MateuszCCS 21.01.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Doskonale sobie tego zdaje sprawe i dlatego mnie to ogromnie ubawilo Dookola budowy ganiam autem ubloconym po dach i w mocno roboczym ubranku (czasem trzeba cos zrobic, zainterweniowac, pomoc ...) i BARDZO czesto w hurtowniach, szczegolnie przy pierwszym kontakcie mysla , ze przyjechal "robol" z budowy , a nie "inwestor" (zreszta nie lubie tego okreslenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 21.01.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Ponieważ musialam wyjść wcześniej, to nie wiem, czy stanęło na tym, że termin połowolutowy jest aktualny na kolejny meeting. Sprawa trochę podupadła, ale nic nie stoi na przeszkodzie aby ją podnieść na forum . Proponuje tylko inne miejsce cena 17 zł za małe piwo ( co prawda litrowe ) jest akceptowalna chyba tylko dla budowlańcow, a nie inwestorów . Wcześniej na rynku ( w pierwszym wolnostającym budynku od ul Zachodniej jest "Whisper". Trochę bardziej kameralnie i chyba taniej (a i jedzenie niezłe), albo jakaś inna propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 22.01.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 22.01.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 A gdzie sie podziały chłopy budowlance ?? czyżby na grupie łódzkiej tylko kobitki budują ?? Niektorzy przyszli (sztuk 4 +1 dochodzacy) Jeden bawil dziecie... Kolejny tylko pisze na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 22.01.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 to ja sie zapisuje na luty (i nie zrobie juz tego bledu zeby przyjechac samochodem) >mmmad - tak, to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.01.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 W lutym bardzo chetne, ale pamiętajcie o feriach. Ja nie jadę nigdzie ale większość pewnie tak. No i może zobaczymy wtedy resztę... Do tych co poznałam mam małą prośbę. Ja po jednorazowym oglądaniu kogoś za nic go nie poznam, jak zobaczę. Taka przypadłość, nie mam pamięci do twarzy, muszę kogoś oglądać co dzień przez tydzień, to zapamiętam Więc jak mnie ktoś gdzieś spotka, niech się odzywa, bo mało jest prawdopodobne, że ja się odezwę pierwsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.01.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 to ja sie zapisuje na luty (i nie zrobie juz tego bledu zeby przyjechac samochodem) >mmmad - tak, to ja Anka jaja faktycznie. Trzeba było iść na spotkanie forumowe żeby się poznać, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 22.01.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Oczywiście spotkajmy się tylko wrzućcie termin jak komu pasuje i może Pablo też wtedy przyjdzie i możemy zmienić miejsce tak jak proponował Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 22.01.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 To ja w 90% ksywki forumowe z twarzami poznam , ale mam problem z dokładnym dopasowaniem imion do ksywek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 22.01.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 AS czyli Agnieszka mam pytanie - jaka firme braliscie do wywozu smieci z budowy? zastanawiam sie czy brac kontener i skad najlepiej i wreszcie - ile to kosztuje??? (jak na razie dzwonilam do eko-regionu i senatora - najmniejszy kontener 180 zeta - troche duzo, tym bardziej ze smieci mam elegancko popakowane w worki i w wiekszosci to sam papier, folia i troche puszek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 22.01.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 A ja jestem ekologiczna i papier bym spaliła na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 22.01.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Ja brałam z MPO, bo wyszło, żę są minimalnie tańsi. I jeszcze na koniec mialam miłą niespodziankę. Wzięłam kontener 5 ton, który miał kosztować 250 zł. Dostałam fakturę na 197 zł . Wcześniej wpłaciłam zaliczkę 70 zł, którą mialam sobie odjąć przy płaceniu faktury, więc nijak mi się tu nie zgadzało. Zadzwoniłam do nich i okazało się, że policzyli mniej, bo moje odpady budowlane nie były gruzem. O czym zresztą im mówiłam, ale... Tak czy owak zapłaciłam mniej niż miało być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.01.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Ja brałam z MPO, bo wyszło, żę są minimalnie tańsi. I jeszcze na koniec mialam miłą niespodziankę. Wzięłam kontener 5 ton, który miał kosztować 250 zł. Dostałam fakturę na 197 zł . Wcześniej wpłaciłam zaliczkę 70 zł, którą mialam sobie odjąć przy płaceniu faktury, więc nijak mi się tu nie zgadzało. Zadzwoniłam do nich i okazało się, że policzyli mniej, bo moje odpady budowlane nie były gruzem. O czym zresztą im mówiłam, ale... Tak czy owak zapłaciłam mniej niż miało być. Anisia a ja sypałem na kupę .Star z załadunkiem 180 zł ok 7 ton.Ważne tylko żeby plastiku nie było bo jak gruz i organiczne to wożą na starą żwirownię koło mnie a jak z syfem to gdzieś za Łowicz i stąd droższa cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 22.01.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 To daj namiar na tego stara, bo ja jeszcze będę miała trochę śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszCCS 22.01.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Jakby co to ja tez jestem chetny na namiary na stara ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.01.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 To daj namiar na tego stara, bo ja jeszcze będę miała trochę śmieci. Musisz poczekać bo to sąsiad z pomorskiej tak że ja zajeżdżam do niego jak wracam do domu . Podjadę i sprawdzę to wieczorkiem dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 22.01.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 A może tak przestańmy z tym burakiem bo w końcu zaczniemy sie czerwienić i wyjdzie ćwikła :wink Dorota zapewne nie miała niczego złego na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszCCS 22.01.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 22.01.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 MateuszCCS wolisz jednak być cukrowym, rozumię toć przecież sama słodycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm3844 22.01.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Czy może słyszał ktoś o ogrzewaniu kanałowym lub może wiecie gdzie zapytać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts