczenie. Wniosek sam się nasuwa: trzeba się częściej spotykać A ci co nie byli mają czego żałować. miło ,że tak dobrze nas wcześniej oceniałaś........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.01.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Przyznaję się teraz że idąc na spotkanie, spotkam jakiś buraków a tu wielkie i bardzo miłe zaskoczenie. Wniosek sam się nasuwa: trzeba się częściej spotykać A ci co nie byli mają czego żałować. To ja gratuluje samozaparcia i odwagi cywilnej !!! jeśli spodziewałaś sie az takiego dramatu - to musisz być kobieta Wielkiego Ducha skoro nie zawahałaś się przed osobistym kontaktem z buractwem. Doprawdy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.01.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 I ja tu zagladalam zeby zdjecia poogladac i jak ten tekst zobaczylam to pomyslalam Qrna jakim trzeba byc burakiem , zeby w ogole cos takiego napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 21.01.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Uwaga nieśmiała próba http://www.ufoto.pl/albumy/31166/62346/previews/1949438_imgp0675.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 21.01.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 BINGO dzięki długi to dalej http://www.ufoto.pl/albumy/31166/62346/previews/1949439_imgp0674.jpg i nastepne http://www.ufoto.pl/albumy/31166/62346/previews/1949437_imgp0676.jpg i ostatnie http://www.ufoto.pl/albumy/31166/62346/previews/1949436_imgp0677.jpg a teraz się przyznawać na ostatnim zdjeciu pierwszy od prawej to ja trzecia moja żona Kasia( zawsze duchem ze mną na forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 21.01.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Z tymi warzywami to tak wyszło, no bo ktos wczesniej wkleil moje zdjecie... Ale wyobrazcie sobie: dwa moje zdjecia na forum obok siebie i dopiero po okularach mnie rozpoznali Ja to ten na pierwszym zdjeciu, co sie zamienil w Tomka na trzecim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.01.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 No bo ktos wczesniej wkleil moje zdjecie... Ale wyobrazcie sobie: dwa moje zdjecia na forum obok siebie i dopiero po okularach mnie rozpoznali ja Cie odrazu poznalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 21.01.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 A ta ruda wiedźma z wyciągniętym w stronę Kasi palcem wskazującym to ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 21.01.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 No i nie każdy zrozumiał To teraz napiszę tak. Nie znacie ludzi którzy się budują i uznają się " za Jaśnie Państwo". Ja sama takich znam. A tu na spotkaniu mimo że róźnica wieku była nikt nie poczuł się gorszy. I bardzo dobrze. Jeśli ktoś poczuł się dotknięty to przepraszam. A ja ta co paluchem poprawia okulary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 21.01.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Zdjecie pierwsze (1z3): Od lewej: Maciek i Madzia (Madzia i Maciek tzw. Generation Next ) Anisia3 AnkaSzklanka? (ten znak zapytania tak na wszelki wypadek) EZS Dorota Szymczak Zdjecie trzecie(3z3) czyli druga strona stolu od lewej MateuszCCS + towarzyszka (przepraszam, nawet nie zapytałem o imię) Kropq (jeszcze sama na spotkaniu) Kasia Tomka 11małgosia (się zamieniliśmy miejscami) sam Tomek_lodz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 21.01.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 No bo ktos wczesniej wkleil moje zdjecie... Ale wyobrazcie sobie: dwa moje zdjecia na forum obok siebie i dopiero po okularach mnie rozpoznali ja Cie odrazu poznalam Po szlachetnym profilu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 21.01.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Towarzyszką Mateusza była " Norka" ( przepraszam jeśli przekręciłam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszCCS 21.01.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Tak, tak ... Ten burak przy koncu stolu po prawej stronie to ja Obok Nor(a) - Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 21.01.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Ponieważ musialam wyjść wcześniej, to nie wiem, czy stanęło na tym, że termin połowolutowy jest aktualny na kolejny meeting. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 21.01.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 MateuszCCS- lepiej być burakiem niż inwestorem ( bo przynajmniej fachowcy się z Ciebie nie nabijają po wystawieniu Ci rachunku za "wysoce specjalistyczną usługę wykonana w sposób perfekcyjny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts