mxxxx 26.01.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.01.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Co prawda uczestniczę głównie w grupie Wrocławskiej, ale mam pytanie dotyczące pewnej działki jaką mam w Łodzi koło Lublinka. Ktoś chce ją kupić ode mnie za 60zł za m2. Wykupił wszystko wokół i została mu moja. Dla mnie to bardzo mało, jednak on straszy, że wybuduje wokół i działka będzie nieużyteczna. Co o tym sądzicie? straszyć to on cię może .Jeśli nawet wybuduje wokół to tylko Ci wzrośnie wartość działki. Każdy projekt i tak przyjdzie do ciebie jeśli bezpośrednio sąsiadujesz i oczywiście jaśli figurujesz w ewidencji jako właściciel gruntu.Dojazd musi ci zotawić ...tak ,że możesz mu powiedzieć żeby se walnął baranka o ścianę a straszyć to może Co do ceny to nie wiem ale na Lublinku to zależy od miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi5iak 26.01.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Dzięki za odpowiedź. We Wrocławiu koło lotniska ludzie dają i 300zł za m2, dlatego 60zł wydaje mi się śmieszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sihaja 26.01.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witam Czy cena 730 PLN za m3 drewna na więźbę to duzo, normalnie czy mało? Dodam , że impregnowane zanurzeniowo , sosnowe. Z góry dziękuję za opinie. ale netto czy brutto? Ja płaciłam 680 p.Jakubowski tel.607 939 814 Solidny facet Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszCCS 26.01.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Dzięki za odpowiedź. We Wrocławiu koło lotniska ludzie dają i 300zł za m2, dlatego 60zł wydaje mi się śmieszne. Tu jest od 30tu (obok kolektora sciekowego) do jakis 150ciu ... napisz w ktorym miejscu - moze ktos Ci okresli wartosc ... mapa łodzi jest tu: http://www.mapa.lodz.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 26.01.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Dzięki za odpowiedź. We Wrocławiu koło lotniska ludzie dają i 300zł za m2, dlatego 60zł wydaje mi się śmieszne. Ale w Łodzi takiej ceny nie osiągniesz za nic w świecie. Zreszta zależy co i w którym dokłądnie miejscu ma coś powstać koło tego Lublinka, bo mieszkać to ja bym tam nie chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 26.01.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Ja mam znajomych którzy mają piękny dom na tym terenie i gdyby nie serce i pieniądze które włożyli w wybudowanie tego domu to jak najszybciej wyprowadziliby sie z tamtą (hałas zwłaszcza przy starcie samolotu) co nie jest powiedziane ,że tego nie zrobią. Ale są tacy którym to nie przeszkadza Wszystko zależy od tego czego się oczekuje gdy kupuje się działke pod budowe domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi5iak 26.01.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Teren jest przy ulicy Pianistej koło kościoła. Więc raczej w górę niż w dół. Najśmieszniejsze jest to, że we Wrocławskim Smolcu i Krzeptrowie graniczącym z lotniskiem samoloty startują i londują co kilkanaście minut i ludzie się zabijają o działki tam. Nie przeraża ich nawet plotka o zrzucaniu paliwa przez samoloty przed lądowaniem Ale dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm3844 26.01.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Chyba normalnie. Co prawda latem jeszcze było po 620, to teraz czytałam o takich cenach. Ale pamiętaj, ze wyrąb dopiero się zaczyna i nowe limity się zaczynają, powinni trochę zjechać z ceną. I tak ci sprzedadzą świeże. a świeże to dobrze czy żle. Wiem , że musi sobie trochę poleżeć ale skąd jak q@%*% mam wiedzieć jak to ma wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm3844 26.01.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witam Czy cena 730 PLN za m3 drewna na więźbę to duzo, normalnie czy mało? Dodam , że impregnowane zanurzeniowo , sosnowe. Z góry dziękuję za opinie. ale netto czy brutto? 730 zł m3 do zapłacenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 26.01.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 to zapewne te tereny są więcej warte niż 60zł /mz tego co wiem ceny działek od nowego roku poszły w górę na przykład w Zgierzu tam gdzie ja kupowałam od sierpnia do stycznia o 30zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
staranni 26.01.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 To ja bardzo poprosze o namiary tego człowieka Witam Czy cena 730 PLN za m3 drewna na więźbę to duzo, normalnie czy mało? Dodam , że impregnowane zanurzeniowo , sosnowe. Z góry dziękuję za opinie. ale netto czy brutto? 730 zł m3 do zapłacenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 26.01.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 mi5iak ta ulica to chyba Pienista. Dosyc blisko lotniska. Nie obrax się, ale może to z wrocławianami jest coś nie tak, że chcą mieszkać w pobliżu dość hałaśliwego miejsca Ale wracając do tematu, jeśli facet chce tam wybudować coś innego niż mieszkania czy domki, to ziemia może byc dla niego cenna. Ale też nie spodziewaj się 300 zł za m kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin_lodz 26.01.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Czy ktoś z Was robił tymczasowe łącze energetyczne na czas budowy i ile to kosztowało (nie licząc opłaty Energetyki tzn 219 zeta) ?Szukam elektryka, który postawi niedrogo słup na nim skrzynkę i połączy to kablem z istniejącym juz słupem całośc ok 30-40 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravo77 26.01.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Ekipa murarzy poszukiwana! Forum czytam od roku, od dziś zaczynam się również udzielać Na początku, korzystając z Waszego doświadczenia, chciałbym prosić o pomoc. Mianowicie poszukuję namiarów na solidną ekipę murarską z Łodzi lub okolic. Z góry dziękuję za wszystkie wiadomości i rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 26.01.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 ravo77 od roku czytasz i takie pytania zadajesz ja ci moge dac namiary na ekipę murarską, tylko murarską mało kto zna innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 26.01.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Czy ktoś z Was robił tymczasowe łącze energetyczne na czas budowy i ile to kosztowało (nie licząc opłaty Energetyki tzn 219 zeta) ?Szukam elektryka, który postawi niedrogo słup na nim skrzynkę i połączy to kablem z istniejącym juz słupem całośc ok 30-40 m. a mnie sie wydawało ze w naszym miescie sa co najmniej dwa kluby , a nie jeden ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.01.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 zrzucanie paliwa to jezcze nic zrzucanie ekstermentow to moze być cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 27.01.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 27.01.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Lublinkowi daleko do strzeżonego osiedla przy Wycieczkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts